26 / 04 / 2024

emlak istasyonu franchise

emlak istasyonu franchise

Emlak İstasyonu Ceo'su Birol Polat, Türkiye pazarında kalıcı olmak için sürdürülebilir ve doğru yatırımların önem kazandığı bir dönemde olduklarını açıkladı.

Emlak İstasyonu yeni yatırımcılarını arıyor!

Emlak İstasyonu Dünya genelinde yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcılarına ve ihtiyaç sahiplerine güvenilir bir ortam içinde zengin bir portföy sunarak,emlak taleplerini karşılayan yüz de yüz Türk sermayeli bir şirkettir.

Emlak İstasyonu girişimcilere finansman kolaylığı sağlıyor!

Girişimci adaylarına `finansman kolaylığı' sağlayan Emlak İstasyonu, bu kapsamda franchise ofisini bunaltan ve sıkıntıya sokan uzun vadeli sözleşmeler yerine minimum 2 yıl süreli sözleşmelerin yapıldığı bir sistem sunuyor.

GABORAS'tan emlak sektörüne yeni soluk: Franchise sistemi başladı! 81 ile yayılacak! 

Türkiye genelinde bayilikler vererek tamamen yerli hizmet ağı kurmayı planlayan GABORAS, Emlak ticaretinin güvenli ve öngörülebilir bir zeminde işleyerek şeffaflaşmasına katkıda bulunacak. GABORAS, yıl sonuna kadar 81 ilde bayilik açmayı planlıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak o ilde akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satacak!

Manisa İli Yunusemre Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Manisa Yunusemre'de akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satacak. Satış ihalesi 18 Temmuz'da yapılacak.

TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak!

Emlak danışmalığı konusunda gayrimenkul sektörüne yön veren markalar arasında yer alan TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak...

Altın Emlak, bayileriyle bir araya geldi!

Emlak sektörünün en önemli yerli sermayeli franchise zincirleri arasında yer alan Altın Emlak bayileriyle buluştu.

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu 39.5 milyon TL'ye satışta!

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa 39 milyon 500 bin TL'ye satışa sunuldu...

Emlakçılardan franchise sistemine tepki!

Emlak sektöründe hızla büyüyen franchise hizmeti bazı emlakçılara için fırsat kapısı olmasına karşın sisteme karşı çıkan emlakçılar da bulunuyor.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Milli emlak zinciri firması kurulacak!

Türkiye’de gayrimenkul sektöründe uzun süredir Franchise firmaların elde ettikleri cirolar üzerine hükümete yakın çevreler harekete geçti. Yerli emlak zinciri kurulması için çalışmalara başlanıyor…

Turyap Franchise Atina temsilciliği ile emlak sektörü canlanacak!

TURYAP Franchise Satış Müdürü Sezer İkizoğlu: "Atina temsilciliğimizden sonra burada yaşayan Türklerden ve orada yaşayan Yunanlardan gelen ev alma talepleri emlak piyasasının da canlanması adına iyi bir gelişme oldu. İnanıyoruz ki önümüzdeki aylarda bu talepler iki katına çıkacak" dedi.

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu bölge müdürlüğü açıldı!

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu bölge müdürlüğünü açıldı. Emlak İstasyonu avantajlı franchising koşulları ile yatırım fırsatı sunuyor.

Emlak İstasyonu, Azerbaycan`da master franchising ofisi açıyor!

Emlak İstasyonu Yurtdışındaki ilk master franchising ofisini, Azerbaycan'da açacak.

Emlak İstasyonu Gayrimenkul Hukuk Eğitimi aldı!

Emlak İstasyonu İstanbul Anadolu Bölge müdürlüğü`nde Sema Kılıç Hukuk Bürosu, gayrimenkul hukuk eğitimi verdi.

Emlak İstasyonu bu yıl 30 franchise ofis açacak!

Emlak İstasyonu Ceo'su Birol Polat, Türkiye pazarında kalıcı olmak için sürdürülebilir ve doğru yatırımların önem kazandığı bir dönemde olduklarını açıkladı.

emlak istasyonu franchise Haberi

emlak istasyonu franchise

Sektör içerisinde artan rekabetin markaları farklılaşma noktasına ittiğini belirten Emlak İstasyonu Ceo'su Birol Polat, Türkiye pazarında kalıcı olmak için sürdürülebilir ve doğru yatırımların önem kazandığı bir dönemde olduklarını açıkladı. 


Polat "Şu an Türkiye genelinde 15 Franchise ofisimiz ile hizmet veriyoruz.  İstanbul, İzmir, Aydın, Ankara, Denizli, Muğla, Sakarya ve Samsun'da bulunmakta. Önümüzdeki 3 yıllık süreçte bu sayıyı 150' in üzerine taşımayı hedefliyoruz. Bunu yaparken de ülkemizin batısı ve büyük şehirler başta olmak üzere geniş kitlelere ulaşacağımız bir franchise ağı oluşturacağız. Önceliğimiz ticari potansiyeli olan iller olacak. 2017 yılı içerisinde açmayı planladığımız ve şu anda ön araştırma çalışmaları devam eden 15 franchise ofis  bulunuyor"...