19 / 04 / 2024

emlak konutun kampanyasına gyoder de mi katılacak

emlak konutun kampanyasına gyoder de mi katılacak

Emlak Konut’un konut seferberliğine, GYODER de katılıyor. GYODER, üyelerine çağrıda bulunarak şartları Emlak Konut ile aynı olan bir kampanya yapacak.

Kamu bankaları sıfır konutta indirim kampanyasına hazırlanıyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Kamu bankaları sıfır konutta indirim kampanyasına hazırlanıyor" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik analizi...

İstanbul Yenileniyor kampanyasına 150 bin kişi başvurdu!

İBB'nin İstanbul'da depreme dayanıksız binaların dönüşümü için başlattığı İstanbul Yenileniyor kampanyasına kent genelinde 150 bin kişi başvurdu. 

Endeksa'dan emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom sponsorluğunda tam kapanma döneminde Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel tarafından emlak danışmanlarına dijital pazarlama eğitimi verilecek. 

Konutta kredi kampanyasına ihtiyaç var!

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, inşaat maliyetleri ve konut kredisi oranları hakkında yaptığı açıklamada, “Bu dönemde konutta kredi kampanyasına ihtiyaç olacaktır. Bu sene bu faiz oranlarıyla gidilecekse farklı rakamlar görmemiz çok zor" diye konuştu.

DİTİB İtalya'dan İyilik Konutları kampanyasına destek!

Türkiye Diyanet Vakfının İdlib'de çadırlarda ağır kış şartlarında yaşam mücadelesi veren siviller için başlattığı “İyilik Konutları” kampanyasına, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) İtalya Şubesi de katıldı.

İBB'den 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına dev destek! 

Ekrem İmamoğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin “Bir Kira Bir Yuva” kampanyasına İBB iştirak şirketlerinin yaptığı bağış ile 120 ailenin 1 yıllık kirasını karşılandığını açıkladı. 

Facebook'tan 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına 775 bin TL'lik destek!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında İzmir Büyükşehir Belediyesi, 'Bir Kira Bir Yuva' yardım kampanyası başlatmıştı. Sosyal medya uygulaması Facebook, yardım kampanyasına 775 bin TL bağışta bulundu. 

Babacan Premium'dan 'Uygun koşullarla gayrimenkul' kampanyasına destek!

'Uygun koşullarla gayrimenkul' kampanyasına Babacan Holding’in Beylikdüzü E-5 üzerinde inşa ettiği Babacan Premium destek verdi. 

Endeksa'dan emlak danışmanlarına 'Dijital Dünyada Müşteri Kazanma' eğitimi!

Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksa, yoğun ilgi gören online eğitimlerini sürdürüyor. Endeksa, sponsor olduğu bu eğitim ile emlak danışmanlarına destek olmayı hedefliyor. 

Tahincioğlu'ndan Emlak Konut GYO kampanyasına destek!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün lider şirketleri arasında yer alan Tahincioğlu, Emlak Konut GYO’nun son yıllarda yapmış olduğu en önemli kampanyası olan “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyasına 2 projesi ile katıldı.

Katılım bankalarından 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek!

Katılım bankaları, kamu bankalarının öncülüğünde başlatılan 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek geldi. Katılım bankaları da 0,64 faiz oranlı konut kredisini yürürlüğe alınıyor...

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyasına 4 bin 539 kişi başvurdu!

TOKİ tarafından borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen vatandaşlar için her yıl yapılan indirim kampanyasına 4 bin 539 kişi başvurdu...

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyasına nasıl başvurulur?

TOKİ, bu yıl borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için yüzde 20 oranında indirim imkanı sağlıyor. Peki kampanyadan yararlanma şartları ne? İşte TOKİ indirim kampanyasına ilişkin detaylar...

emlak konutun kampanyasına gyoder de mi katılacak Haberi

emlak konutun kampanyasına gyoder de mi katılacak

Emlak Konut’un 30 projesini kapsayan konut seferberliğine, GYODER de katılıyor. GYODER, üyelerine çağrıda bulunarak şartları Emlak Konut ile aynı olan bir kampanya yapacak. Ağustos ayı boyunca GYODER üyesi şirketlerin projelerinde de faiz 0.70, vade 120 ay olacak, peşinat yüzde 20’ye düşecek.


15 Temmuz darbe girişimi sonrası ekonomiyi canlandırmak ve piyasalara moral vermek için gayrimenkul sektörü seferber oldu. Önce Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), faizi ve peşinatı düşürüp, vadeyi uzatacağı bir kampanyaya başlayacağını açıkladı. Sektörde Emlak Konut GYO’nun kampanyasının hareketi sürerken bir hamle de Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ndan (GYODER) geldi. GYODER de büyük bir konut kampanyasına başlamaya hazırlanıyor.


Emlak Konut'tan 50 projesinde indirimli satış kampanyası!


Emlak Konut GYO, yalnızca yüklenicilerine ait 30 projede kampanyaya başlarken, GYODER de yaklaşık 80 üretici...