19 / 04 / 2024

emlak konut ihaleleri 2016

emlak konut ihaleleri 2016

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Niğde, Nevşehir, Kocaeli ve Ankara'da anahtar teslimi götürü bedel projelerindeki "Yapım İşleri Kontrollük Hizmet Alım İşi" 30 Eylül'de ihale edilecek.

Emlak Konut'tan 7 dev ihale geliyor!

2016 yılını ihale yılı ilan eden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 7 dev ihaleye hazırlanıyor. İstanbul, Kocaeli ve Niğde'de yer alan arsaların ihalelerin ne zaman yapılacağı henüz belli değil.

Emlak Konut Bakırköy Yenimahalle projesi için yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazanan Baş Yapı'ya bugün arsanın yer teslimi yapıldı.

Emlak Konut Hoşdere 6. Etap arsa ihalesi 3 Mayıs'ta!

Emlak Konut Esenyurt Hoşdere 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 3 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. İhaleye çıkan 66 bin 655,70 metrekarelik arsaya 88 bin 719,67 metrekare inşaat yapılacak.

Emlak Konut Bakırköy Yenimahalle arsa ihalesi 25 Şubat'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Bakırköy Yenimahalle Arsa Sarışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi 25 Şubat 2016 Perşembe günü gerçekleştirilecek. Söz konusu olan arsanın emsal değer 1,50.

Emlak Konut arsa ve ticari ünite açık artırma ihalesi 28 Ocak'ta!

Emlak Konut GYO arsa ve ticari üniteler açık artırma ihalesi 28 Ocak 2016 tarihinde yapılacak. İhale kapsamında satışa sunulan arsaların başlangıç fiyatı 18 bin TL olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO 2024'te 52 milyar TL satış, 5.8 milyar TL de kar hedefliyor!

Emlak Konut GYO, bu yılki hedeflerini ve gerçekleştirilecek ihalelerini açıkladı. Peki Emlak Konut GYO 2024'te ne kadar satış hedefliyor? Hangi ihaleleri yapılacak? İşte ayrıntılar... 

Emlak Konut'tan Bakırköy,Beşiktaş ve Başakşehir'de satılık arsa!

Emlak Konut Bakırköy, Beşiktaş ve Başakşehir'deki dev arsalarını açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Arsaların ihaleleri 15 Ekim'de yapılacak. Arsaların toplam muhammen bedeli KDV dahil 1 milyar 417 milyon 534 TL...

Emlak Konut 2017'de 13.2 milyarlık 9 dev ihale yaptı!

Emlak Konut GYO 2017 yılında yaklaşık 13.2 milyar TL satış gelirine sahip 9 dev ihale gerçekleştirdi. Sizler için bu ihaleleri derledik. İşte 2017'de Emlak Konut tarafından satışa çıkarılan arsaları hikayeleri...

Emlak Konut'tan 8 dev ihale!

Emlak Konut 2017 yılında gerçekleştireceği gelir paylaşım ihaleleri ve anahtar teslim ihalelerini açıkladı. Emlak Konut'tan bu yıl 8 dev ihale geliyor.

Emlak Konut Nevşehir ve Denizli ihaleleri bu hafta yapılacak!

Emlak Konut GYO'nun bu hafta içinde iki ihalesi var. Birinci ihale Nevşehir Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ikinci ihale ise Denizli Merkezefendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi.

Emlak Konut Nevşehir ve Denizli ihaleleri ertelendi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Nevşehir ve Denizli'deki Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalelerinin ertelendiğini belirterek yeni tarihleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Emlak Konut 3 ihalesini erteledi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Temmuz ayında yapacağı Nevşehir Yenimahalle, Denizli Merkezefendi ve Çankaya Çayyolu arsa ihaleleri ileri bir tarihe ertelendi. İşte ihalelerin detayları...

Emlak Konut ihaleleri arsa fiyatlarını patlattı!

Geçen hafta Emlak Konut GYO tarafından gerçekleştirilen ihalelere katılan müteahhitler, rekabetin dozunu kaçırınca metrekare fiyatlarında doğal olmayan bir şişkinlik ve fiyat artışı yaşandı..

Emlak Konut Yenimahalle ve Ayazma ihaleleri ertelendi!

Emlak Konut GYO, 17 Şubat 2015 Salı günü yapılacak olan İstanbul Başakşehir Ayazma Emlak Konutları 1 .etap konut ve ticaret inşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme inşaatları işinin ihale tarihini erteledi.

Emlak Konut Ayazma ve Yenimahalle ihaleleri ertelendi!

Emlak Konut GYO, Ayazma Emlak Konutları 1. etap konut ve ticaret inşaatı ihalesi ile Ankara Yenimahalle İstasyon arsa satışı ihalesi ileri bir tarihe ertelendi. İhaleler ne zaman yapılacak?

Emlak Konut Bakırköy Bölge Parkı ihalesini dondurdu!

Emlak Konut GYO, Bakırköy' de yapılması planlanan Bölge Parkı ihalesinin sürecini dondurdu. Ayrıca Kayabaşı konut ihaleleri ve Kayabaşı 2 etap ihalesi için verilen teklifleri duyurdu...

Misstanbul Evleri'nde Emlak Konut'tan 3 bin 575 TL taksitle!

Misstanbul Evleri'nde Emlak Konut'tan fiyatı 286 bin TL olan 3+1 konut için hazırlanan örnek ödeme planına göre 60 ay vadede aylık taksitler 3 bin 575 TL'den başlıyor...

Teknik Yapı Emlak Konut'un Tuzla arsalarını aldı!

Teknik Yapı Holding, Emlak Konut'un Tuzla'daki arsa ihalelerini kazandı. Emlak Konut GYO'nun satışa çıkardığı iki arsa için dün gerçekleşen ikinci oturumda da Teknik Yapı ve Dumankaya İnşaat çekişti

emlak konut ihaleleri 2016 Haberi

emlak konut ihaleleri 2016

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Niğde, Nevşehir, Kocaeli ve Ankara'da anahtar teslimi götürü bedel projelerindeki "Yapım İşleri Kontrollük Hizmet Alım İşi" ihale yolu ile yaptırılacak. 


Bu ihale ile İstanbul dışında olan 4 şehirde inşaatları devam eden ve henüz başlamamış olan projelerin inşaatlarını kontrol edecek firma belirlenecek. 


Nevşehir Emlak Konutları'nın inşaatını Cent Yapı yapıyor ve bu proje inşaat kontrollük ihalesine çıkıyor. 


Ankara'daki Koordinat Çayyolu projesinin inşaatını YP İnşaat yapıyor ve bu proje için de kontrollük ihalesi yapılacak. Ayrıca Kocaeli'deki Körfezkent 4 projesi için de kontrollük ihalesi yapılacak. 


Niğde'de bulunan arsada henüz inşaat başlamadı. Niğde Merkez Tepe'de yapılacak olan projenin inşaat ihalesi yapılmadı. Yeni dönemde ihale edilecek bu proje için de kontrollük ihalesi yapılacak.


Emlak Konut İnşaat Yapı İşleri Kontrollüğü Hizmet Alım İşi ihalesi 30...