29 / 03 / 2024

emlak konut un evleri

emlak konut un evleri

Haziran ayında piyasalardaki dalgalanma yüzünden ikincil halka arzı askıya alan Emlak Konut yeniden düğmeye bastı. SPK’ya başvuruda bulunan şirket sermayesini 3.8 milyar liraya çıkarmaya hazırlanıyor...

Emlak Konut'un en çok satış yapan projesi hangisi?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019'da toplam 3 milyar TL'lik satış yaptı. Peki Emlak Konut'un en çok satış yapan projesi hangisi?

Emlak Konut'un Ataşehir, Kartal ve Başakşehir'deki 3 arsasına 205.1 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut'un İstanbul'un Ataşehir, Kartal ve Başakşehir ilçelerinde bulunan toplam 3 adet arsasına 205.1 milyon TL'lik teklif geldi.

Emlak Konut'un hedefi 2023'te 250 bin bağımsız bölüm!

Hakan Gedikli, 2019'un son çeyreğinde başlayan büyüme eğiliminin 2020'de de sürmesini bekliyor. Gedikli, "Emlak Konut olarak ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için var gücümüzle çalışıyoruz. Hedefimiz 2023'te 250 bin bağımsız bölüme ulaşmak” diyor

Emlak Konut'un Bakırköy Şenlik arsasının imar planı askıya çıktı!

Emlak Konut'un Bakırköy Şenlik Mahallesi'ndeki 40 bin 722 bin metrekare büyüklüğündeki arsasının imar planı askıya çıkarıldı...

Emlak Konut'un yeni genel müdürü Hakan Gedikli oldu!

Emlak Konut GYO'nun yeni genel müdürü belli oldu. Eski Genel Müdürü Murat Kurum'un Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atanması sonrası boşalan koltuğa Hakan Gedikli oturdu.

Emlak Konut'un Kanal İstanbul güzergahındaki proje haritası!

Kanal İstanbul projesi gayrimenkul sektöründe hareketlilik yarattı. Türkiye'nin öncü firmalarından Emlak Konut'un dev proje çevresindeki proje sayısı dikkat çekiyor. Şirketin Kanal İstanbul güzergahında zengin bir arsa portföyü bulunuyor. Peki Kanal İstanbul güzergahında hangi projeleri bulunuyor.

Emlak Konut'un arazilerine Katar'dan talip var!

Bugün kapılarını açan Expo Turkey by Qatar Fuarı'nda Emlak Konut'un Kanal İstanbul güzergahındaki arsaları ilgi çekti..

Emlak Konut'un borç ödeme kampanyasından nasıl faydalanılır?

Emlak Konut GYO tarafından 20 Ekim'de başlatılan borç ödeme kampanyası "Borcunu Öde Fırsatı Yakala" sloganıyla duyurulmuştu. 50 projenin dahil olduğu kampanya 11 Aralık'a kadar devam edecek. Peki Emlak Konut'un borç ödeme kampanyasından nasıl faydalanılır?

Emlak Konut'un satılık arsaları!

Emlak Konut'un satılık arsaları Ankara, İstanbul ve Kastamonu'da yer alıyor. Arsaların toplam satış bedeli ise 5 milyon 390 bin TL.

İşte Emlak Konut'un satışı devam eden 36 projesi!

Emlak Konut GYO'nun 36 projesinde satış süreci devam ediyor.İşte Emlak Konut'un satışı devam eden 36 projesi..

Emlak Konut'un 3 projesinde tapu sevinci!

Gayrimenkul sektörünün en köklü kuruluşlarından Emlak Konut'un yatırımları hız kesmiyor. Emlak Konut 3 projesinde tapu devirlerine başladı.

Emlak Konut'un satışı devam eden projelerinde inşaat ne durumda?

Emlak Konut tarafından geliştirilen projelerin 34 tanesinde satışlar devam ediyor. Peki Emlak Konut'un satışı devam eden projelerinde inşaat ne durumda?

İşte Emlak Konut'un satışı devam eden 34 projesi!

2017 yılı için 8 milyar TL ciro hedefleyen Emlak Konut'un 34 projesinde satışlar devam ediyor. İşte Emlak Konut'un satışı devam eden 34 projesi...

emlak konut un evleri Haberi

emlak konut un evleri


TÜRKİYE’NİN en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi unvanına sahip Emlak Konut GYO, ödenmiş toplam sermayesini 2 milyar 500 milyon liradan 3 milyar 800 milyon liraya çıkartmaya hazırlanıyor. Şirket, Türkiye’nin sermaye artırımı yöntemiyle yapılacak en büyük halka arzlarından biri olarak tarihe geçecek ikincil halka arz için, Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvuruda bulundu.   


DEĞERİ 1.3 MİLYAR LİRA


Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. liderliğinde gerçekleştirilecek ikincil halka arzın yurtdışındaki liderliğini Merrill Lynch International üstlenecek. Söz konusu ikincil halka arzla birlikte şirket, 1 milyar 300 milyon lira nominal değerdeki hisseyi halka arz etmeyi planlıyor.   


DAHA ÖNCE ERTELENMİŞTİ


Emlak Konut GYO daha önce 5-6-7 Haziran 2013 tarihlerinde söz konusu halka arz için talep toplayacağını açıklamış, ancak finansal piyasalarda yaşanan dalgalanmalar nedeniyle yatırımcıların etkilenmemesi için halka arzın...