29 / 03 / 2024

Emlak Konut Ispartakule son başvuru günü

Emlak Konut Ispartakule son başvuru günü

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları için son 3 gün. Toplam 1.849 konut ve 33 dükkandan oluşan projede teslimlerin Haziran 2018 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Emlak Konut Ispartakule ödeme tablosu!

Ispartakule Evleri kura başvuruları 3 Temmuz'da sona erecek. Toplam 1.500 konutun satışa sunulacağı projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. İşte Emlak Konut Ispartakule ödeme tablosu...

Avcılar Ispartakule Emlak Konutları başvuruları!

Kura yöntemiyle satışa sunulan Avcılar Ispartakule Emlak Konutları başvuruları devam ediyor. Daire fiyatları 248 bin TL'den başlangıç gösteren projede 15 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Emlak Konut Ispartakule son başvuru günü!

Emlak Konut Ispartakule son başvuru günü 3 Temmuz olarak belirlendi. Toplam 1.849 adet daire ve 33 adet ticari üniteden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilecek.

Emlak Konut Ispartakule kura başvuru koşulları!

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları devam ediyor. Kura çekimi 12 Temmuz'da gerçekleşecek olan projede 1.500 adet konut satışa sunuluyor. İşte Emlak Konut Ispartakule kura başvuru koşulları...

2015 Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi!

2015 Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi kapsamında 1.500 adet konut satışa sunuluyor. Daire fiyatları 248 bin TL'den başlangıç gösteren projede başvurular 3 Temmuz'a kadar devam edecek.

Emlak Konut Ispartakule Evleri fiyat listesi!

Emlak Konut Ispartakule Evleri fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Kura çekimi 12 Temmuz'da gerçekleşecek olan projede 240 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri fiyatlar!

Emlak Konut Ispartakule Evleri fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği projede kura başvuru işlemleri 3 Temmuz'a kadar kabul edilecek.

Emlak Konut Ispartakule satılık!

Avcılar'da 250 milyon TL yatırımla inşa edilecek Emlak Konut Ispartakule satılık 1.849 daire ve 33 ticari üniteden oluşuyor. Projede daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 yer alıyor.

Ispartakule Emlak Konutları ne zaman teslim?

Ispartakule Evleri'nde 240 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Daire fiyatları 248 bin TL'den başlangıç gösteren proje kurayla satışa çıkıyor. Peki Ispartakule Emlak Konutları ne zaman teslim edilecek?

Avcılar Ispartakule Evleri kura çekimi 2015!

Avcılar Ispartakule Evleri kura çekimi 2015 kapsamında 1.500 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Emlak Konut GYO imzası ile inşa edilecek projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edilen daireler bulunuyor.

Emlak Konut Ispartakule daire fiyatları!

Emlak Konut Ispartakule daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Alt gelir grubu başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlenen projede 15 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Emlak Konut Ispartakule kura başvuru şartları!

Emlak Konut Ispartakule Evleri fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. 3 farklı kategoride satışa sunulan projede 15 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. İşte Emlak Konut Ispartakule kura başvuru şartları...

Emlak Konut Ispartakule başvuru bedeli nereye yatırılacak?

İstanbul Avcılar'da inşa edilen Ispartakule Evleri başvuruları 3 Temmuz'da sona erecek. Projede 240 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabilecek. Peki Emlak Konut Ispartakule başvuru bedeli nereye yatırılacak?

Emlak Konut GYO İstanbul'da 5 konut ve 3 ticari üniteyi satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde yer alan 3 konut ve 1 ticari üniteyi, Esenler Emlak Konutları'nda yer alan 2 konut ve 2 ticari üniteyi e-ihale ile satışa çıkardı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.Etap 1.Kısım Konut, Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap'ın kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO'nun projeleri arasında yer alan Emlak Konut Ispartakule Evleri 1 projesinin kesin kabulü yapıldı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin kesin kabulü yapıldı. Kesin kabul tutanağı 21 Şubat 2020 tarihinde onaylandı...

Emlak Konut Ispartakule Evleri-2 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap 2. Kısım projesi ile ilgili hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri-1 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap projesi ile ilgili hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1'in Konutlar İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin  kısmi geçici kabulü yapıldı ve geçici kabul tutanağı onaylandı...

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 2'nin Konutlar İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapıldı ve geçici kabul tutanağı 21 Aralık 2018 tarihinde onaylandı...

Emlak Konut Ispartakule Evleri-2 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 2 projesi ile ilgili hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri-1 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 1 projesi ile ilgili hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1-2 kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Emlak Konut Ispartakule Evleri 1-2 kira değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne Filli Boya imzası!

Emlak Konut GYO projesi Emlak Konut Ispartakule Evleri’ne Filli Boya Expert Isı Yalıtımı imza atıyor...

Emlak Konut Ispartakule 6. Etap 2017 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Ispartakule 6. Etap 2017 değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule son başvuru günü Haberi

Emlak Konut Ispartakule son başvuru günü

Alt gelir grubu, orta gelir grubu ve özel durum grubu kapsamında 1.500 adet dairenin kura yöntemiyle satıldığı Ispartakule Evleri Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilecek.


Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları için son 3 gün. Dairelerin büyüklükleri minimum 87,22 metrekare, maksimum 221,14 metrekare olarak tasarlandığı projede 240 ay vade uygulanıyor. 


Ispartakule Evleri başvuru işlemleri Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş'nin herhangi bir şubesi tarafından yapılabiliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilecek.


Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı Ispartakule Emlak Konutları kura çekimi 12 Temmuz'da gerçekleşecek. Projenin 2018 yılı Haziran ayında teslim edilmesi öngörülüyor.


Emlak Konut Ispartakule Evleri fiyatları 1+1'lerde 248 bin TL ile 295 bin TL, 2+1'lerde 289 bin TL ile 439 bin TL, 3+1'lerde 349 bin TL ile 595 bin TL, 4+1'lerde...