17 / 04 / 2024

emlak endeksi 2019

emlak endeksi 2019

REIDIN tarafından hazırlanan, Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 0.93, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 5.62 oranında nominal artış gösterdi...

Temmuz 2022 Emlak Endeksi açıklandı!

Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, Temmuz ayı endeksini yayınladı. Endekse göre Türkiye'de son bir ayda kiralık ev fiyatlarının en fazla arttığı il yüzde 12 ile Kocaeli oldu. satılık konutta ise yüzde 17 yükselişle Adana zirveye yerleşti.

Yabancıların Türkiye'deki emlak yatırımları arttı mı?

Deep Knowledge Analytics-Henley Partners'in elbirliğiyle hazırlamış oldukları 'Yatırım Yoluyla Göç Emlak Endeksi' raporu açıklandı. 16 ülkeyi inceleyen rapora göre Türkiye genel sıralamada dördüncü oldu.

Karşılanamayan konut ihtiyacı Muğla'daki ev fiyatlarını yükseltiyor!

Hepsiemlak Ekim 2021 Emlak Endeksi verilerine göre, Türkiye'de ortalama metrekare fiyatı en pahalı il 10 bin 167 TL ile Muğla olarak gerçekleşti. Muğla Emlak Danışmanları Esnaf Odası Başkanı Ziya Ercan ve Bodrum Emlak Müşavirleri Derneği Ömer Yetgin, bölgedeki emlak sektörüne ilişkin konuştu.

Türkiye'nin en pahalı ilçelerinde konut fiyatları ne oldu?

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hepsiemlak, Ekim 2021 Emlak Endeksi'ni açıkladı. Türkiye'nin satılık konutta ortalama metrekare fiyatı en pahalı ili 10 bin TL ile Muğla oldu.

Marmara Bölgesi'nde konut fiyatları artıyor!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hepsiemlak, Temmuz 2021 Emlak Endeksi'ni açıkladı.

Deniz kenarındaki konutların fiyat artışı sürecek! 

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hepsiemlak, Haziran 2021 Emlak Endeksi'ni açıkladı. 

Konut yatırımları deniz kenarına yöneldi!

Hepsiemlak tarafından açıklanan Mayıs 2021 Emlak Endeksi sonuçlarına göre, konut yatırımları deniz kenarına yöneldi.

Satılık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelindeki veriler ile hazırladığı Nisan 2021 Emlak Endeksi verileri yayınlandı. Peki verilere göre satılık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı? İşte Türkiye'nin Nisan 2021 konut fiyatları karnesi...

Deniz kenarı satılık evlerin değeri artıyor!

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelini ele alarak hazırladığı Mart 2021 Emlak Endeksi verileri açıklandı. Açıklanan verilere göre; Türkiye genelinde deniz kenarında satılığa çıkan dairelerin değerinde artış yaşandı.

Satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelini ele alarak hazırladığı Şubat 2021 Emlak Endeksi verileri açıklandı. Peki satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Türkiye genelinde satılık konut fiyatı en çok artan 5 il!

Hürriyet Emlak Kasım 2020 Emlak Endeksi’ne göre, bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep (yüzde 59,14), Adıyaman (yüzde 49,33), Antalya (yüzde 48,57) Eskişehir (yüzde 43,70) ve Sakarya (yüzde 43,07) geldi.

Türkiye'de konut fiyatları yüzde 2.6 arttı!

Sahibindencom'dan yayınlanan emlak endeksi verilerine Türkiye'de Ekim ayında konut fiyatları önceki aya oranla yüzde 2,6 arttı.

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

emlak endeksi 2019 Haberi

emlak endeksi 2019

Türkiye genelinde 81 şehrin tamamını kapsayacak nitelikteki Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi (TR-81) Eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 0.93, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 5.62 oranında nominal artış göstermiştir.

Türkiye genelinde 81 şehrin tamamını kapsayacak nitelikteki Türkiye Kiralık Konut Fiyat Endeksi (TR-81) Eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 1.22, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 6.83 oranında nominal artış göstermiştir.

Sermaye kazancı ve brüt kira getirisinden oluşan toplam getiri, ülke genelinde aylık bazda yüzde 1.36, yıllık bazda ise yüzde 11.15 şeklinde gerçekleşmiştir.

Eylül ayında amortisman süresi ülke düzeyinde 19.1 yıl olarak ölçülmüş, yıllık brüt getiri oranı ise yüzde 5.36 olarak kaydedilmiştir.