18 / 04 / 2024

emlak haberler 2014

emlak haberler 2014

Keten Türkiye'nin emlak sektöründe güvenli bir liman haline geldiğini söyleyen Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, sektörün son 10 yılda olduğu gibi bu yıl da yükselişini sürdürecek dedi.

Milli Savunma Bakanlığı İzmir ihalesi tamamlandı!

MİLLİ Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık İzmir İnşaat Emlak NATO 2014/83821 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Milli Savunma Bakanlığı yapım ihalesini Megataş İnşaat kazandı!

MİLLİ Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık İzmir İnşaat Emlak NATO 2014/76962 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Milli Savunma Bakanlığı yapım ihalesini Arlift Asansör kazandı!

MİLLİ Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık İzmir İnşaat Emlak NATO 2014/61112 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleştirdi

Milli Savunma Bakanlığı İzmir yapım ihalesi sonuçlandı!

MİLLİ Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık İzmir İnşaat Emlak NATO 2014/72446 frıale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Satılık konut fiyatlarında en yüksek artış İstanbul'da!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Aralık ayı raporu yayınlandı. Satılık konut fiyatlarında en yüksek artış İstanbul'da gerçekleşti.

Emlak Konut 2014'te satış ve ciro rekorları kırdı!

Emlak Konut GYO, 2014'te satış ve ciro rekorları kırdı. Son 2 yılda 100 bine yakın bağımsız bölüme imzasını atan Emlak Konul, geçen yıl 5.2 milyar liralık satış yaptı.

Emlak Konut 2014'te toplam kaç konut sattı?

2014 yılının tamamında 10 bin 32 bağımsız bölüm satışı gerçekleştiren Emlak Konut, 5.3 milyar liralık ciroyla yılı kapattı. Şirket tarafından dün KAP'a açıklama yapıldı...

Emlak Konut 2014 satış hedeflerini tutturdu!

Emlak Konut 2014 satış hedeflerini tutturdu. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2014 yılı satış hedeflerini de tutturarak 2014 yılını satış konusunda yüksek performans ile kapadı.

Emlak Konut 2014 Aralık satışı tamamlanmış bölümler raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Ytaırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut 2014 Aralık satışı tamamlanmış bölümler raporunu yayınladı.

Konut fiyatlarında rekor İstanbul'un!

Reidin.com ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Kasım ayı raporuna göre, satılık konut fiyatlarında bir önceki yıla göre en yüksek artış İstanbul'da gerçekleşti.

Emlak endeksleri Kasım ayı raporu açıklandı!

Reidin.com ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Kasım raporuna göre, satılık konut fiyatlarında bir önceki yıla göre en yüksek artış İstanbul'da gerçekleşti.

En fazla kira artışı Kocaeli'de yaşandı!

Reidin.com ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Kasım ayı raporuna göre, kira artışında Kocaeli birinci sırada yer aldı...

İstanbul'da konut fiyatları 1 yılda yüzde 21 arttı!

REIDIN ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Kasım ayı raporuna göre, Türkiye'de konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde1.15, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 17.10 arttı.

emlak haberler 2014 Haberi

emlak haberler 2014


Keten İnşaat'ın son projesi Keten Haliç, 2 blokta,  ve ticari birimlerden meydana geliyor. Yaklaşık 4 ay sonra teslim edilmesi hedeflenen proje alanı, 108 metrekare olan 2 + 1'lerde 150 metrekare olan 3+1 'lerden oluşuyor. 


 Selahattin Keten Türkiye'nin emlak sektöründe güvenli bir liman haline geldiğini söyleyen Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, sektörün son 10 yılda olduğu gibi bu yıl da yükselişini sürdüreceğini ifade etti Büyük bir kısmını Dubai, Tunus, Kuveyt ve Katar gibi Arap ülkelerinden gelen yatırımcının satın aldığı Keten Haliç projesiyle yoluna devam eden Keten İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, piyasalarda ve emlak sektöründeki dolaşan spekülasyonlara değindi. 


GÜVENLİ LİMAN


 Gayrimenkulün, diğer yatırım araçlarına kıyasla karlılığını kanıtlamış bir yatırım olduğunu söyleyen Selahattin Keten, "Türkiye'nin emlak sektörü konusunda güvenli bir liman...