19 / 04 / 2024

Emlak Sektörü Emlak Komisyonculuğu

Emlak Sektörü Emlak Komisyonculuğu

‘Emlak Komisyonculuğu Yasası ve Yeni Dönem’ konulu Yuvarlak Masa toplantısı, GİSP (Gayrimenkul İçin Strateji Platformu) tarafından düzenlendi. Yuvarlak Masa toplantısında Emlak Komisyonculuğu yasa tasarısı ele alındı.

Emlak Konut arsaları ile sektör nefes alıyor!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi olan Emlak Konut arsaları ve kampanyaları ile sektör nefes alıyor.

Kıbrıs'ta emlak sektörüne talep arttı!

KKTC'de gayrimenkul yatırımlarında ciddi bir artış yaşandı. Ada'da emlak sektörüne yönelik talep hızla artıyor. Fiyatlar ise 1 +1 dairelerde 30-35 bin sterlinden başlangıç gösteriyor.

Emlak sektörü lisanslı depo yatırımına soyundu!

Hükümetin lisanslı depoculuğa getirdiği teşviklerle ilgi arttı. Artık emlak sektörü de ‘lisanslı depo’ yatırımı işinde boy gösterecek.

Konya'da emlak sektörü hareketlendi!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Etkin Emlak sahibi Mehmet Emin Uslu, Hüner Emlak sahibi Menderes Özyiğit ve Cevher Gayrimenkul Brokeri Mehmet Özdemir konut sektöründeki gelişmeleri anlattı.

Gaziantep'te emlak sektörü canlandı!

Gaziantep'te emlak ve inşaat sektörü bahar aylarının gelmesiyle canlandı. Suriye'deki olayların bitmesi bölgede sektörü hareketlendirecek.

Emlak sektörü Mayıs'ta hareketlenecek!

Gaziantep Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Mehmet Aytaç, emlak sektörünün hareketleneceğini belirtti. Aytaç, "Nisan ve Mayıs aylarında emlak sektörü hareketleniyor. Arazide de canlanma olacak'' diye konuştu.

Emlak sektörünün Endüstri 4.0 ile karşılaşması!

Omurga Portföy Yatırım Direktörü İlhamı Akkum Emlak sektörünün Endüstri 4.0 ile karşılaşmasını değerlendirdi. İşte o değerlenme ve sonucu...

Emlak sektörünün duayeni Abidin Çağıran vatandaşlarla buluştu!

Yenimahalle Belediyesi, emlak sektörünün başarılı ismi Abidin Çağıran'ı YENİMEK 'Emlak Danışmanlığı Kursu' alan vatandaşlarla seminerde buluşturdu.

Abdurrahman Koç'tan emlak sektörü için ilan desteği!

Piyasalarda ve ekonomide yaşanan durgunluk emlak sektöründe vurdu. A. Koç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Emlaksatan.com sitesinin kurucusu Abdurrahman Koç, emlak ve inşaat firmalarına ilanlarını ücretsiz duyurma imkanı vereceklerini söyledi.

www.faydabul.com ile emlak sektöründe yeni bir fırsat!

Emlak sektörüne getirdiği hareketlilik ile dikkat çeken www.faydabul.com web sitesi 14 sektörde marketplace modelinde hizmet veriyor.

Aydın emlak sektöründe büyük tedirginlik!

Efeler’deki inşaat projeleriyle tanınan oldukça ünlü olan müteahhit B.D. iddialara göre 80 milyon liraya varan parayla kayıplara karıştı. Bu olay Aydın emlak sektöründe tedirginlik yarattı.

Gassan Şakir, Türkiye'de emlak sektörüne giriyor!

Ortadoğu yatırımları ile tanıtan Gassan Şakir, rotasını Türkiye'ye çevirdi. Gassan Şakir, Türkiye'de emlak sektörüne giriyor.

Engin Caner: Emlak sektörünün geniş yelpazesi var!

Dörtler İnşaat ve Emlak ofisinde çalışan Engin Caner, emlak sektörünün gelişimini ve günümüzdeki durumunu anlattı. İşte o röportaj..

Emlak Sektörü Emlak Komisyonculuğu Haberi

Emlak Sektörü Emlak Komisyonculuğu

GİSP (Gayrimenkul İçin Strateji Platformu) tarafından düzenlenen ‘Emlak Komisyonculuğu Yasası ve Yeni Dönem’ konulu Yuvarlak Masa toplantısında Emlak Komisyonculuğu Yasa Tasarısı konuşuldu. 

Yasa tasarısının çıkması için lobi yapılması gerektiği kararlaştırıldı. ‘Emlak Komisyonculuğu Yasası ve Yeni Dönem’ başlığı altında, GİSP  meslek grubundaki düzensizlikleri ve bunları çözmeye yönelik olarak geliştirilen yasanın detaylarını tartıştı. 


COLDWELL BANKER/HEDEF’den Broker Burcu ÜNAL, ERA TÜRKİYE’den Ufuk ŞEVKİ ve REMAX/TREND’den Hakan AKDOĞAN’ın sunumları ile gerçekleştirilen toplantıda, yasa tasarısının gayrimenkul sektörüne etkilerinden bahsedildi. 

Burcu ÜNAL, ‘Yeni kanun ile uzun yıllardır simsar veya tellal olarak adlandırılan mesleğimiz, hak ettiği saygınlığa kavuşacak, emlak danışmanları olarak artık yaptığımız görüşmelerde müşterilerimize kim olduğumuzu ve neler yaptığımızı anlatmak yerine sadece ürünümüzü pazarlayabileceğiz’ dedi. 


Ufuk ŞEVKİ ise yasa tasarısı ile ilgili ‘Artık her önüne gelen mesleğimizi...