28 / 03 / 2024

Emlak Konut küçükçekmece arsası

Emlak Konut küçükçekmece arsası

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Halkalı parselleri ile ilgili olarak hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut GYO Küçükçekmece projesine Dağ Mühendislik imzası!

Planlı kentleşmeye örnek teşkil eden, iz bırakan projelerin mimarı olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Küçükçekmece Gölü kıyısında hayata geçireceği yeni semtin 1. etap 1. kısım ihalesini Dağ Holding aldı.

Milli Emlak Küçükçekmece'de 800 bin TL'ye konut hissesi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eylül ayı ihale ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Küçükçekmece'de konut hissesi satıyor. 

Milli Emlak'tan Küçükçekmece'de 850 bin TL'ye satılık konut hissesi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü bu ayki ihale ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak İstanbul Küçükçekmece'de konut hissesi satıyor. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım ihalesi 26 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 26 Nisan 2022 tarihinde davet usulü ile yapılacak.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Küçükçekmece'de yer alan toplam 15 adet parselinin KDV hariç değeri 1 milyar 708 milyon 748 bin 300 TL, KDV dahil toplam değeri ise 2 milyar 16 milyon 322 bin 994 TL olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Küçükçekmece Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatları ile Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi kapsamındaki; 1463 Ada 1 Parsel Spor Tesis Alanı İle Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Sur Yapı ile imzalandı. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 4. Kısım ihalesine 7 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO, Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi için ihaleye çıktı. İhalede 7 firmadan teklif geldi. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım ihalesi 15 Eylül'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilecek olan Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 15 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. 

Emlak Konut Köy 3. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Küçükçekmece Belediyesi'nden 13.1 milyon TL'ye satılık 30 konut!

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından 33 adet konut 13 milyon 142 bin 750 TL bedelle satışa çıkarıldı. İhale 1 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Emlak Konut Körfezkent 4. Etap gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kocaeli Körfez 4. Etap gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut küçükçekmece arsası Haberi

Emlak Konut küçükçekmece arsası

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Halkalı parselleri yıl sonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO İstanbul Küçükçekmece Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatı İle Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi ile ilgili olarak hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması: 
"İstanbul Küçükçekmece Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatı İle Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi" ile ilgili olarak hazırlatılan 2018 Yıl Sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.

Dosya için