28 / 03 / 2024

emlak konut lüleburgaz arsa ekspertiz raporu

emlak konut lüleburgaz arsa ekspertiz raporu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, İstanbul Tuzla, İzmir Konak ilçeleri ve Lüleburgaz' da yer alan gayrimenkullerinin 2013 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı...

Emlak Konut Körfezkent 4. Etap 2. Kısım satılık!

Emlak Konut Körfezkent 4. Etap 2. Kısım satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Proje Kocaeli Körfezkent'te inşa ediliyor.

Körfezkent 4. Etap 2. Kısım Emlak Konut satılık!

Körfezkent 4. Etap 2. Kısım Emlak Konut satılık daire seçenekleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. Satışa sunulan proje Kocaeli Körfezkent'te hayata geçiriliyor.

Emlak Konut Köy’de 2. etabın temeli bu yıl atılacak!

Siyahkalem Mühendislik tarafından Emlak Konut GYO ortaklığında Zekeriyaköy’de geliştirilen, yatırım değeri 1.3 milyar lirayı bulan Köy projesinde ikinci etap konutların temeli yıl sonuna kadar atılacak.

Emlak Konut GYO bu yıl 15 bin konutluk ihale yaptı!

Emlak Konut, bu yıl 15 bin konutluk ihale yaparak önemli bir başarıya imza attı. Genel Müdür Kurum, "4 şehirde yapılacak ihalelerle bu sayı 20 bine çıkacak.

Emlak Konut GYO yıl sonuna kadar 24 bin konut rakamına ulaşacak!

Konut satışları yükselirken ihalelerine hız veren Emlak Konut GYO, bu yıl 15 bin konutun ihalesini düzenledi. Yıl sonunda 24 bin konuta ulaşarak kendi rekorunu kıracak olan şirket, Anadolu’daki arsalara ağırlık verecek.

2007 yılında Emlak Konut, Göztepe ve Zeytinburnu'nda arsa satacak!

2007 yılında Emlak Konut, Zeytinburnu'nda iki adet ve Göztepe'de bir adet arsasını açık artırma ile satışa sunmuş. Göztepe'deki 89 bin metrekarelik arsayı 219.5 milyon liradan satacakmış.

Bölükbaşı Emlak Konut İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bölükbaşı Emlak Konut İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Taner Bölükbaşı tarafından 30 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Eyüp, Mithatpaşa Mahallesi, Güler Sokak' ta kuruldu.

Emlak Konut GYO 6 ayda 751 bağımsız bölüm sattı!

Emlak Konut GYO, ilk 6 ayda 3,02 milyar TL'lik satış yaptı Emlak Konut GYO , ocak-haziran döneminde KDV hariç toplam 3,02 milyar TL değerinde, 4 bin 751 adet bağımsız bölüm satışı gerçekleştirdi.

Emlak Konut yılın ilk yarısında 3 milyar TL'lik gayrimenkul sattı!

EMLAK Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) yılık ilk yarısında yaklaşık 3 milyar 22 milyon 221 bin liralık satış yaptı. Şirket, 1 0cak-30 Haziran tarihlerin arasında 4 bin 751 adet bağımsız bölüm sattı.

Avcılar Emlak Konut Ispartakule Evleri satılık!

Daire satışlarının kurayla ve TÜFE’li satış yöntemiyle gerçekleşeceği projede 1.500 adet daire satışa çıkarılıyor. Avcılar Emlak Konut Ispartakule Evleri satılık tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Emlak Konut, yılın ilk altı ayında 3 milyar TL'lik satış yaptı!

Emlak Konut'un şirket tarafından geliştirilen projelerde, 1 Ocak - 30 Haziran tarihleri itibarıyla, toplamda 3 milyar 22 milyon 221 bin 884,66 TL değerinde, 4 bin 751 adet bağımsız bölümün satışının gerçekleştirildiği kaydedildi.

Ispartakule Emlak Konut satılık!

Kura çekilişinin 12 Temmuz olarak belirlendiği proje Emlak Konut GYO ve TOKİ tarafından hayata geçiriliyor. Ispartakule Emlak Konut satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Emlak Konut'tan 18 Haziran-30 Eylül'de hisse geri alımı!

Emlak Konut, 18 Haziran - 30 Eylül tarihleri arasında 4 TL fiyat seviyesine kadar geri alım yapabilecek.

emlak konut lüleburgaz arsa ekspertiz raporu Haberi

emlak konut lüleburgaz arsa ekspertiz raporu


Emlak Konut tarafından yapılan açıklama şöyle:


Mülkiyeti Şirketimize ait İstanbul İli Tuzla İlçesi'nde Yer Alan 4 Adet Parsel, İzmir İli Konak İlçesi'nde Yer Alan 1 Adet Parsel ve Lüleburgaz İlçesi Kurtuluş Mahallesi'nde Yer Alan 1 Adet Arsa için hazırlatılan 2013 yıl sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu  Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına ilişkin esaslar tebliğinin 40. Maddesi uyarınca ilişikte PDF dosyası olarak ekte yer almaktadır. 


Tuzla değerleme raporu için