27 / 04 / 2024

emlak eğitimleri

emlak eğitimleri

23 yıllık emlak sektörü tecrübesiyle 2010'dan beri emlak eğitimleri veren Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek en çok beğenilen eğitimlerini bir araya getirdi...

Belgin Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları eğitimi bu akşam!

Emlak GYO'nun önceki Genel Müdür Yardımcısı değerleme uzmanı Belgin Belgiç, bu akşam online ve canlı yayınla 'Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 ve 2' başlıklı eğitim verecek...

Gayrimenkul danışmanlarına, mesleki eğitim olanağı geliyor!

Eğitim Konfederasyonu Başkanı Ali İlseven ile Relax Seyhan Seyhan Gayrimenkul ve Yönetim Danışmanlığı Brokerları Seyhan Seyhan ve Bülent Kumaş, Mesleki Kişisel Gelişim ve Uzmanlık Eğitimlerinde ortaklaşa faaliyet vereceklerini açıkladı.

Gayrimenkul sektörü kabuk değiştiriyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) şirket içi eğitimleri noktasında Uparazzi Kurucusu Hakan Erilkun ile arsa ve arazi eğitimi yapıldı.

Dikey Geçiş Sınavı ek yerleştirme sonuçları açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 2 yıllık meslek yüksekokulu eğitimleri ve 4 yıllık lisans programlarına devam etmek isteyenler için yapılan 2023 Dikey Geçiş Sınavı (2023-DGS) ek yerleştirme sonuçlarını açıkladı.

Akredita Emlak Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akredita Emlak Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Arpacı ve Cihan Başar Samancı ortaklığında kuruldu.

Çeşme'de satılık arsa arayanlar dikkat! Milli Emlak Çeşme'de imarlı arsa satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Eylül 2022 ihale ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak İzmir'de konut alanı imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

Bakanlık resmen duyurdu! Dar gelirli ailelere para desteği

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dar gelirli vatandaşlar için 1150 liraya kadar çıkan kira yardımı verecek. Aynı zamanda çocuklarının eğitimleri içinde ek yardımlar yapacak. İşte haberin ayrıntıları...

Grandıose Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık Tekstil Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grandıose Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık Tekstil Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da R.K. Mohammed Mohammed ve Sercan Güven ortaklığında kuruldu.

Decoke Home Emlak E-Ticaret Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Decoke Home Emlak E-Ticaret Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Soner İnce tarafından açıldı.

İMSAD ve ÇEDBİK STK’ların kalkınabilmesi için bir araya geldi! 

İnşaat malzemeleri sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İMSAD be ÇEDBİK, Avrupa Birliği Başkanlığı ile hayata geçirilen  ‘Sürdürülebilir Kalkınma için STK’lar Projesi Eğitimleri’ için online toplantı gerçekleştirdi. 

Hayat Villa Emlak Eğitim Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Villa Emlak Eğitim Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Kenıfatı ve Mohammed Hamıd Al-Nejadı tarafından kuruldu.

Atist Emlak Eğitim Danışmanlığı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Atist Emlak Eğitim Danışmanlığı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Abolfazl Gholamı Mehraban, Atefeh Pouran  ve Rıza Arslan Doğan tarafından kuruldu.

Endeksa Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor...

Akoya Global Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Akoya Global Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Zubaır Alam tarafından kuruldu.

Avrupa'da iflaslar başladı! Kiralık tabelaları artıyor!

Tekstil, otelcilik, emlak, eğlence, turizm ve gıda sektöründe iflaslar başladı ama Avrupa Birliği nisan ayı ortasına kadar kısıtlamaları devam ettirmekte kararlı. 

emlak eğitimleri Haberi

emlak eğitimleri

23 yıllık emlak sektörü tecrübesiyle 2010'dan beri emlak eğitimleri veren Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek en çok beğenilen eğitimlerini bir araya getirdi ve 8 hafta her salı, 8 eğitimi 14 saatte verecekleri yeni programları ‘8 Haftada Emlakta Zirve’ için kayıtları almaya başladılar. 

Zoom’da canlı olarak yapılacak eğitim programı 22 Eylül’de saat 20:30’da başlıyor ve aşağıdaki eğitimleri kapsıyor:

-Emlakta Kazandıran Zihin / 1. hafta – 2 saat / 22.09.2020 Salı / 20:30 – 22:30

Varlık ve yokluk bilinci kavramıyla ilgili farkındalık uyandırıp emlak işinde bu kavramların ne işe yarayacağını, bize nasıl kazandıracağını açıklıyoruz.

-Emlakta Ciro Hedefi Nasıl Belirlenir? / 2.hafta – 1,5 saat / 29.09.2020 Salı / 20:30 – 22:00

SMART hedef belirleme çalışması ile doğru hedefleme yaparak yıllık ciro hedefinizi nasıl...