24 / 04 / 2024

emlak endeksleri

emlak endeksleri

Emlak endekslerinin 2015 Mayıs raporu yayımlandı. Buna göre Adana, metrekare başına %2,29 değer artışıyla nisan 2015’te konut satış fiyatlarının en fazla yükseldiği şehir oldu.

En fazla kira artışı Kocaeli'de yaşandı!

Reidin.com ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Kasım ayı raporuna göre, kira artışında Kocaeli birinci sırada yer aldı...

Konut fiyatları arttı!

Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2013 Mayıs raporuna göre konut fiyatlarında artış yaşandı...

İkinci el konut fiyat artışında lider Ankara oldu!

Emlak endekslerinin 2012 Ağustos ayı raporu'nda kiraların en fazla yükseldiği il İzmir olurken yeni konut fiyatları geçen yıla göre %11,87 oranında arttı...

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2017 Temmuz Ayı Sonuçları açıklandı!

İş Bankası Bireysel Krediler Müdürü Recep Haki, İş Bankası’nın desteğiyle REIDIN tarafından hazırlanan emlak endeksleri ile ilgili açıklama yaptı.

Konut fiyatları Temmuz ayında en çok Kastamonu'da arttı!

Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan REIDIN Emlak Endeksleri Temmuz ayı raporu açıklandı. Türkiye’nin 68 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları en çok %2,26 ile Kastamonu’da arttı.

Türkiye'de satılık konut fiyatları Mayıs'ta en çok Muğla'da arttı!

REIDIN Emlak Endeksleri Mayıs ayı raporu açıklandı.Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan rapora göre, Türkiye’nin 62 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları en çok yükselen şehir yüzde 2,33 ile Muğla oldu.

Reidin Emlak Endeksleri, İş Bankası'nın desteğiyle hazırlanacak!

İş Bankası, gayrimenkul sektörünün gelişimine katkıda bulunacak çalışmalarını sürdürüyor. Banka, gelişmekte olan ülkelerin gayrimenkul sektörüyle ilgili analitik verileri ve bilgileri içerecek endekslerin hazırlanmasında Reidin ile işbirliğine gitti.

REIDIN Türkiye konut fiyat endeksleri Temmuz ayı raporu açıklandı!

REIDIN emlak endeksi 2. el konutlar fiyat endeksleri ve REIDIN - GYODER yeni konut fiyat endeksi 2015 Temmuz ayı sonuçları raporu yayınlandı.

Konut fiyatları artışında lider Adana!

Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endeksleri 2015 Haziran raporu yayınlandı. Rapora göre, Adana metrekare başına yüzde 2,1 değer artışıyla Mayıs 2015'te konut satış fiyatlarının en fazla yükseldiği şehir oldu.

REIDIN Türkiye konut fiyat endeksleri Nisan ayı raporu açıklandı!

REIDIN emlak endeksi 2. el konutlar fiyat endeksleri ve REIDIN - GYODER yeni konut fiyat endeksi 2015 Nisan ayı sonuçları raporu yayınlandı.

Türkiye konut fiyat endeksleri 2015 Mart ayı sonuçları açıklandı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2015 Mart Ayı Sonuçları açıklandı. Mart'ta geçen yılın aynı dönemine göre ise %16.31 oranında artış gerçekleşmiştir.

Ocak ayında en çok konut satışı İstanbul'da gerçekleşti!

GAYRİMENKUL Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ve Reidin. com'un emlak endeksleri Ocak 2015 raporuna göre, satılık konut fiyatlarında bir önceki yıla göre en yüksek artış İstanbul'da gerçekleşti.

Konut fiyatları 2015'te ne kadar arttı?

Reidin.com ve GYODER emlak endeksleri Ocak 2015 raporuna göre yıllık satış fiyatlarındaki değişimlere bakıldığında en yüksek artış yüzde 20,09 ile İstanbul'da gerçekleşti..

İstanbul'da konut fiyatları yüzde 20,09 artış gösterdi!

Reidin.com ve GYODER emlak endeksleri Ocak 2015 raporuna göre yıllık satış fiyatlarındaki değişimlere bakıldığında en yüksek artış yüzde 20,09 ile İstanbul'da gerçekleşti.

İstanbul'da konut fiyatları yüzde 20 arttı!

Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Demeği'nin (GYODER) emlak endeksleri Aralık 2014 raporuna göre, satılık konut fiyatlarında bir önceki yıla göre en yüksek artış İstanbul'da gerçekleşti.

emlak endeksleri Haberi

emlak endeksleri
“Reidin–GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi” kapsamındaki yeni konut fiyatlarında; nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 1,02, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 7,05 artış meydana geldi. Raporda yer alan ve 30 büyükşehrin de içinde olduğu 62 ili kapsayan “Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi”nde, bir önceki aya göre yüzde 1,26; geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 16,15 oranında artış gerçekleşti. Buna göre Adana, metrekare başına %2,29 değer artışıyla nisan 2015’te konut satış fiyatlarının en fazla yükseldiği şehir...