28 / 03 / 2024

emlak bankası ne yapacak

emlak bankası ne yapacak

Yeniden faaliyete geçmeye hazırlanan Emlak Bankası’nın Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, "Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nün atıl arazilerini bizim değerlendirmemizi istedi. Bu kaynağı bize bakanımız sundu, biz de havalara uçtuk." dedi...

1941'de Emlak Bankası tarafından Boğaz'da satılık yalı, arsa, köşk ve koru...

1941 yılında Emlak Bankası, Boğaziçi'nin en seçkin yerinde sahile 82 metre yakınlıkta yalı arsası, köşk ve koru satıyormuş.

1940'ta Emlak Bankası'nın Taksim Kışlası'na yaptıracağı inşaata belediyeden tepki! 

1940 yılında Taksim Kışlası arasına Emlak Bankası'nın inşa edeceği binalara belediye tepki gösterdi. 

Emlak vergisi 2'nci taksit ödemelerinde son dakika! Tapusu olanlar hemen bakın! Emlak vergisi ne zaman ödenecek? 

Milyonlarca tapu sahibi 'Emlak vergisi 2'nci taksit ödemesi ne zaman?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki emlak vergisi ne zaman ödenecek? İşte 2'nci taksit ödeme tarihi...

2023 Tapu vergileri ne zaman ödenecek? Emlak vergisi ne zaman ödenecek?

Belediyelere yapılan ödemelerden biri de ''Tapu vergisi'' Mülk sahibi olan vatandaşların yılda iki kere yaptığı bu ödeme ödenmediğinde ceza yaptırımı ile karşılaşılıyor. Peki Tapu vergileri ne zaman ödenecek? Emlak vergisi ne zaman ödenecek? İşte detaylar.

Belediyeye emlak bildirimi ne zaman yapılır?

Gayrimenkul satın alan kimselerin ilgili belediyeye tapu bildirimi yapmaları gerekiyor. Peki, belediyeye emlak bildirimi ne zaman yapılır? Emlak bildirimi nasıl yapılır?

2022'de emlak vergisine ne kadar zam geldi?

Emlak vergisi mükellefleri bu sene ne kadar zam ödeyeceklerini önceden hesaplayabiliyor. Vergi için her yıl yeniden değerleme oranları belirleniyor. Peki, 2022'de emlak vergisine ne kadar zam geldi?

Emlak vergisi son ödeme tarihi 2022! Emlak vergisi ne zamana kadar ödenir?

Emlak vergisi ödemeleri 1 Mart'ta başladı. Mükellefler vergi için son tarihin ne zaman olduğunu araştırıyor. Peki, emlak vergisi ne zamana kadar ödenir?

Sıfır oranlı emlak vergisi ne demek?

Emlak vergisi için ödenecek tutar belli oranlar ile hesaplanıyor. Bazı konut sahiplerine bu oran sıfır olarak uygulanıyor. Peki, sıfır oranlı emlak vergisi ne demek?

Emlak vergisi ödeme tarihleri 2022! Emlak vergisi ne zaman ödenir?

Emlak vergisi ödeme tarihleri 2022 merak ediliyor. Her sene mal sahipleri tarafından ödenen verginin ödeme tarihleri, GİB tarafından vergi takvimi kapsamında açıklanıyor. Peki, emlak vergisi ne zaman ödenir?

2022 emlak vergisi ne kadar? Emlak vergisi oranları

Emlak vergisi, gayrimenkulü olan tüm vatandaşlar tarafından ödenmesi gereken vergiler arasında bulunuyor. Bu vergi tapu başına ödeniyor. 2022 yılında artan vergiler ile birlikte emlak vergisine ne kadar zam geldiği merak ediliyor. Peki, 2022 emlak vergisi ne kadar? İşte emlak vergisi oranları...

Emlak Bankası da konut mağduru oldu!

Emlak Bankası, orman arazisi ve askeri bölge üzerinde hayata geçirilen konut kooperatifi projesinden 200 konut almak için peşin para ödedi fakat konutları henüz alamadı.

Merkez bankası ne kadar faiz indirecek?

Merkez Bankası bugün saat 14.00'da merakla beklenen faiz kararını resmen açıklayacak. Peki merkez bankası ne kadar faiz indirecek?

Karşıyaka Belediyesi'nden Emlak Bankası Konutları açıklaması! 

İzmir'e bağlı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Atakent Mahallesi'nde bulunan Emlak Bankası konutlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

emlak bankası ne yapacak Haberi

emlak bankası ne yapacak

Yeni Ekonomi Programı’nda (YEP) da yer alarak tekrar faaliyete geçmeye hazırlanan Emlak Bankası’nın Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, Hürriyet’ten Hacer Boyacıoğlu'na özel açıklamalarda bulundu. 

"Hayalim ithal ikameli projelere teminatsız kredi vermek" diyen Sayın, "Proje, rantabl olarak yürümeye başladıktan sonra o projedeki hisselerimizi satacağız. Bu benim idealim. Yönetim Kurulu’muzda bunu tartışacağız. Bu modelin yürümesini istiyorum" dedi. Sayın, atıl arazileri Emlak Bankası’nın değerlendireceğini belirtirken, "Bunlar bir nevi kaynak da olacak" dedi.

Faaliyete geçiyoruz

Sayın, Emlak Bankası’nın tasfiyesi sürecinde 200’ün üzerinde personelle çalıştıklarını söyledi. Sayın sözlerine şu şekilde devam etti; "O tarihte elimizde hiçbir menkul ve gayrimenkul yoktu, sadece ödenmemiş krediler vardı. Biz ödenmemiş kredileri tahsil edeceğiz, Hazine’ye olan borcumuzu ödeyeceğiz, sıra cetvelindeki borcumuzu ödeyeceğiz. Anadolu Bankası’ndan gelen bir problem var, onu çözeceğiz ve sonra...