26 / 04 / 2024

Emlak İstasyonu Anahtar Gayrimenkul

Emlak İstasyonu Anahtar Gayrimenkul

Hedeflediği bölgelerdeki büyümesini nitelikli franchise ofisleri ile sürdürmeye devam eden Emlak İstasyonu Brokerlığını Çoşkun Demir ve Burçin Tekşal'ın yaptığı Emlak İstasyonu Anahtar Gayrimenkul açıldı.

ATEM Başkanı Akçam gayrimenkulde başarının yedi altın anahtarını sıraladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) emlak danışmanları için ‘Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı’ isimli eğitim programı düzenledi. Akçam emlak danışmanlarının mesleklerinde en iyisi olmaları için yapmaları gerekenleri sıraladı.

Gayrimenkul satışının altın anahtarı müşteri deneyimi!

Yeni nesil müşteri deneyimi mahalli gayrimenkul pazarına doğrultu veriyor. Emlak sektörünün dinamikleri değişiyor. Gayrimenkul satışının anahtarı müşteri deneyimi oldu!

Milaslı emlak danışmanları yeterlilik belgelerini teslim aldı!

Milas'ta Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavlarına katılarak başarılı olan emlak danışmanları yeterlilik belgelerini teslim aldı. Emlak Akademi ve Başarı Anahtarı Mesleki Sınav ve Belgelendirme Ltd.Şti  Sınav Koordinatörü Mehmet Sert, belge almaya hak kazananları tebrik etti. 

Antalya'da kirasını ödeyemeyen kiracıya emlakçıdan 'anahtarını alırım' tehdidi! 

Koronavirüs sebebiyle çalışamayan Ayşe Biçici, evinin 1 aylık kirasını ödeyemedi. Evi kiralamasına aracı olan emlakçı Biçici'yi anahtarı alıp, evden atmakla tehdit etti...

Floridalı emlakçılardan dünya rekoru!

Florida Emlakçılar Derneği'nin düzenlediği ve dünyanın insanlardan oluşan en büyük anahtar görüntüsünün meydana getirildiği Guinness Dünya Rekoru organizasyonunda, derneğin tek Türk Yönetim Kurulu Üyesi Amerikan Milli Emlakçılar Derneği Global Elçisi Emel Onur da yer aldı...

Başkent Emlak Konutları güncel fiyat listesi 2018!

Peşinde yüzde 15 indirim fırsatı sunulan Başkent Emlak Konutları'nda anahtar teslimler 2020 yılında yapılacak...

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu bölge müdürlüğü açıldı!

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu bölge müdürlüğünü açıldı. Emlak İstasyonu avantajlı franchising koşulları ile yatırım fırsatı sunuyor.

Kiracı evi boşaltırken anahtarı kime teslim etmeli?

Evi boşaltan kiracınız anahtarı size değil emlakçıya teslim etti. Bu, kira sözleşmesinin feshi anlamına geliyor mu? Yanıtı hayır. Kiracılar, bu noktada dikkat. Anahtar kiralayana yani mülk sahibine teslim edilmedikçe kira sözleşmesi feshedilmiş sayılmıyor.

Emlak Konut Körfezkent ihalesine 11 firma katıldı!

Emlak Konut Körfezkent Ticari Ünite İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi anahtar teslimi ihalesine 11 firmadan teklif geldi.

Emlak İstasyonu, Azerbaycan`da master franchising ofisi açıyor!

Emlak İstasyonu Yurtdışındaki ilk master franchising ofisini, Azerbaycan'da açacak.

Emlak İstasyonu Gayrimenkul Hukuk Eğitimi aldı!

Emlak İstasyonu İstanbul Anadolu Bölge müdürlüğü`nde Sema Kılıç Hukuk Bürosu, gayrimenkul hukuk eğitimi verdi.

Emlak İstasyonu bu yıl 30 franchise ofis açacak!

Emlak İstasyonu Ceo'su Birol Polat, Türkiye pazarında kalıcı olmak için sürdürülebilir ve doğru yatırımların önem kazandığı bir dönemde olduklarını açıkladı.

Emlak İstasyonu, İzmir franchise ofisi açıldı!

Emlak sektörünün öncü ismi olan Emlak İstasyonu ofis açılışlarına hız kesmeden devam ediyor.

Emlak İstasyonu Anahtar Gayrimenkul Haberi

Emlak İstasyonu Anahtar Gayrimenkul

Hedeflediği bölgelerdeki büyümesini nitelikli franchise ofisleri ile sürdürmeye devam eden Emlak İstasyonu son olarak, Brokerlığını Çoşkun Demir ve Burçin Tekşal'ın yaptığı Emlak İstasyonu Anahtar Gayrimenkul Bahçeşehir, Tahtakale Mah. Abdi İpekci Cad. INNOVIA Çarşı No: 115'de...