29 / 03 / 2024

Emlak Konut Havaalanı Konutları kura sonuçları

Emlak Konut Havaalanı Konutları kura sonuçları

İnşaatını Emlak Konut GYO'nun yaptığı Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'nın kura çekimi gerçekleşti. Emlak Konut Havaalanı Konutları teslim tarihi ise 31 Mayıs 2016 olarak belirlendi.

Emlak Konut ile THY'den 3. havalimanına binlerce konut!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım Ortaklığı, THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'ye Arnavutköy Dursunköy'de yer alan 3 milyon 639 bin 117 metrekare büyüklüğündeki arsanın yüzde 50'sini 312,5 milyon TL+KDV nakit bedelle sattı..

Emlak Konut Esenler Havaalanı Mahallesi 2. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı 2. Etap Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşinin değerleme raporu yayınlandı.

Esenler Emlak Konut Havaalanı Mahallesi 2016 kura!

Toplamda bin 403 adet konut ve 32 adet işyerinin hak sahipleri belirlendiği projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor. Esenler Emlak Konut Havaalanı Mahallesi 2016 kura çekimi yapıldı.

Emlak Konut Esenler Havaalanı Mahallesi teslimleri!

Kura çekilişinin tamamlandığı proje 2 bin 373 konut ve 55 iş yerinden oluşacak. Emlak Konut Esenler Havaalanı Mahallesi teslimleri bu yılın Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Emlak Konut Esenler Havaalanı Mahallesi Konutları kura çekilişi!

İnşaatını Emlak Konut GYO’nun üstlendiği Havaalanı Mahallesi Konutları'nda kura çekilişi gerçekleşti. Kura çekimi 2 gün süren projeyi Esenler Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürütüyor.

Emlak Konut Havaalanı Konutları teslim tarihi!

İnşaatını Emlak Konut GYO'nun yaptığı Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'nın kura çekimi gerçekleşti. Emlak Konut Havaalanı Konutları teslim tarihi ise 31 Mayıs 2016 olarak belirlendi.

Emlak Konut Havaalanı Konutları Esenler kurası!

Emlak Konut Havaalanı Konutları Esenler kura dönemi bugün bitti. Toplamda 2 bin 373 konut ve 55 işyerinden oluşacak olan projede kura çekilişi 31 Mart – 1 Nisan 2016 tarihleri arasında yapıldı.

Emlak Konut Esenler Havaalanı Konutları kura çekilişi!

Toplamda bin 403 konut ve 32 iş yerinin kura çekilişi ile sahiplerini belirleyeceği projede Esenler Belediyesi'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürütüyor. Emlak Konut Esenler Havaalanı Konutları kura çekilişi başladı.

Esenler Havaalanı Emlak Konut ne zaman teslim?

Esenler Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı imzasıyla yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Esenler Havaalanı Emlak Konut ne zaman teslim?

Havaalanı Mahallesi Emlak Konut satılık!

Toplam 2 bin 358 adet konut ve 42 işyerinin satışa çıkarıldığı projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Havaalanı Mahallesi Emlak Konut satılık daireler kuraları 30 Mart 2016'da yapılacak.

Emlak Esenler Havaalanı Konutları kura çekiliş tarihi!

Daire teslimlerini 31 Mayıs'ta gerçekleşmesi planlanan projede toplam 2 bin 358 adet konut ve 42 işyeri satışta. Emlak Esenler Havaalanı Konutları kura çekiliş tarihi 30 Mart 2016 Perşembe günü olarak belirlendi.

Esenler Emlak Konutları Havaalanı Mahallesi kura çekilişi!

Esenler Emlak Konutları Havaalanı Mahallesi kura çekilişi ile 2 bin 358 konut ve 42 işyeri için hak sahipleri belli olacak. Erken ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanan proje 57 bin metrekarelik alanda yükseliyor.

Emlak Esenler Havaalanı Konutları kura çekilişi ne zaman?

Dairelerin 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık gösterdiği proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor. Peki Emlak Esenler Havaalanı Konutları kura çekilişi ne zaman?

Emlak Konut Havaalanı Konutları kura sonuçları Haberi

Emlak Konut Havaalanı Konutları kura sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Esenler Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'nın kura çekimi yapıldı. Kurayla bin 403 konut ve 32 işyerinin sahipleri belirlendi.


Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'nın kura çekimleri 2 gün sürdü. Kuranın ilk gününde 191 adet 67 metrekare, 504 adet 94 metrekare ve 38 adet 141 metrekarelik daireler ile 32 adet işyerinin sahibi belli oldu. Kuranın ikinci gününde ise 358 adet 87 metrekare ve 312 adet 113 metrekarelik dairelerin kurası çekildi.




Emlak Konut Havaalanı Konutları teslim tarihi!


Kura çekimi Esenler Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşen Emlak Konut Havaalanı Konutları teslim tarihi 31 Mayıs Salı günü olarak belirlendi. Projenin temeli 5 Ekim 2012'de atılmıştı.


Toplam 72 bin metrekare alanda 760 milyon lira yatırım bedeliyle...