19 / 03 / 2024

Emlak Konut büyükyalı istanbul

Emlak Konut büyükyalı istanbul

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Büyükyalı İstanbul), 774 Ada 70 Parsel Cami ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Emlak Konut GYO Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Büyükyalı İstanbul projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut Büyükyalı İstanbul Kesin Kabul Tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin kesin kabulü yapıldı...

Büyükyalı İstanbul 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Büyükyalı İstanbul projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Büyükyalı İstanbul bağımsız bölüm sayısı 1.670 oldu!

Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesi kapsamında 1.662 olan toplam bağımsız bölüm sayısı 1.670 adet oldu...

Emlak Konut GYO Büyükyalı İstanbul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Büyükyalı İstanbul projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Büyükyalı İstanbul değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Büyükyalı İstanbul projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı..

Emlak Konut Büyükyalı İstanbul'un değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Büyükyalı İstanbul projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut GYO, Büyükyalı İstanbul'un değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Büyükyalı İstanbul projesinin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Büyükyalı İstanbul'un değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut İstanbul Zeytinburnu'nda inşa edilen Büyükyalı İstanbul projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Büyükyalı İstanbul 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Büyükyalı İstanbul 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Büyükyalı İstanbul'un değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Büyükyalı İstanbul projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul yapı ruhsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İstanbul Kazlıçeşme (Büyükyalı İstanbul) yapı ruhsatı yayınlandı.

Emlak Konut GYO Büyükyalı'daki 368 bağımsız bölümün satışından 1.1 milyar TL gelir elde etti!

Büyükyalı projesindeki 368 tane bağımsız bölüm, 2 milyar 908 milyon 317 bin TL bedelle Özak Yenigün Ziylan İş Ortaklığı'nca satın alındı. Bu satışın Emlak Konut payı tutarı KDV dahil 1 milyar 76 milyon 77 bin 290 TL oldu. 

Büyükyalı İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Büyükyalı İstanbul), 774 Ada 70 Parsel Cami ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Büyükyalı İstanbul projesinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO tarafından Büyükyalı İstanbul projesinin 2021 yılsonuna ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Büyükyalı İstanbul projesinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO'nun Büyükyalı İstanbul'daki toplam geliri 2.2 milyar TL'ye çıktı!

Emlak Konut GYO projelerinden Büyükyalı İstanbul'un yüklenicisiyle yapılan sözleşmeye ek-14 nolu protokol ile 1 milyar 568 milyon 800 bin TL olan asgari şirket payı toplam geliri 2 milyar 212 milyon 767 bin 466 TL'ye yükseldi.

Büyükyalı projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, "İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili "Büyükyalı" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Büyükyalı İstanbul 2020 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Büyükyalı İstanbul projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Büyükyalı, online randevu sistemiyle özel imkanlar sunuyor!

Farklı yaşam tarzlarına hitap eden Büyükyalı projesi online randevu sistemini hayata geçirdi. Konut sahibi olmak isteyenlerkendi ihtiyaçlarını web sitesine girerek en uygun Büyükyalı konutunu belirleyebilecekler. Online randevu ile de kendilerine özel imkanlardan faydalanabilecek.

TURYAP, Büyükyalı temsilciliğini hizmete açtı!

Türkiye'nin lider emlak pazarlama markalarından TURYAP, Zeytinburnu Büyükyalı temsilciliğini hizmete açtı.

Büyükyalı İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Büyükyalı İstanbul projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı ve Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 30 Eylül 2020 tarihinde onaylandı.

Büyükyalı'da Büyükyalı Aile Kredisi ile tamamı banka kredili konut sahibi olma fırsatı!

İstanbul Boğazı’nın girişinde, Kazlıçeşme sahil bandında konumlanan şehrin yeni deniz semti Büyükyalı’da bu ihtiyaçları karşılayan konut seçenekleri ile evini değiştirmek isteyenler için Büyükyalı Aile Kredisi “BAK” ile tamamı banka kredili konut sahibi olma fırsatı sunuyor. 

Tarihi fişekhane binası Büyükyalı'nın yeni merkezi oldu!

Emlak Konut güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında Kazlıçeşme sahilinde 111 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı projesinde tarihi fişekhane binası ve yanındaki yapıların restore edilmesiyle oluşturulan bir yaşam alanı bulunuyor.

Emlak Konut GYO Büyükyalı İstanbul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Büyükyalı İstanbul projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Büyükyalı İstanbul'da bağımsız bölüm sayısı 1673 adet oldu!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Büyükyalı İstanbul'da 28 olan ticari ünite sayısı 46 adet olacak şekilde Tadilat Yapı Ruhsatları alındı. Proje kapsamında 1655 olan toplam bağımsız bölüm sayısı 1673 adet oldu.

Emlak Konut büyükyalı istanbul Haberi

Emlak Konut büyükyalı istanbul

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Büyükyalı İstanbul kısmi geçici kabulü hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Büyükyalı İstanbul), 774 Ada 70 Parsel Cami ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.  Kısmi geçici kabul tutanağı 18 Mart tarihinde onaylandı. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Büyükyalı İstanbul), 774 Ada 70 Parsel Cami ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 18.03.2022 tarihinde onaylanmıştır.

Büyükyalı İstanbul'da 2021'de 1.6 milyar TL'lik satış yapıldı!

Büyükyalı İstanbul projesinin değeri ne kadar oldu?