19 / 04 / 2024

Emlakjet Akademi eğitim günleri 2017

Emlakjet Akademi eğitim günleri 2017

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet.com, ilkini geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği Emlakjet Akademi programının 2017 takvimini duyurdu.

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Sandal tarafından kuruldu.

TÜGEM Akademi’den emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim desteği!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) emlak danışmanlarının mesleki gelişimine katkı sunmak için ücretsiz eğitim ve paneller düzenleniyor.

TİMDER Akademi eğitim seminerleri 2018 dönemi başladı!

TİMDER Akademi eğitim seminerleri 2018 dönemi başladı. Eğitimler Kasım ayı sonuna kadar devam edecek...

Varlık Yönetimi Eğitim Semineri 27 Şubat'ta!

GYODER Akademi Varlık Yönetimi Eğitim Semineri 27 Şubat 2017 Salı günü verilecek.

GYODER Bina Tamamlama Sigortası Eğitim Semineri 31 Ocak'ta!

GYODER Akademi tarafından 31 Ocak 2018 tarihinde verilecek olan Bina Tamamlama Sigortası Eğitim Semineri'ne katılım ücreti 350 TL olarak açıklandı.

GYODER Yeni İmar Mevzuatı Eğitim Semineri 2 Kasım'da!

GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilecek Yeni İmar Mevzuatı Eğitim Semineri 2 Kasım'da düzenlenecek. 

GYODER Tesis Yönetim Eğitim Semineri 22 Aralık'ta!

GYODER Akademi'nin Tesis Yönetimi Eğitim Semineri 22 Aralık Perşembe günü GYODER Ofisi'nde gerçekleştirilecek. Eğitimin ücreti 350 TL.

Emlakjet’ten emlakçılara eğitim!

İş ortağı olarak gördüğü emlak ofislerinin gelişimine destek olmak amacıyla ‘Emlakjet Akademi’yi kurarak sektöre yatırım yapan Emlakjet, başlattığı eğitim ve panel atağını İstanbul, Ankara ve İzmir’de 5 etkinlik ile tamamladı.

GYODER Akademi GYO mevzuatı eğitim semineri 31 Mart'ta!

GYODER Akademi GYO mevzuatı eğitim semineri 31 Mart'ta gerçekleştirilecek. Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları’nın mevzuatı ve işleyişi hakkında bilgi paylaşmak için oluşturulan bu eğitim sektörün tüm taraflarına hitap etmektedir.

Türkiye'nin ilk gayrimenkul eğitim akademisi kuruldu!

Gayrimenkul danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren ERA Türkiye, Kadıköy, Bağdat Caddesi'nde faaliyet gösterecek ERA Akademi'yi kurdu. Yılda 15 bin kişiye eğitim verebilecek. Türkiye'de gayrimenkul ve eğitimi kendi akademisinde sunacak...

Lal Akademi, eğitim faaliyetlerine devam ediyor!

Kadrolu ve sözleşmeli eksperlerinin gelişimine katkı sağlamak amacıyla; düzenlenen Gayrimenkul Değerlemeye Giriş Eğitimleri kapsamında Ekim Ayı sonu itibari ile 10 grupta, kadrolu ve sözleşmeli toplam 45 kişiye eğitim verildi

Samsung Akademi eğitime destek olmak için açıldı!

Samsung Electronics’in tüm dünyada gençlerin eğitimine destek olmak için yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi “ Samsung Akademi ”, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle Ankara’da hayata geçti...

Milli Eğitim Bakanlığı kampüs tarzı liseler kuruyor!

Milli Eğitim Bankalığı (MEB), 12 yıllık zorunlu eğitime geçilmesinin ardından doğacak okul ve derslik ihtiyacını karşılamak için yeni bir proje başlatıyor

Emlakjet Akademi eğitim günleri 2017 Haberi

Emlakjet Akademi eğitim günleri 2017

“Sen o evi hayal et, gerisi Emlakjet!” sloganı ile 2006 yılından bu yana satılık veya kiralık dairelere en pratik şekilde ulaşma imkanı sunan ve emlak ofislerini önemli birer iş ortağı olarak gören Emlakjet.com, 20–24 Şubat 2017 tarihleri arasında Emlakjet Akademi 2. Eğitim Günleri'ni gerçekleştirecek. Bu yıl Özyeğin Üniversitesi Sürekli Eğitim Akademisi  ve Alp Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi iş birliğiyle yapılacak olan eğitimlerde, “Gayrimenkul Sektörünün Geleceği, Emlakçılık Yasası ve Emlakçılığın Püf Noktaları” konularını kapsayan yarım günlük eğitimler düzenlenecek.


Emlakjet Akademi 2017 konuşmacıları arasında Emlakjet.com Genel Müdürü Gizem Moral Kunter'in yanı sıra Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Erol Canbay, Era Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, Av. Kudret Çöçü, Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi ve Alp Alkaş Perakende...