26 / 04 / 2024

Emlak Fuarı Ortadoğu

Emlak Fuarı Ortadoğu

İstanbul'da 5-8 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 'Emlak 2013 Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda gözler Ortadoğu'ya çevrilecek. Emlak Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi'nde 20 bin metrekare alanda gerçekleşecek.

Türk emlak piyasası tüm Ortadoğu’nun ilgisini çekiyor!

Emlak Uzmanı Rodi Kayım, Türk emlak piyasasının sadece Arapların değil Çin’e kadar tüm Ortadoğu’nun ilgisini çektiğini belirtti...

Ortadoğu İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat sektörünü bir araya getiren Ortadoğu İnşaat Fuarı, 82 firmanın katılımıyla bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar, Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 9. kez gerçekleştiriliyor.

9'uncu Ortadoğu İnşaat Fuarı açıldı!

9. Ortadoğu İnşaat Fuarı düzenlenen törenle açıldı. Fuarda, yapı malzemeleri, elektrik sistemleri, asansör, iş ve inşaat malzemeleri, doğal gaz, ısıtma, soğutma, havalandırma, tesisat gibi malzemeler görücüye çıktı.

Ortadoğu ve Rusya'nın yeni emlak cenneti Türkiye!

Ev almış ve almayı düşünen yatırımcılar için ‘Türkiye’de gayrimenkul yatırımı’ analiz edildi. Birçok fırsatların sunulduğu ülkemize Ortadoğu ve Rusya'dan yoğun talep var.

Ortadoğu'daki gelişmeler emlak sektörünü nasıl etkiler?

2017 yılında yabancı yatırımcıların odağında olan Türk gayrimenkul sektörü, yeni yılda satış rekorları bekliyor. Gayrimenkul sektörü Ortadoğu'daki gelişmelerin etkisinde yeni yıla giriyor.

Ortadoğu'daki gelişmelerin emlak sektörüne etkisi!

Türk gayrimenkul sektörü bitmesine son 20 günün kaldığı 2017 yılında yabancı yatırımcının ilgi odağı oldu. Ancak en büyük yatırımcısı Arap bölgeleri olan sektör, 2018’e ABD’nin Kudüs kararı sonrası sancılı bir dönemden geçen Ortadoğu’daki gelişmelerin gölgesinde giriyor.

CNR Emlak Fuarı’nı 6 bin 840 yabancı ziyaret etti!

Rusya, İran, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Fas, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere pek çok ülkeden gelen profesyonel ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği CNR Emlak Fuarı’nı 6 bin 840’ı yabancı olmak üzere toplam 22 bin 884 kişi ziyaret etti.

CNR Emlak Fuarı 2016 bugün başladı!

CNR Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı bugün kapılarını açtı. 20 Kasım'a kadar devam edecek olan CNR Emlak Fuarı'nda ziyaretçilerin yanı sıra Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

Ortadoğu’nun üst düzey heyetleri emlak yatırımı için İstanbul’a geliyor!

CNR Emlak Fuarı’nda, Suudi Arabistan başta olmak üzere çok sayıda Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

Ortadoğulu yatırımcılar CNR Emlak Fuarı’na geliyor!

Türkiye’nin önde gelen iş ve yaşam projelerinin sergileneceği CNR Emlak Fuarı’nda, Suudi Arabistan başta olmak üzere çok sayıda Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

Ortadoğu’nun üst düzey yatırımcıları Emlak Fuarı’nda ağırlanacak!

Türkiye’nin önde gelen iş ve yaşam projelerinin sergileneceği, 17 Kasım’da başlayacak olan CNR Emlak Fuarı’nda, Suudi Arabistan başta olmak üzere çok sayıda Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

CNR Emlak Fuarı'nda 400 proje vitrine çıkıyor!

CNR Expo Yeşilköy'de 17-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek CNR EMLAK Fuarı, Rusya, İran, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar başta olmak üzere pek çok ülkeden gelecek alıcı ve yatırımcıları ağırlayacak.

CNR Emlak Fuarı 17 Kasım’da başlıyor!

CNR Expo Yeşilköy’de 17-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek CNR Emlak Fuarı, Rusya, İran, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar başta olmak üzere pek çok ülkeden gelecek alıcı ve yatırımcıları ağırlayacak.

Emlak Fuarı Ortadoğu Haberi

Emlak Fuarı Ortadoğu

İstanbul'da 5-8 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 'Emlak 2013 Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda gözler Ortadoğu'ya çevrilecek. Emlak Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi'nde 20 bin metrekare alanda gerçekleşecek. Nihai tüketiciler, yatırımcılar ve yabancı alıcı grupların projeleri yerinde görebileceği fuara 20 bin ziyaretçi ve Türki Cumhuriyetleri, Rusya, Suudi Arabistan, Katar, Ürdün ve Kuveyt gibi birçok ülkeden de çok sayıda alıcı bekleniyor. İlki geçtiğimiz yıl gerçekleşen fuarda yaklaşık 120 milyon dolarlık konut satışı gerçekleşmişti. Türkiye'de emlak sektörü 28.1 milyar TL'lik pazar büyüklüğüne ulaştı. TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, Türkiye'de halen 3.2 milyon hane halkının kiracı durumunda bulunduğunu belirtti.


Yeni...