24 / 04 / 2024

Emlak Sanayi nedir

Emlak Sanayi nedir

Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi ile yeni önerilerde beraberinde geldi.  Yeni sistemde sanayi yatırımlarında “Emlak Sanayi” modeli ile arazinin rant amaçlı kullanımının önüne geçilmesi isteniyor.

Aks Group Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Group Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 140 bin TL sermaye bedeli ile ashkan Kalalı, Hamed Sadeghı ve Hamıdreza Sadeghı ortaklığında kuruldu.

Bavvazır Group Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bavvazır Group Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Bavvazır tarafından kuruldu.

Ritaj İstanbul Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ritaj İstanbul Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 150 bin TL sermaye bedeli  ile Nadya Keraouı ve Sultan Belal tarafından kuruldu.

Lavender Group Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lavender Group Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon bin TL sermaye bedeli  ile Bahaaldeen J.O. Bader tarafından kuruldu.

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ashkan Rezaeı Pasdar tarafından kuruldu.

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ashkan Rezaeı Pasdar tarafından kıruldu.

Rema2 İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Rema2 İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rema2 İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi'nin merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Radal Group Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Radal Group Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramın Molaeıabar tarafından kuruldu.

Ays Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Orıentbank Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Ays Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Orıentbank Hotel İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 8 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Barış Çolak tarafından açıldı.

Doha Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doha Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile A. Azız Mubarak A M Aldelaımı tarafından kuruldu.

Medet Anli Al Sat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Medet Anli Al Sat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Medet Anli ve Pınar Yavaş ortaklığında kuruldu.

Vk Yapı Mühendislik İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vk Yapı Mühendislik İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Kaplan tarafından kuruldu.

Semrük İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Semrük İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Can Heyal tarafından kuruldu.

Emlak Sanayi nedir Haberi

Emlak Sanayi nedir

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı olan Yaşar Süngü, yeni sistemde sanayi yatırımlarında “Emlak Sanayi” modeli ile arazinin rant amaçlı kullanımının önüne geçilmesi gerektiğiyle ilgili yazdı...


Yeni dönemle birlikte OHAL uygulamasının kalkması yabancı sermayenin Türkiye’de yatırım kararı alma sürecini hızlandırması, siyasi ve ekonomik istikrarla 2017 yılında yakalanan yüzde 7,4’lük büyüme rakamının yeniden yakalanması bekleniyor.

Yani seçimleri geride bırakan Türkiye için artık icraat zamanı.
Son dönemde döviz kuru artışları ve arkasından gelen faiz hamleleri sanayi üzerinde ciddi bir baskı oluşturdu.

Enerji ve emtia fiyatlarının artmasının yanında ticari kredi faizlerinin yüzde 25’lere yaklaşan yüksek oranlarda seyretmesi yatırım yapmayı zorlaştırdı ve finansman yükünü artırdı.

Bundan sonra ana gündemin ekonomi olması gerektiğine dikkat çeken sanayicilerin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminden beklentileri şöyle:

“Başta kur oynaklığı, enflasyon ve cari açık olmak...