25 / 04 / 2024

Emlak İstasyonu Bahçeşehir

Emlak İstasyonu Bahçeşehir

Brokerlığını Coşkun Demir ve Burçin Tekşal'ın yapacağı Emlak İstasyonu Bahçeşehir, Bahçeşehir Ispartakule İnovia çarşı'da açılıyor.

Bahçeşehir Trio Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Trio Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Demirtaş, Duygu Baycan ve Funda Özkaya ortaklığında kuruldu.

Referans Bahçeşehir kampanya fiyatları 2017!

Kiler GYO imzası taşıyan Referans Bahçeşehir projesi, Emlak Konut GYO güvencesiyle ev sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylığı sağlıyor. Referans Bahçeşehir kampanya fiyatları 2017...

Emlak İstasyonu Bahçeşehir Ispartakule açılıyor!

Brokerlığını Coşkun Demir ve Burçin Tekşal'ın yapacağı Emlak İstasyonu Bahçeşehir, Bahçeşehir Ispartakule İnovia çarşı'da açılıyor.

Bahçeşehir'e 19 yeni konut projesi geliyor!

Bahçeşehir, 15 hin 400 konut olarak planlanmıştı. Bugün Ispartakule'den Esenyurt'a kadar olan bölge Bahçeşehir olarak pazarlanıyor. Dekar Yapı'dan Emlak Konut'a kadar markalı konut üreticilerinden bölgeye 19 yeni proje daha geliyor.

Bahçeşehir Göl Panorama Evleri'nin yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,İstanbul Avcılar Kapadık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Bahçeşehir Göl Panorama Evleri'nin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

KİPTAŞ Bahçeşehir Merkez Evleri görücüye çıkıyor!

KİPTAŞ Bahçeşehir Merkez Evleri projesi 4-8 Kasım tarihleri arasında CNR Expo'da gerçekleşecek Emlak Fuarı'nda görücüye çıkacak. Pazartürkün arkasında bulunan 12 bloklu proje 550 konuttan oluşuyor.

Bahçeşehir Bulvar İstanbul teslim tarihi!

Bahçeşehir Bulvar İstanbul teslim tarihine göre dairelerde Haziran ayı 2016 yılından itibaren yaşam başlayacak. Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen proje Atatürk Olimpiyat Stadı’na 1 kilometre kadar uzaklıkta yükseliyor.

Bahçeşehir'e neden yatırım yapılır?

Yeni Akit Gazetesi yazarı Mehmet Canıtatlı bugünkü yazısında, bölgedeki projelerin inşaat yeri ile emlak uzmanlarının görüşleri ışığında Bahçeşehir'e neden yatırım yapılacağını açıkladı. İşte o yazı:

Bahçeşehir Hayat Park ihalesi 19 Aralık'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçeşehir Hoşdere Hayat Park altyapı ihalesi 19 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Bahçeşehir Bahçekent Flora ne zaman teslim?

Bahçekent Flora Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Projenin satış süreci devam ediyor. Peki Bahçeşehir Bahçekent Flora ne zaman teslim edilecek?

Bahçeşehir'in yeni yüzü Göl Panorama Evleri!

Bahçeşehir'in yeni yüzü Göl Panorama Evleri, Emlak Konut GYO güvencesiyle Be - Ma İnşaat tarafından, 95 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Projede taksitler 1.345 TL'den başlıyor.

Bahçeşehir Biristanbul'da 18 bin lira peşinatla!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir sınırları içinde yükselen Ispartakule Bir İstanbul projesinde yaptıgı kampanyayla satış rekorları kırıyor.Ve Bahçeşehir yöresinde adeta son daireler bunlar, yetişen alıyor.

Göl Panorama Evleri Bahçeşehir iletişim!

Bema İnşaat ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle hayata geçirilen Göl Panorama Evleri Bahçeşehir iletişim bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Göl Panorama Evleri fiyatları 215 bin TL'den başlıyor...

Emlak İstasyonu Bahçeşehir Haberi

Emlak İstasyonu Bahçeşehir

Brokerlığını Coşkun Demir ve Burçin Tekşal'ın yapacağı Emlak İstasyonu Bahçeşehir, Bahçeşehir Ispartakule İnovia çarşı'da açılıyor.


Bölgeye hakim uzman kadrosu ile bir taraftan konut ve ticari gayrimenkul alanında kiralama ve satış danışmanlığı hizmeti verirken, diğer taraftan da bölgede inşa edilen konut projelerinin satış danışmanlığını üstlenecek.


Hedeflediği bölgelerdeki büyümesini nitelikli franchise ofisleri ile sürdürmeye devam eden Emlak İstasyonu, son olarak Bahçeşehir Ispartakule ofisini hizmete...