25 / 04 / 2024

Konut seferberliğine GYODER de katılıyor!

Konut seferberliğine GYODER de katılıyor!

Emlak Konut’un konut seferberliğine, GYODER de katılıyor. GYODER, üyelerine çağrıda bulunarak şartları Emlak Konut ile aynı olan bir kampanya yapacak.



Emlak Konut’un 30 projesini kapsayan konut seferberliğine, GYODER de katılıyor. GYODER, üyelerine çağrıda bulunarak şartları Emlak Konut ile aynı olan bir kampanya yapacak. Ağustos ayı boyunca GYODER üyesi şirketlerin projelerinde de faiz 0.70, vade 120 ay olacak, peşinat yüzde 20’ye düşecek.


15 Temmuz darbe girişimi sonrası ekonomiyi canlandırmak ve piyasalara moral vermek için gayrimenkul sektörü seferber oldu. Önce Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), faizi ve peşinatı düşürüp, vadeyi uzatacağı bir kampanyaya başlayacağını açıkladı. Sektörde Emlak Konut GYO’nun kampanyasının hareketi sürerken bir hamle de Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ndan (GYODER) geldi. GYODER de büyük bir konut kampanyasına başlamaya hazırlanıyor.


Emlak Konut'tan 50 projesinde indirimli satış kampanyası!


Emlak Konut GYO, yalnızca yüklenicilerine ait 30 projede kampanyaya başlarken, GYODER de yaklaşık 80 üretici firmasının projelerinde esnek şartlarda satış yaparak konut seferberliğinin kapsamını genişletiyor. VATAN’a bilgi veren sektör temsilcileri, GYODER’in başlayacağı kampanyanın da Emlak Konut GYO ile aynı şartları taşıyacağını söyledi. Yani, faiz yüzde 0.70’e, peşinat yüzde 20’ye inecek, vade 120 aya uzayacak. GYODER’in kampanyası da Emlak Konut’unki gibi Ağustos ayı boyunca devam edecek.


Emlak Konut'tan 30 projesinde yeni kampanya!


Sektöre ivme katacak

GYODER’in 1 Ağustos Pazartesi günü detaylarını duyuracağı kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada, “Gayrimenkul sektörünün çatı derneği GYODER olarak ülkemizin geçmekte olduğu bu zorlu süreçte ekonomik büyümeye destek olmak ve sektörümüze yeniden ivme kazandırmak amacıyla sektörel bir hareketin başlatılması gerektiğine inanıyoruz” denildi. GYODER, şu anda kampanyaya iştirak edecek üye firmalarını belirliyor, Pazartesi günü kaç konutun kampanyaya dahil olacağı ve hangi projelerin yer alacağı açıklanacak.


Konut seferberliğine GYODER de katılıyor!


25’in üstünde proje katılacak

GYODER Başkanı Aziz Torun, gayrimenkulün 200 sektörü desteklediğini ve çok büyük istihdam yarattığını belirterek, kampanyayla konut satışından öte sektöre destek vermeyi istediklerini söyledi. GYODER’in 280 üyesinin bulunduğunu, bunun yaklaşık 80’inin konut üreticisi olduğunu belirten Torun, “Şu anda üyelerimizle görüşüyoruz. Emlak Konut, yüklenicilerini kapsayan bir kampanya başlattı. Biz de daha geniş kapsamlı, sektörün büyük bir bölümünü içeren bir kampanya başlatacağız. Şu anda 25’in üzerinde firma kampanyaya katılacağını söyledi. 1 Ağustos’a kadar bu sayı artacaktır. Kampanya şartları açısından da Emlak Konut’un gerisinde kalmayacağız” diye konuştu.


Vatan


Geri Dön