25 / 04 / 2024

emrahın gayrimenkulleri

emrahın gayrimenkulleri

Adı cimrilik esprileriyle anılan şarkıcı Emrah 4 sene önce evlendiği eşi Sibel Erdoğan'a Bodrum'da 8 milyon TL değerinde villa hediye etti 

Emrah Bodrum'dan ev aldı!

Emrah yaza doğru Star TV için çekimlerine başlanacak ve bir kaymakamı oynayacağı yeni dizisi için eşi ve küçük oğluyla Bodrum’a yerleşecek..

Emrah evlerini satıp 20'ye yakın dükkan aldı!

Emrah'ın 1 yıl içinde evlerini sattığı, bu parayla İstanbul'un en gözde semtlerinden 20'ye yakın dükkan aldığı ortaya çıktı. Şarkıcılığı bırakıp emlakçılık yapmaya başlayan Sibel Kirer de satış işlemlerinde eşi Emrah'ı yönlendirdi...

TMSF Aynes Gıda’nın gayrimenkullerini satışa çıkardı! 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Aynes Çardak Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü 5 milyon 75 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı. Söz konusu ihaleye katılmak için 507 bin 500 TL teminat yatırılması gerekiyor.

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Taha Emrah Özçelik ve Yunus Emre Genç ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşüm yasasında vatandaşı bekleyen büyük tehlike! Vatandaşın evine ve iş yerine el mi konulacak?

Kentsel dönüşüm yasasının rant yasasına dönüşme tehlikesi gündeme geldi. Kentlerdeki rantı yüksek bölgeler ‘kentsel rezerv alanı’ denilerek kamulaştırılabilecek. Ayrıca, gayrimenkulleri ellerinden alınan vatandaşlar başka semtlere gönderilebilecek.

Hisseli tapusu olanlar aman dikkat! Haciz durumunda gayrimenkule aniden yeni ortak gelebilir!

Tapu, vatandaşların gayrimenkulleri üzerindeki haklarını belgeleyen önemli bir doküman. Hisseli tapu ise hak sahibinin birden çok kişi ile ortak olduğunu belgeliyor. Peki, Hacizli hisseli tapusu olanlar satış yaparken nelere dikkat etmeli?

Dedemin üzerindeki gayrimenkulleri nasıl bulabilirim? 

Dede üzerinden kalan gayrimenkuller bazen her durumda belirli olmayabilir. Bunun için torunların doğru bir araştırma yapması ve gayrimenkul tapularını çıkarması gerekir. Peki dedenizin üzerindeki gayrimenkulleri nasıl bulabilirsiniz? İşte bu konu ile ilgili önemli ayrıntılar...

Fahiş kira sorunu büyüyor: Yeni düzenlemede kiracı ile kiraya verenin kabullenebileceği bir sınır olmalı! 

İzmir Tüketici Hakem Heyeti üyesi Salih Emrah Ertan, Temmuz'da sona erecek olan yüzde 25'lik kira sınırı uygulamasının ardından gelecek düzenleme ile ilgili konuştu. Peki fahiş kira sorunu nasıl çözülecek? 

Emrah Can İnşaat Mobilya Ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Emrah Can İnşaat Mobilya Ve Gıda Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsa Bozkurt tarafından kuruldu.

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Bahadır tarafından kuruldu.

Sadece son 4 gün kaldı: Halkbank, 7 ilde 150 bin TL’den başlayan fiyatlara konut satışa çıkarıyor

Halkbank 7 ilde icralık gayrimenkulleri satışa çıkaracağını duyurdu. Satışa çıkacak olan gayrimenkuller için ihale süreci hızla tamamlanacak, sadece 4 gün sürmesi planlanan ihalelerin bedelleri ise 150 bin TL’den başlayacak, üstelik 385 metrekare…

Özgür Demirtaş ve Emrah Lafçı'dan hükümete 'Gibi' göndermeli soru!

Ünlü ekonomistler Özgür Demirtaş ve Emrah Lafçı, Merkez Bankası'nın faiz kararını Gibi dizisinden bir replikle eleştirdi.

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

emrahın gayrimenkulleri Haberi

emrahın gayrimenkulleri

Çocukluğundan bu yana şarkıcı ve oyuncu olarak ara vermeden çalışan şarkıcı Emrah, kazancını genellikle emlak yatırımlarına yönlendirdi. Posta gazetesinde yer alan habere göre, maddi birikimlerini doğru yönetmesi ve tutumluluğuyla bilinen sanatçı, bu haliyle zaman zaman 'cimri sanatçı' esprilerinin de hedefi haline geldi.

BODRUM KONACIK'TA...

Cimrilik hikayeleri şehir efsanesine dönen şarkıcı Emrah, ezber bozdu. Sanatçı 2014 yılında evlendiği, iki çocuğunun annesi ve eşi Sibel Erdoğan'a annelik hediyesi olarak 8 milyon lira ödeyerek aldığı Bodrum Konacık'taki villayı hediye etti. Emrah'ın villayı eşinin üzerine tescil ettirdiği belirtildi.

Şarkıcı Emrah'ın söylendiği gibi yüzlerce değil, farklı şehirlerde üzerine kayıtlı 17 adet taşınmazının olduğu ortaya...