19 / 04 / 2024

Emlak Bankası yeniden mi açılıyor

Emlak Bankası yeniden mi açılıyor

Tasfiye Halinde Türkiye Emlak Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın, "Emlak Bankası'nın faal hale gelip gelmemesi yetkililerin elindedir. Arzu ettikleri halde canlı hale gelir. Tertemiz bir tasfiye halindeki Emlak Bankası var" dedi.

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

Yatırımcılar gözünü ofise dikti! Ticari gayrimenkul piyasası yeniden canlandı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminde evden çalışmayla beraber düşüşe geçen ticari emlak piyasası yeniden canlandı. Açıklanan küresel raporlar bu sene için olumlu işaretler verirken, gayrimenkul uzmanları da yaptıkları açıklamada özellikle lüks ofise talebin arttığını belirtti.

1941'de Emlak Bankası tarafından Boğaz'da satılık yalı, arsa, köşk ve koru...

1941 yılında Emlak Bankası, Boğaziçi'nin en seçkin yerinde sahile 82 metre yakınlıkta yalı arsası, köşk ve koru satıyormuş.

1940'ta Emlak Bankası'nın Taksim Kışlası'na yaptıracağı inşaata belediyeden tepki! 

1940 yılında Taksim Kışlası arasına Emlak Bankası'nın inşa edeceği binalara belediye tepki gösterdi. 

Emlak Bankası da konut mağduru oldu!

Emlak Bankası, orman arazisi ve askeri bölge üzerinde hayata geçirilen konut kooperatifi projesinden 200 konut almak için peşin para ödedi fakat konutları henüz alamadı.

Emlak Bankası Yönetim Kurulu Eski Üyesi Galip Altıay vefat etti!

Emlak Bankalılar Yönetim Kurulu Eski Üyesi Galip Altıay hayatını kaybetti

Karşıyaka Belediyesi'nden Emlak Bankası Konutları açıklaması! 

İzmir'e bağlı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Atakent Mahallesi'nde bulunan Emlak Bankası konutlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

İzmir Karşıyaka sakinlerinin imar tepkisi: Felaket yaşanmadan çözüm bekliyoruz!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Atakent Mahallesi'ndeki Emlak Bankası Konutları sakinleri, Karşıyaka Belediyesi'nin kendilerine kentsel dönüşüm konusunda imar engeli çıkarması sebebiyle, tepki gösterdi. 

Uygun fiyatlı ev almak isteyenler dikkat! Konut kredisi faizleri ne oldu?

Koronavirüs salgını sürecinde olumsuz etkilenen emlak ekonomisinin yeniden hareketlenmesi amacıyla atılan adımlardan biri olan konut kredisi faizlerindeki indirim, Haziran'ın sonu ve Temmuz ayının ortalarında konut satışlarında ciddi artışa sebep oldu. Peki, 0.74 faizle konut kredisi şartları neler?

Kosova'da emlak ofisleri yeniden çalışmaya başlayacak!

Kosova'da inşaat, emlak, araç alım satımı, bazı perakende mağazalar, kişisel eşya ve mobilya tamircileri ile danışmanlık ofisleri yeniden çalışmaya başlayacak.

Yavuz Yükselir: Avrupa’nın Emlak Bankası’nı kuracağız!

Avrupa Birliği’nin özellikle ekonomi çerçevesinde alınması gerekli önemli kararlarda birlik sağlayamadığını dile getiren Yükselir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yükselir "Avrupa'daki barışın devam etmesinin şartı AB ve Euro" dedi.

Emlak vergisi sorgulama 2020!

Emlak Vergisi'nde 2020 yılı için teşkil edecek emlak değerleri belirlendi. Yeni emlak değerleri üzerinden emlak vergisi yeniden hesaplanıyor. Peki, emlak vergisi nasıl sorgulanır? İşte emlak vergisi sorgulama 2020...

Emlak Bankası yeniden mi açılıyor Haberi

Emlak Bankası yeniden mi açılıyor

Tasfiye Halinde Türkiye Emlak Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, Emlak Bankası'nın faal hale gelip gelmemesinin yetkililerin elinde olduğunu belirterek, "Arzu ettikleri halde canlı hale gelir. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda eğer böyle bir karar (yeniden aktif hale getirilmesi) alınırsa... Tabii bundan sonra parlamentoya gelecek. Buradan da çıktığı takdirde artık hangi şekilde, hangi isimle çıkacaksa sonra çalışmalara başlanacak." dedi. 


Zeki Sayın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bankanın yönetim kurulu başkanlığına 2003'te getirildiğini hatırlatarak, kurumun 2003 yılından bu yana önemli tahsilatlar yaptığını söyledi.


Bankanın önceki yıl vergi rekortmenleri listesinde ilk 100 içinde yer aldığını bildiren Sayın, "2016'nın vergi rekortmenleri listesi açıklandığında burada da yer alacağımızı tahmin ediyorum. Vergide son 3 yıldır ilk 100'deyiz. Tasfiye halindeki Emlak Bankası, tüm borçlarını en güzel şekilde ödedi....