28 / 03 / 2024

emlakçılık sertifikası

emlakçılık sertifikası

5 Aralık 2019 itibariyle "Mesleki Yeterlilik Belgesi"ne sahip olmayan emlakçılar faaliyetlerini yürütemeyecek. Belge almayan emlakçıların bir an önce başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Emlakçılara yeni düzenleme geliyor!

Bülent Tüfenkci, emlakçılar ve oto galericiler için yeni birtakım kurallarla ilgili çalışma yapıldığının bilgisini paylaştı. Yani artık eline çantayı alan emlakçılık yapamayacak.

Emlakçılık nasıl saygın bir meslek haline getirilebilir?

Emlak sektöründe meclise sevk edilen kanun tasarısının sanki emlakçıların bütün dertlerine çare olacağı gibi bir hava estiriliyor. Peki Emlakçılık nasıl saygın bir meslek haline getirilebilir?

Emlakçı eğitimi!

Emlakçı eğitimi, Milli Eğitim Bakanlığı' na bağlı, mesleki uzaktan eğitim programına katılım sağlayanlara veriliyor. Emlakçı eğitimi programının bitmesi durumunda emlakçılık belgesi yani sertifikası TEMFED'den alınabiliyor....

Emlakçılık sertifikası nasıl alınır?

Emlakçılık sertifikası nasıl alınır? Nereden alınır, merak ediyorsanız yanıtı ve detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Evea Proje Geliştirme Emlakçılık Ve İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evea Proje Geliştirme Emlakçılık Ve İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Gebeş ve Ecem Erdem ortaklığında kuruldu.

Yeni emlakçılık sistemine ayak uyduramayanlar kepenk kapatıyor!

Konut sektöründeki hareketlilik emlakçıları da vurdu. Yeni emlakçılık sistemine ayak uyduramayanlar tek tek kepenk kapatıyor.

Master Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Master Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Soner Kanber tarafından kuruldu.

Herkes emlakçılık yapabilir mi? Emlakçı olmak için ne yapmak gerekir?

Emlakçılık kanunun çıkmasıyla birlikte, emlakçı olma süreçleri ve şartları düzenlenmiştir. Peki artık herkes emlakçı olabilecek mi? Emlakçı olmak için üniversite okumuş olmak şart mı? Emlakçılık sertifikası nedir? İşte emlakçı olmak isteyenler için tüm cevaplar haberin devamında…

Bbd Bir İnşaat Ve Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu!

Bbd Bir İnşaat Ve Emlakçılık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Dayıoğlu tarafından kuruldu.

Sayar Dekorasyon İnşaat Ve Emlakçılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayar Dekorasyon İnşaat Ve Emlakçılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhlis Sayar tarafından kuruldu.

Badia Gayrimenkul Ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Badia Gayrimenkul Ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Reyadh Kasem M. Alfarhad tarafından kuruldu.

Site Bitki Yetiştiriciliği Ve Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu!

Site Bitki Yetiştiriciliği Ve Emlakçılık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Kubilay Mücahit Değerli tarafından kuruldu.

Number One Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu! 

Number One Emlakçılık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Zekeriya İsmail tarafından kuruldu.

Tna Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tna Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Ahmet Tuna, Azat Tuna ve Dşyar Tuna ortaklığında kuruldu!

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih’de Imad Eddin Alayoubi tarafından kuruldu.Fatih’de Imad Eddin Alayoubi tarafından kuruldu.

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih'te Imad Eddın Alayoubı tarafından kuruldu.

Lord 369 Turizm Emlakçılık Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lord 369 Turizm Emlakçılık Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Rehab Alshehne tarafından kuruldu.

emlakçılık sertifikası Haberi

emlakçılık sertifikası

Oda kaydı, Vergi Levhası kaydı Halk Eğitim Merkezlerinden emlakçılık alanı ile ilgili alınan kurs sertifikasını ibraz edemeyen tüm emlakçıların 5 Aralık 2019 tarihine kadar "Mesleki Yeterlilik Belgesi" almaları gerekiyor.

Taşınmaz Ticareti Hakkındaki Yönetmelik Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlandı. Gayrimenkul sektörünü ilgilendiren önemli yeniliklerin getirildiği yönetmelik kapsamında belgelerini almayan emlak danışmanları, inşaat işçileri ve birçok meslek grubu Aralık 2019 itibariyle bu sektörde faaliyette bulunamayacak.

Son tarih 5 Aralık

Yönetmelikte mevcut firmalar ve bundan sonra kurulacak yeni firmaların İl Ticaret Müdürlükleri tarafından yetki belgesi alacak. Yetki belgesi almak amacıyla firma ortaklarından en az birinin ve satış-pazarlama personelinin “Mesleki Yeterlilik Belgesi” almaları gerekiyor.

Nasıl ve nereye başvurulacak?

Emlak sektöründe mesleki yeterlilik belgesi hizmeti TOBB MEYBEM tarafından 81 il ve 160 ilçede Oda ve Borsalar aracılığıyla veriliyor.

Şartlar nelerdir?

a) On...