16 / 04 / 2024

Emlak Konut ağustos 2016 satışı

Emlak Konut ağustos 2016 satışı

Emlak Konut’un ağustos satışları indirim kampanyasıyla sert yükseldi, şirketin sadece ağustosta elde ettiği satış geliri ilk yedi ayın üzerine çıktı.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'ndeki hemen teslim 119 konutu satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek.

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye son dakika konut imarlı arsa fırsatı! Ağustos 2023 ihalelerini sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Ağustos 2023 ihalelerini sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak'ın yayımladığı o ihale ilanı...

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap 2. Oturum İhalesi 11 Ağustos'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu 11 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek. İşte tüm detaylar...

Emlak Konut GYO, Kartal İhalesi 10 Ağustos'ta!

Emlak Konut GYO, Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Kartal İhale İlanına ilişkin bir açıklama yayımladı. İşte ayrıntılar!

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap ihalesi 4 Ağustos'ta! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 4 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek. İşte tüm merak edilen ayrıntılar...

Mustafa Cengiz'den Emlak Konut açıklaması!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Emlak Konut ile ilgili açıklamalarda bulundu. Cengiz, ''Florya, bizim mabedimiz. Gecikmeden kaynaklanan bütün faizleri ödeyeceğiz. Aldığımız 120 milyon TL'yi de geri ödüyoruz. Biz bedel ödeyerek tekrar evimize sahip oluyoruz'' dedi.

Emlak Konut, arsa satışı gelirinin yüzde 85'ini TOKİ'ye verecek!

Emlak Konut tarafından "Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı" yöntemi ile proje geliştirilmesine ve geliştirilecek proje gelirlerinin yüzde 85'inin TOKİ'e ve yüzde 15'inin Emlak Konut'a ait olarak pay edilmesine karar verildi.

Galatasaray'a Emlak Konut blokajı! Ödemeler durdu!

Florya arazisini geri alması amacıyla Emlak Konut'a ödeme yapması için Galatasaray'ın hesabı blokelendi.

TOKİ ile Emlak Konut'tan karşılıklı arsa satışı!

TOKİ Beşiktaş Ortaköy'deki ve Başakşehir Kayabaşı'ndaki arsasını toplam 290 milyon 305 bin TL bedel ile Emlak Konut'a sattı. Emlak Konut da Tuzla Orhanlı'daki ve Tekirdağ Kapaklı'daki arsalarını TOKİ'ye toplam 273 milyon 362 bin 813.42 TL'ye sattı...

Mustafa Cengiz'den Emlak Konut açıklaması!

Emlak Konut ile yaşanan probleme açıklık getiren Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Emlak Konut'la sorunun çözümü için bir noktaya geldik. O sorunu da bugün yarın halledeceğiz. Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve bakanlarımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

Emlak Konut GYO 141,1 milyon TL'lik hisse aldı!

Emlak Konut GYO, halen 33 milyon 150 bin adet hissesi Emlak Konut'a ait olan EPP'nin TOKİ'ye ait 31 milyon 850 bin adet hissesini 141 milyon 120 bin TL bedel üzerinden satın aldı.

Emlak Konut erken ödeme indirimi kampanyasında son hafta!

Emlak Konut erken ödeme indirimi kampanyasında son haftaya girildi. Kampanya  Emlak Konut'a yatırım yapanlar için hazırlandı...

Emlak Konut Aliağa'da yeni proje mi yapacak?

İzmir Aliağa Belediyesi’nin bedelsiz olarak Ege Üniversitesi’ne tahsis ettiği Kalabak Mahallesi ve Çaltılıdere Mahallesi’ndeki parsellerin Emlak Konut’a devredildiği öğrenildi.

Emlak Konut ağustos 2016 satışı Haberi

Emlak Konut ağustos 2016 satışı

Emlak Konut’un ağustos satışları indirim kampanyasıyla sert yükseldi, şirketin sadece ağustosta elde ettiği satış geliri ilk yedi ayın üzerine çıktı. Emlak Konut, Kamuoyunu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamaya göre, ağustosta ön satışlar dahil 2 bin 547 adet bağımsız bölüm satışı gerçekleştirirken, bunların KDV hariç peşin satış değeri 1.96 milyar lira oldu.


Şirket, ocak-temmuz döneminde ise 1.77 milyar lira değerinde 2 bin 839 adet bağımsız bölüm satışı gerçekleştirmişti. Emlak Konut, gayrimenkul piyasasındaki bekleme eğilimini kırmak ve satışları artırmak için ağustos boyunca 30 farklı projede peşinat ve faiz indirimine yönelik kampanya düzenlemişti. Şirket, yoğun talep nedeniyle kampanya süresini 31 Aralık 2016’ya kadar uzattı.


Cumhuriyet 



Bu haber Para Dergisi'nde şu şekilde yer aldı!


"Emlak Konut GYO için 3,90 TL hedef fiyat ile 'al' önerisi veriyoruz. Şirket ağustosta...