27 / 04 / 2024

Emlak Konut markalı konut projeleri

Emlak Konut markalı konut projeleri

Son 11 yılda 100 bine yakın bağımsız bölüme imzasını atan Emlak Konut GYO, Ankara'ya SofaLoca projesiyle ilk yatırımını yaptı.Emlak Konut GYO, Anadolu'ya Ankara ile yeniden markalı konut projesini taşıyor.

Emlak Konut GYO'nun inşaatı devam eden 37 projesinde son durum!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın inşaat çalışmaları devam eden 37 markalı projede son durum ne? 

Emlak Konut 20 yıl vadeli konut projeleri!

Emlak Konut GYO, 30 markalı konut projesinde 20 yıl vadeli ödeme imkanı sunuluyor. Ödeme kampanyası 31 Mart'a kadar sürecek...

Emlak Konut 20 yıl vade kampanyasında konut fiyatları ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun 240 ay vadeli konut kampanyası bugün başladı. İstanbul'da kampanyaya katılan markalı konutların fiyatları ise bölgeden bölgeye farklılık gösteriyor. İşte fiyatlar şöyle:

Emlak Konut 20 yıl vadeli konut kampanyası başladı!

Emlak Konut GYO'nun güvencesi taşıyan "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyası başladı. 31 Mart 2017 tarihine kadar geçerli olacak kampanyaya toplam 30 markalı konut projesi ve 9 banka katıldı. İşte detaylar...

Emlak Konut 20 yıl vadeli konut kampanyasının tüm detayları!

Emlak Konut GYO tarafından düzenlenen ve markalı konutlarda "tarihi" fırsatlar sunan kampanya, 30 projede 15 bin bağımsız bölümü kapsayacak.

Emlak Konut Anadolu'ya markalı konut üretmeye devam edecek!

Konya’nın Meram ilçesinde inşa edilecek Temaşehir Konya Projesi’nde 700 milyon liralık hasılat hedefi olduğunu söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Anadolu’ya markalı konut projeleri ile yayılma hedefimiz başarıyla devam ediyor.

Emlak Konut’un arsa stokunun yüzde 47’si Anadolu’da!

Emlak Konut, markalı konut projeleriyle Anadolu'ya açılıyor. Markalı konut projeleriyle ihtiyaç sahiplerine kaliteli ve güvenilir konutlarla buluşturmayı hedefleyen Emlak Konut’un arsa stokunun yüzde 47’si Anadolu’da bulunuyor.

Emlak Konut GYO'nun Seyrantepe arsa ihalesini Gül İnşaat kazandı!

Markalı konut ve ofis projelerine ev sahipliği yapan bölgedeki arsa için 26 firma yanştı. Emlak Konut GYO'nun düzenlendiği İstanbul Seyrantepe arsa ihalesini kazanan Gül İnşaat, bölgede lüks konut inşa edecek.

Emlak Konut'tan yeni başkent projesi!

Emlak Konut'tan yeni başkent projesi 014 yılı satış hedeflerini tutturan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Anadolu' ya Başkent Ankara ile yeniden markalı konut projesini taşıyor.

Emlak Konut Sofa Loca ile Ankara'ya ilk yatırımını yaptı!

Son 11 yılda 100 bine yakın bağımsız bölüme imzasını atan Emlak Konut GYO, Ankara'ya SofaLoca projesiyle ilk yatırımını yaptı.Emlak Konut GYO, Anadolu'ya Ankara ile yeniden markalı konut projesini taşıyor.

Emlak Konut Esenler Havaalanı Mahallesi'ni dönüştürecek!

Markalı konut projeleri ile deprem ve sel felaketlerine karşı insanlara daha güvenli yaşam alanları sunan Emlak Konut GYO, Esenler Havaalanı Mahallesi'nin dönüşümünü de gerçekleştirecek.

Esenler kentsel dönüşüm projesi Emlak Konut'a emanet!

Markalı konul projeleri ile deprem ve sel felaketlerine karşı daha güvenli yaşam alanları sunan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenler Havaalanı Mahallesi'nin dönüşümünü de gerçekleştirecek.

Emlak Konut'un yeşil bina uygulama projelerinin altında imzası var!

Emlak Konut GYO, birçok proje geliştirici müteahhit firmalarla gelir paylaşamı ortaklığı çerçevesinde oluşturulan markalı projelere destek oluyor

Emlak Konut markalı konut projeleri Haberi

Emlak Konut markalı konut projeleri

2014 yılı satış hedeflerini tutturan Emlak Konut GYO, Anadolu'ya Ankara ile yeniden markalı konut projesini taşıyor.  Son 11 yılda 100 bine yakın bağımsız bölüme imzasını atan Emlak Konut GYO, Ankara'ya SofaLoca projesiyle ilk yatırımını yaptı.  150 lüks konutu bulunan proje, Eskişehir yolu üzerinde, Başkent Üniversitesi Kampüsü'nün hemen yanında, Konutkent kavşağında yükseliyor.  Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Yıllar sonra Ankara'ya SofaLoca projesiyle girdi bu önemli projeyle Emlak Konut marka ve güvenini Anadolu'ya da yayma yolunda adım attık. Ankara'da bu kalite ve güven hayata geçiyor" dedi. 


Yeni...