19 / 04 / 2024

emlakta zam

emlakta zam

Gayrimenkul sektörü seçim ve yaz sezonu nedeniyle maliyetlerde yaşadığı yüzde 20'lik artışı yüzde 10'lara varan zamlarla telafi etmeye hazırlanıyor. Sandıktan tek partinin çıkmasına olumlu bakan sektör temsilcileri 'Eylülden sonra piyasalar canlanır' diyo

Şanlıurfa'da ulaşıma zam yok!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ilk UKOME (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) toplantısında ulaşıma zam olmayacağı kararı çıktı. Toplantıya Ulaşım ve Trafikle ilgili birimlerin amirleri ile Şoförler Odası temsilcileri katıldı.

2014 Temmuz ayı kira zam oranı ne olacak?

Kira artış oranları, enflasyon oranları kapsamında her ay TÜİK tarafından açıklanıyor. 2014 Temmuz ayına ait kira zam oranları bugün açıklandı. Peki, 2014 Temmuz ayı kira zam oranı ne olacak?

Taner Yıldız'dan doğalgaza zam açıklaması!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bazı programlara katılmak üzere geldiği Kayseri'de gazetecilerin sorularını yanıtladı.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, doğalgaz fiyatlarına Ağustos ayında zam yapılmayacağını söyledi.

TOKİ'de 1 yıl zam yok!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) bazı basın yayın organlarında konut satışlarındaki taksit ve borç bakiyelerinin yanlış hesaplandığı yolunda çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. TOKİ taksitlere 1 yıl zam yapmayacak...

TOKİ taksitlere 1 yıl zam yapmayacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) bazı basın yayın organlarında konut satışlarındaki taksit ve borç bakiyelerinin yanlış hesaplandığı yolunda çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. TOKİ taksitlere 1 yıl zam yapmayacak...

TOKİ taksitleri zam 2014!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 2014 yılı ikinci altı aylık dönemde yani Temmuz-Aralık 2014 döneminde geri ödemelerde yeniden değerlendirme oranlarını belirledi. TOKİ taksitleri zam 2014...

TOKİ taksit zam oranları 2014!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ), TOKİ taksit zam oranları 2014'ü belirledi. 2014 yılı ikinci altı aylık dönemde geri ödemelerde yeniden değerlendirme oranları...

TOKİ taksitlerine 2014'ün ikinci yarısında ne kadar zam gelecek?

2014 yılı ikinci altı aylık dönemde geri ödemelerde yeniden değerlendirme oranları Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından belirlendi. TOKİ taksitlerine 2014'ün ikinci yarısında ne kadar zam gelecek?

Metrobüse zam mı gelecek?

Son günlerde, Metrobüs fiyatlarına belirli saatlerde zam yapılacağı yönünde yer alan haberleredaire İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden konu ile ilgili bir açıklama geldi. Metrobüse zam mı gelecek?

Kira bedeli 1.000 TL olan kiracıya ne kadar zam yapılır?

Kiracıya yapılacak yıllık zam, ev sahibinin veya kiracının isteği doğrultusunda değil, Kanunda belirtilen esaslar doğrultusunda yapılıyor. Peki, Kira bedeli 1.000 TL olan kiracıya ne kadar zam yapılır?

Kiraya zam nasıl yapılır?

Kiracıya yıllık belli bir oranda zam yapmak, ev sahibinin yasal hakları arasında yer alıyor. Peki yasal hak olarak belirtilen kira zammı nasıl yapılır? Kiraya zam hesabında hangi oranlar kullanılır?

Emlakta doğru danışman nasıl olunur?

İş dünyasının ve emlak sektörünün önde gelen ismi Hilmi IŞIKÖREN, yarın akşam 21:30 – 22:30 saatleri arasında ‘Emlakta doğru danışman nasıl olunur ve doğru danışman nasıl bulunur?’ konulu online ‘canlı’ seminerinde bilgilerini katılımcılarla paylaşacak.

İzmir'de suya yüzde 10 zam geliyor!

İzmir'de içme suyunun metreküp fiyatı 1 Temmuz’dan itibaren yüzde 10 zamlanacak. Yeni tarifede konutlarda 20 metreküpe kadar kullanımda suyun metreküp fiyatı 3,12 TL’den 3,43 TL’ye çıkacak. 20 metreküp üzeri suyun fiyatına ise zam yapılmadı.

emlakta zam Haberi

emlakta zam

Gayrimenkul sektörü seçim ve yaz sezonu nedeniyle maliyetlerde yaşadığı yüzde 20'lik artışı yüzde 10'lara varan zamlarla telafi etmeye hazırlanıyor. Sandıktan tek partinin çıkmasına olumlu bakan sektör temsilcileri 'Eylülden sonra piyasalar canlanır' diyor.

Seçimlerin tedirginliği ile başta büyükşehirlerde olmak üzere durgun bir dönem geçiren gayrimenkul sektöründe zamlar kapıda. Seçim döneminde artan maliyetleri fiyatlara yansıtmayan inşaat firmaları zam için gün sayıyor.

Emlak piyasaları 22 Temmuz'da yapılan genel seçimleri taban fiyatlardan karşıladı. Seçim belirsizliği ve yaz rehavetinin etkisiyle nisan ayından bu yana emlak piyasalarında gözlenen belirgin düşüş trendi temmuz ayında da devam etti.

Ankara'nın dışındaki dört büyükşehirde konut fiyatları temmuzun ilk 20 gününde...