25 / 04 / 2024

emlak brokerlığı

emlak brokerlığı

Türkiye emlak piyasası, tutsat (mortgage) sisteminin gelişimiyle birlikte Avrupa ve ABD'de uzun yıllardır var olan "Emlak Broker"lığı mesleğiyle tanışmaya hazırlanıyor.

Türk yatırımcıları ABD emlak piyasasına yöneldi!  

ABD'de emlak brokerlığı yapan bir firma olan International Realtors Group'un patronu Cengiz Bayırlı ve ortağı eşi Giovanna Guzman ABD’den yatırım için konut almanın çok kolay olduğunu, işlemlerin 2-3 haftada bittiğini söylüyor...

Emlak İstasyonu Samsun ofisi açıldı!

Brokerlığını Gökhan Örenç’ in yaptığı Emlak İstasyonu İnnova Gayrimenkul, Samsun İstiklal M. Cağaloğlu C. No: 151 - 155 Ac Atakum'da hizmete açıldı.

Emlak İstasyonu Denizli'de ilk ofisini açıyor!

Brokerlığını Fatma Kütük Baskın ve Turgay Baskın'ın yapacağı Emlak İstasyonu Bizim Ev, Denizli Emek Caddesinde hizmet verecek.

Emlak İstasyonu 19. ofisini Ödemiş'te açıyor!

Brokerlığını Recep Yılmaz'ın yapacağı Emlak İstasyonu İzmir, Ödemiş ofisi açılıyor.Recep Yılmaz, “Emlak İstasyonu’nun global anlamdaki başarısını İzmir, Ödemiş'e taşımak istiyoruz. " dedi.

Emlak İstasyonu, Kocaeli franchise ofisini açıyor!

Türkiye`de yeni franchise ofis açılışlarıyla adından söz ettiren Emlak İstasyonu, Brokerlığını Hamiyet Aybedir`in yapacağı Emlak İstasyonu, Kocaeli franchise ofisini açıyor.

Emlak İstasyonu Anahtar Gayrimenkul açıldı!

Hedeflediği bölgelerdeki büyümesini nitelikli franchise ofisleri ile sürdürmeye devam eden Emlak İstasyonu Brokerlığını Çoşkun Demir ve Burçin Tekşal'ın yaptığı Emlak İstasyonu Anahtar Gayrimenkul açıldı.

Emlak İstasyonu Bahçeşehir Ispartakule açılıyor!

Brokerlığını Coşkun Demir ve Burçin Tekşal'ın yapacağı Emlak İstasyonu Bahçeşehir, Bahçeşehir Ispartakule İnovia çarşı'da açılıyor.

Emlak İstasyonu Ufuk Gayrimenkul açıldı!

Emlak sektöründeki ofis açılışları ile sürdürmeye devam eden Emlak İstasyonu ailesine yeni bir katılım daha gerçekleşti. Brokerlığını Nuran Şener’in yapacağı Emlak İstasyonu Ufuk Gayrimenkul, İkizçay Mah. Plaj Cd. No:19/1 Akçay’da açıldı.

Emlak İstasyonu'nun Kartepe ofisi açıldı!

Brokerlığını Süleyman Yıldırım, Serkan Yıldırım, Berrin Yıldırım’ın yaptığı Emlak İstasyonu Nest Emlak, Başaran Mh İzmit Cad. No: 139 da hizmete açıldı.

Emlak İstasyonu Çark Caddesi ofisi açıldı!

Brokerlığını Murat Alıcıer’ in yaptığı Emlak İstasyonu Sembol Gayrimenkul, bölgenin en önemli ticaret ve alışveriş merkezi olan Çark Caddesinde hizmet veriyor.

Emlak İstasyonu Kayaşehir’de açıldı!

Brokerlığını Mikail Tüzün’ ün yapacağı Emlak İstasyonu Ela, İstanbul Kayaşehir'de hizmete girdi. Franchise adaylarına cazip fırsatlar sunan Emlak İstasyonu Türkiye genelinde pek çok ilden talep alıyor.

Emlak İstasyonu Düzce’de açılıyor!

Brokerlığını İsmail Çetinkaya’nın yapacağı Emlak İstasyonu Çeka Emlak, Kültür Mh. Spor Sk. Halil Üstünel İş Merkezi Kat:2 No:202 Düzce / Merkez de açılıyor.

Emlak İstasyonu Esenyurt My Family’de açılıyor!

Brokerlığını Samet Beşikci ve Nazan Başkalem’in yapacağı Emlak İstasyonu, Efe Gayrimenkul İstanbul - Esenyurt My Family’de açılıyor.

emlak brokerlığı Haberi

emlak brokerlığı

 


Karacan Akademi'nin, İstanbul ve İzmir Umum Emlak Komisyoncuları Odası işbirliğiyle İstanbul, Ankara ve İzmir'de düzenlediği "Emlak
Broker"lığı kursuna devam eden 100 kişi eğitimlerini tamamlamak üzere.


Eylül ayında gerçekleştirilecek ve 100 kişinin eğitiminin öngörüldüğü
yeni dönem kayıtlar için ise daha şimdiden başvuru sayısı 1500'ü geçmiş
durumda.


Konuya ilişkin AA muhabirine bilgi veren Karacan Akademi Genel
Koordinatörü Kenan Sağol, İngiltere'de 56 bin, Almanya'da ise 100 binin
üzerinde "Emlak Broker"ı olduğunu belirterek, tutsat ürünlerinin
tümünün bu kişiler tarafından pazarlandığını anlattı.


Bu pazarın Türkiye için henüz çok yeni olduğuna işaret eden Sağol, bu
konuda gerçek anlamda eğitim almış kişi sayısının 30-40'ı geçmediğini,
dolayısıyla eğitim vermenin de güç olduğunu vurguladı.


Pazar hakkında bilgi veren Sağol, "Emlak Broker"lığına ilginin çok
fazla olduğunu kaydederek, şunları söyledi:
"Ancak bu konuda bilinmeyen soru işaretleri var. Hükümetin ilgili
kanunda gerekli değişiklikleri bir an önce...