28 / 03 / 2024

emlakçılık lisans bölümü

emlakçılık lisans bölümü

Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi adında lisans eğitimi veren ilk bölümü açıldı.

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ın ruhsatı alındı! 111 bağımsız bölüm geliyor! 

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ın yapı ruhsatını aldı. Yapı ruhsatı projede yer alan 52 adet konut ve 59 adet ticari üniteden oluşan toplam 111 adet bağımsız bölümü kapsıyor...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle'deki 401 bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım" kapsamında, 329 adet olan konut sayısı 388 adet ve 13 adet olan ticari ünite sayısı değişmeyecek şekilde revizyona gidildi ve toplam 401 adet bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatları 19 Ekim'de alındı. 

Yenikent Müteahhitlik Ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenikent Müteahhitlik Ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Polat Serkan Karakaya Deniz Karataş  ve Adem Yiğit  tarafından kuruldu.

Körfezkent 4. Etap'taki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO Körfezkent 4. Etap projesinde konumlanan 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Körfezkent Çarşı'daki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO "Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'an Kursu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" kapsamında "Körfezkent Çarşı" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Nidapark Küçükyalı'daki 639 adet bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark Küçükyalı'daki 639 adet bağımsız bölümün ruhsatları 12 Temmuz 2021 tarihinde alındı.

Emlak Katılım 2020’ye 20,3 milyar TL aktif büyüklük ve 50 şubeyle imza attı!

Asırlık geçmişinden gelen güç ve sektörün en genç markası olmanın getirdiği dinamizm ile tekrar yola çıkan Emlak Katılım, 2020'yi başarılı bir biçimde tamamladı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 62 milyon TL'lik kira sertifikası itfası tamam!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın ihraç ettiği TRDEVKS12112 ISIN kodlu, 99 gün vadeli, 62 milyon 910 bin TL tutarında kira sertifikasının itfası tamam...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 200 milyon TL'lik kira sertifikasının itfası tamam!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS12112 ISIN kodlu, 104 gün vadeli, 200 milyon 40 bin TL'lik kira sertifikasının itfası gerçekleştirildi. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama 95.5 milyon TL kira sertifikası sattı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS32128 ISIN kodlu, 90 gün vadeli, 95 milyon 532 bin TL tutarında, yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışı tamam...

Emlak Katılım Varlık Kiralama 215 milyon TL kira sertifikası sattı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS22186 ISIN kodlu, 33 gün vadeli, 215 milyon TL tutarında, yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışı tamam...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan 210 milyon TL'lik kira sertifikası itfası!

Emlak Katılım Varlık Kiralama tarafından ihraç edilen TRDEVKSA2014 ISIN Kodlu, 160 gün vadeli, 210 milyon 895 bin TL sermaye bedeli tutarında kira sertifikası itfası tamamlandı. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan 96.8 milyon TL'lik kira sertifikası itfası!

Emlak Katılım Varlık Kiralama tarafından ihraç edilen TRDEVKSA2063 ISIN Kodlu, 62 gün vadeli, 96 milyon 895 bin TL sermaye bedeli tutarında kira sertifikası itfası tamamlandı. 

emlakçılık lisans bölümü Haberi

emlakçılık lisans bölümü

Türkiye’de bugüne kadar sadece 15’e yakın üniversitede iki yıllık önlisans eğitim programının olduğunu hatırlatan TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun bu üniversitelerde Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümüyle uzun dönem ek kontenjanla öğrenci aldığını söyledi. 


Emlağın Her Alanına Vakıf Nesiller Yetişecek

TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun gerçek emlak uzmanı yetiştirmek üzere 4 yıllık lisans eğitimi veren Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi’nin bu alanda tek bölüm olduğunu belirtiyor. Hakan Erilkun şöyle devam ediyor: “Bugüne kadar ilk olarak İstanbul Üniversitesi’nde başlayan Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümleri 2 yıllık ön lisans programlarıdır. Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi ise değerlemeden pazarlamaya, kentsel dönüşümden para ve sermaye piyasalarına kadar emlağın her alanına vakıf, çağın tüm gereksinimini...