18 / 04 / 2024

emlak endeksleri 2014

emlak endeksleri 2014

Reidin.com ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Kasım ayı raporuna göre, kira artışında Kocaeli birinci sırada yer aldı...

İstanbul'da konut fiyatları 1 yılda yüzde 21 arttı!

REIDIN ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Kasım ayı raporuna göre, Türkiye'de konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde1.15, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 17.10 arttı.

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2017 Temmuz Ayı Sonuçları açıklandı!

İş Bankası Bireysel Krediler Müdürü Recep Haki, İş Bankası’nın desteğiyle REIDIN tarafından hazırlanan emlak endeksleri ile ilgili açıklama yaptı.

Konut fiyatları Temmuz ayında en çok Kastamonu'da arttı!

Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan REIDIN Emlak Endeksleri Temmuz ayı raporu açıklandı. Türkiye’nin 68 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları en çok %2,26 ile Kastamonu’da arttı.

Türkiye'de satılık konut fiyatları Mayıs'ta en çok Muğla'da arttı!

REIDIN Emlak Endeksleri Mayıs ayı raporu açıklandı.Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan rapora göre, Türkiye’nin 62 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları en çok yükselen şehir yüzde 2,33 ile Muğla oldu.

Reidin Emlak Endeksleri, İş Bankası'nın desteğiyle hazırlanacak!

İş Bankası, gayrimenkul sektörünün gelişimine katkıda bulunacak çalışmalarını sürdürüyor. Banka, gelişmekte olan ülkelerin gayrimenkul sektörüyle ilgili analitik verileri ve bilgileri içerecek endekslerin hazırlanmasında Reidin ile işbirliğine gitti.

Konut fiyatları artışında lider Adana!

Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endeksleri 2015 Haziran raporu yayınlandı. Rapora göre, Adana metrekare başına yüzde 2,1 değer artışıyla Mayıs 2015'te konut satış fiyatlarının en fazla yükseldiği şehir oldu.

Ocak ayında en çok konut satışı İstanbul'da gerçekleşti!

GAYRİMENKUL Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ve Reidin. com'un emlak endeksleri Ocak 2015 raporuna göre, satılık konut fiyatlarında bir önceki yıla göre en yüksek artış İstanbul'da gerçekleşti.

Konut fiyatları 2015'te ne kadar arttı?

Reidin.com ve GYODER emlak endeksleri Ocak 2015 raporuna göre yıllık satış fiyatlarındaki değişimlere bakıldığında en yüksek artış yüzde 20,09 ile İstanbul'da gerçekleşti..

Milli Savunma Bakanlığı İzmir ihalesi tamamlandı!

MİLLİ Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık İzmir İnşaat Emlak NATO 2014/83821 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

İstanbul'da konut fiyatları yüzde 20,09 artış gösterdi!

Reidin.com ve GYODER emlak endeksleri Ocak 2015 raporuna göre yıllık satış fiyatlarındaki değişimlere bakıldığında en yüksek artış yüzde 20,09 ile İstanbul'da gerçekleşti.

Milli Savunma Bakanlığı yapım ihalesini Megataş İnşaat kazandı!

MİLLİ Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık İzmir İnşaat Emlak NATO 2014/76962 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Milli Savunma Bakanlığı yapım ihalesini Arlift Asansör kazandı!

MİLLİ Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık İzmir İnşaat Emlak NATO 2014/61112 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleştirdi

Milli Savunma Bakanlığı İzmir yapım ihalesi sonuçlandı!

MİLLİ Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık İzmir İnşaat Emlak NATO 2014/72446 frıale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleştirdi.

emlak endeksleri 2014 Haberi

emlak endeksleri 2014

Kasım ayında metrekare başına konut kiralarının en fazla yükseldiği il yüzde 1,45 ile Kocaeli oldu. 

Reidin.com ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Kasım ayı raporuna göre, metrekare başına konut kiralarının en fazla yükseldiği il yüzde Kocaeli oldu. Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Kasım ayı raporu yayınlandı. İkinci el ve yeni konutlara yönelik çalışma. Adana, Ankara. Antalya, Bursa, İstanbul. İzmir ve Kocaeli'nde yapıldı. Rapora göre, kasım ayında metrekare başına konut kiralarının en fazla yükseldiği il ise yüzde 1,45 ile Kocaeli oldu. Söz konusu dönemde konut kira değerleri İstanbul'da yüzde 1,27. İzmir'de yüzde 0,95 ve Adana'da yüzde 0.21 artarken. Ankara'da yüzde 0.34 ve Bursa'da yüzde 0,19 azaldı.


Mavi...