16 / 04 / 2024

emlak endeksleri 2015 ocak

emlak endeksleri 2015 ocak

Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ocak ayı raporu yayınlandı. İkinci el ve yeni konutlara yönelik çalışma, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli'de gerçekleştirildi.

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2017 Temmuz Ayı Sonuçları açıklandı!

İş Bankası Bireysel Krediler Müdürü Recep Haki, İş Bankası’nın desteğiyle REIDIN tarafından hazırlanan emlak endeksleri ile ilgili açıklama yaptı.

Konut fiyatları Temmuz ayında en çok Kastamonu'da arttı!

Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan REIDIN Emlak Endeksleri Temmuz ayı raporu açıklandı. Türkiye’nin 68 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları en çok %2,26 ile Kastamonu’da arttı.

Türkiye'de satılık konut fiyatları Mayıs'ta en çok Muğla'da arttı!

REIDIN Emlak Endeksleri Mayıs ayı raporu açıklandı.Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan rapora göre, Türkiye’nin 62 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları en çok yükselen şehir yüzde 2,33 ile Muğla oldu.

Emlak Konut 2015 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut 2015 kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Reidin Emlak Endeksleri, İş Bankası'nın desteğiyle hazırlanacak!

İş Bankası, gayrimenkul sektörünün gelişimine katkıda bulunacak çalışmalarını sürdürüyor. Banka, gelişmekte olan ülkelerin gayrimenkul sektörüyle ilgili analitik verileri ve bilgileri içerecek endekslerin hazırlanmasında Reidin ile işbirliğine gitti.

REIDIN 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2015 Aralık sonuçları!

Aralık ayında REIDIN tarafından hazırlanan 2007 Haziran=100 temel yıllı Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi’nde (TR-7) bir önceki aya göre yüzde 2.21 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre ise %22.26 oranında artış gerçekleşmişti.

Emlak Konut 2015'te 6,32 milyar TL'lik satış yaptı!

2015 yılı satışı hedefini 6,75 milyar TL olarak duyuran Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılında 6,32 milyar TL'lik satış yaptı. 2015'te Emlak Konut tarafından 10 bin 453 adet bağımsız bölümün satışını gerçekleştirildi.

Emlak Konut 2015 Aralık ayı yabancı satış raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut 2015 Aralık ayı yabancı satış raporunu yayınladı.

Emlak Konut 2015 hedef değerlendirmesini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Emlak Konut 2015 hedef değerlendirmesini yayınladı.

Bursa'da gayrimenkul fiyatları arttı!

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, bankanın desteğiyle Reidin ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Kasım Raporu yayımlandı.

Konut satış fiyatı en çok Antalya'da arttı!

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, bankanın desteğiyle Reidin ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Kasım Raporu yayımlandı.

Konut fiyatları Kasım'da en çok Antalya'da arttı!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Kasım ayı raporu yayınlandı. Antalya, metrekare başına yüzde 3,08 değer artışıyla kiraların en çok yükseldiği il oldu.

emlak endeksleri 2015 ocak Haberi

emlak endeksleri 2015 ocak

Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ocak ayı raporu yayınlandı. İkinci el ve yeni konutlara yönelik çalışma, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli'de gerçekleştirildi. Bir önceki yılın aynı ayma göre yıllık satış fiyatlarındaki değişimlere bakıldığında; yüzde 20 ile en yüksek artış İstanbul'da, yüzde 6.6 ile en düşük arüş ise Bursa'da meydana geldi. Yeni konut fiyatları bir önceki aya göre ise ortalama yüzde 0.98 yükseldi. Ocak ayında metrekare başına konut kiralarının en fazla yükseldiği şehir de, yüzde 0.88 artışla İstanbul oldu. Geçen ay yeni konut satış fiyatlarındaki en yüksek artış, yüzde 1.22 ile 2+1 dairelerde gerçekleşti. Metrekare bazmda en yüksek artış ise, yüzde 1.22 ile 101-125 metrekare aralığındaki konutlarda...