25 / 04 / 2024

Emlakta Yeni Vizyon Toplantısı ne zaman

Emlakta Yeni Vizyon Toplantısı ne zaman

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar, yarın İstanbul Bağcılar’da Malatyalı İş Adamları Derneği’ nin Genel Kuruluna katılacak ardından da Emlakta Yeni Vizyon Toplantısı'na katılacak...

ASO Başkanı açıkladı: Müteahhitlik sektörü masaya yatırılmalı!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, tüm parametrelerin ve ilgili kesimlerin görüşleri dikkate alınarak müteahhitlik sektörünün masaya yatırılması ve yeni vizyon belirlenmesi gerektiğini ifade etti.

Yeni Vizyon Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Vizyon Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Barış Akpınar tarafından kuruldu.

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda neler konuşuldu?

“Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360” üçüncü gününde de mesleki toplum örgütleri, gayrimenkul sektörü kadar ekonomiye yön veren ulusal ve uluslararası liderlerin katıldığı, bilgilendirici ve katılımcılara yeni vizyon kazandırabilecek oturumlara sahne oldu.

Yerli otomobilin fabrikasının kurulması için süreç hızlandı!

Türkiye’ye yeni vizyon katacak olan Yerli Otomobil’in fabrikası ile ilgili süreç hızlandı. Fabrika arsasının resmiyete kavuşması ise önceki gün yapılan Bursa Büyükşehir Belediye Meclisinde atıldı.

RE360 hız kesemeden devam ediyor!

Gayrimenkulün Büyük Buluşması – RE360 ikinci gününde de mesleki toplum örgütleri, gayrimenkul sektörü kadar ekonomiye yön veren ulusal ve uluslararası liderlerin katıldığı, bilgilendirici ve katılımcılara yeni vizyon kazandırabilecek oturumlara sahne oldu...

Tam Nokta Başakşehir 2 Kasım'da açılacak!

"Emlakta yeni bir sayfa" sloganı ile kendilerini tanıtan Tam Nokta, Başakşehir temsilciliğini  2 Kasım 2019 Cumartesi günü hizmete açıyor...

Emlakta yeni uygulama!

REMAX GO Maltepe ofisinin kurucusu Arif Karaca'nın uyguladığı yeni sistemle gayrimenkul danışmanlarının ilk işlem süresi düştü...

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

Emlakta yeni yaklaşımlar!

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2019 raporu, sektörün alternatif gayrimenkul alanlarının operasyonel riskini kabul ederken, geleneksel yatırım yapılarını sorguladığını ve gayrimenkule daha geniş bir açıdan baktığını da ortaya koyuyor...

Emlak Bankası ile emlakta yeni bir sayfa açılıyor!

Temmuz 2001'de tasfiye kapsamına alınan Emlak Bankası, BDDKT'nın izniyle Emlak Katılım Bankası olarak tekrar faaliyete başladı. Genel Müdür, Deniz Aksu, emlak sektörü ile finans sektörü arasında piyasa yapıcı bir rolü bulunan banka olmayı hedeflediklerini söyledi.

Bursa Osmangazi'ye yeni dönemde dev projeler inşa edilecek!

Bursa Osmangazi ilçesi son 10 yılda birbirinden farklı projelerle büyük bir gelişim gösterdi. 10 yılda 936 projeyi hayata geçiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni projeler ile Osmangazi'ye yeni bir vizyon kazandırmaya hazırlanıyor.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa için yeni projeler!

Hayata geçirdiği vizyon projelerle Bursa’ya değer katan Osmangazi Belediyesi, yeni projeler için düğmeye bastı.

2019’da emlakta yeniçağ başlayacak!

Yeni yılda şehircilikte modern çizgiler boy gösterecek. Yatay mimariye geçiş hızlanacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı konut fiyatlarını yakından takip edecek. Fahiş fiyat uygulayan müteahhitler mercek altına alınacak.

Emlakta Yeni Vizyon Toplantısı ne zaman Haberi

Emlakta Yeni Vizyon Toplantısı ne zaman

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar, yarın İstanbul Bağcılar’da Malatyalı İş Adamları Derneği’nin Genel Kuruluna katılacak. Bakan Bayraktar daha sonra Emlakta Yeni Vizyon Toplantısına katılmak için Ümraniye’ye gidecek.


“Malatyalı İş Adamları Derneği Genel Kurulu”


Saat : 10.00


Yer  : Holiday in Airport Otel - Mahmut Bey Mah. Taşocağı Yolu Cad. No:35 - Bağcılar / İstanbul




“Emlakta Yeni Vizyon Toplantısı”


Saat : 13.00


Yer  : Trabzonlu İş Adamları ve Bürokratları Derneği – Ihlamurkuyu Mah. Bülbüldere Cad. Çırçır Ormanı – Ümraniye /...