26 / 04 / 2024

Galatasaray'a Emlak Konut blokajı! Ödemeler durdu!

Galatasaray'a Emlak Konut blokajı! Ödemeler durdu!

Florya arazisini geri alması amacıyla Emlak Konut'a ödeme yapması için Galatasaray'ın hesabı blokelendi.



Florya-Riva projeleri için imza atılan sözleşmenin Emlak Konut'un kararı ile feshedilmesinden sonra Galatasaray'ın önemli bir sorunu daha çözülmeye çalışılıyor.
 
Futbol Arena'da yer alan habere göre; sözleşmenin feshinin ardından Florya arazisini geri alması için Emlak Konut'a ödeme yapacak Galatasaray'ın hesabı blokelendi.

Ödemeleri yapılan Sarı kırmızılı kulübün hesaplarında bulunan 60 milyon TL'lik paranın Emlak Konut tarafından bloke altına alındı.

Ödemelerini yapmak için parası olmasına rağmen bloke konmasına nedeniyle kullanamayan Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz, 2.Başkan Abdurrahim Albayrak ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'ın bu sorunu çözmek için yoğun mesai, görüşmelere imza attı.
 
Emlak Konut GYO Galatasaray ile gerçekleştirdiği anlaşmayı fesih etti. Fesih kararı hem Riva hem de Florya arsalarını kapsıyor. Emlak Konut yetkilileri, kulübün Florya arsasını teslim etmemesi durumunda fesih kararı aldığını söyledi.

Şimdi Emlak Konut GYO, Galatasaray'dan yaptığı ödemeleri ve masrafları isteyecek. Yapılan bilgilere göre, bu da 350 milyon lira. Galatasaray ödeme yaparsa arsalarını geri alacak. Yapmazsa her iki arsa için ekspertiz değeri seçilecek ve arsalar Emlak Konut'un olacak. Galatasaray'ın bu projeden 1 milyar lira gelir sağlaması amaçlanıyor.
 

Galatasaray'ın kurtuluş projesi kulübü çıkmaza mı soktu?

Galatasaray, Riva ve Florya arsalarından olabilir!


Geri Dön