28 / 03 / 2024

emlak sitesi Zillow

emlak sitesi Zillow

ABD'li ünlü emlak sitesi Zillow, ABD'nin başkenti Washington'un ortasında, 16 yatak odası ve 35 banyosu bulunan Beyaz Saray'ı satın almak isteyen kişinin 319.6 milyon dolar ödemesi gerektiğini belirtti

İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı!

Emlak sitesi Rightmove tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı. Ülkede Konut fiyatları 2023 yılının Aralık ayında yüzde 1,1 artmıştı.

İngiltere'de gayrimenkul fiyatları beklentilerden fazla düştü!

Emlak sitesi Rightmove tarafından açıklanan rakamlara göre İngiltere'de emlak fiyatları normalden daha çok düşüş gösterdi. Söz konusu fiyatların 2024'te yüzde 1 daha düşebileceği kaydedildi.

Dijital gayrimenkul pazarlamanın yeni ortakları! Hepsiemlak ile Zingat el sıkıştı!

Dünyanın önde gelen dijital emlak gruplarından biri olan Property Finder, Türkiye’nin lider dijital platformu Hepsiemlak’a ortak oluyor. Bu ortaklık anlaşması çerçevesinde, Türkiye’nin en yenilikçi emlak sitesi Zingat, Hepsiemlak ile birleşiyor.

Emlak Konut GYO'dan Üsküdar Altınköy 2 Sitesi'nin yerine 350 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar Altınköy-2 Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu kentsel dönüşüm projesiyle tam 350 yeni konut inşa edilecek.

Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu baba oldu!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu baba oldu. 

Emlağın En’leri Ödül Töreni 19 Eylül'de!

Türkiye’nin en çok ilana sahip emlak sitesi Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri” ödül töreninde emlak sektörünün başarılı isimlerini ödüllendirecek.

Yaz geldi, kiralık konut piyasası hareketlendi!

Türkiye’nin en çok ilana sahip emlak sitesi Hürriyet Emlak, yaz aylarının gelmesi ve okulların kapanmasıyla birlikte 3 büyük ilimizdeki kiralıklarda yaşanan hareketliliği inceledi. 

İmar barışı ve KDV indirimi ekonomiyi canlandıracak!

Türkiye’nin en çok ilana sahip emlak sitesi Hürriyet Emlak Genel Müdürü Hakan Çelik, ekonominin lokomotifi olan gayrimenkul ve inşaat sektöründe son dönemde alınan ekonomik kararlar hakkında açıklamalar yaptı. 

Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu ile Şeyda Sağlam dün akşam evlendi. 

Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu ile Şeyda Sağlam dünya evine giriyor. Çiftin düğünü 14 Ekim'de gerçekleşecek. 

Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu nişanlandı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu ile Şeyda Sağlam dün gerçekleşen törenle nişanlandı.

Emlakkulisi.com Editörü Özge Özdemir evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak dün gerçekleşen nikah töreni ile dünya evine girdi...

Emlakkulisi.com Editörü Özge Özdemir bugün evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak bugün evleniyor. Çiftin nikah töreni bugün gerçekleşecek.

emlak sitesi Zillow Haberi

emlak sitesi Zillow

ABD'nin başkenti Washington'un ortasında, 16 yatak odası ve 35 banyosu bulunan Beyaz Saray'ı satın almak isteyen kişinin 319.6 milyon dolar ödemesi gerekecek. Tabii eğer Beyaz Saray, federal bütçe açıklarını kapatmak için satışa çıkarılırsa. 


ABD'li ünlü emlak sitesi Zillow, "1600 Pennsylvania Avenue" adresli Beyaz Saray'ın satış fiyatını 319.6 milyon dolar olarak belirledi. Zillow'un internet sitesinde açılan sayfada, Beyaz Saray'ın, "ABD'de çok ender rastlanan türden 132 odalı mükemmel bir köşk" olduğu yorumu yapıldı. 


KİRASI 1.8 MİLYON DOLAR 

Site, satın almak değil de Beyaz Saray'ı kiralamak isteyenlerin ise ayda 1.8 milyon dolar ödeme yapması gerektiğini belirtti. Beyaz Saray'da, merkezi bir klima sistemi, "nükleer sığmak" haline gelebilen bodrum katı, pervaneli tavanlar ve büyük bir garajın bulunduğu ifade edildi. 


Beyaz Saray ABD başkanlarının çalışma makamı ve rezidans olarak...