18 / 04 / 2024

Emre Aköz 19 aralık

Emre Aköz 19 aralık

Sabah Gazetesi köşe yazarı Emre Aköz bugün ki yazısında marka kent nasıl olunur konusunu ele almıştır. Tokat'tan yola çıkan Emre Aköz'ün bugün ki köşe yazısı;

Kahramanmaraş’ta peş peşe deprem!

6 Şubat deprem felaketinin merkez üssü olan Kahramanmaraş’ta peş peşe depremler meydana geldi. Önce akşam 19.25’te yaşanan 4.2 şiddetindeki depremin ardından gece 03.29’da da 3.1 şiddetinde deprem oldu.

Özşahinler Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Özşahinler Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Can Özşahin tarafından kuruldu.

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emre Akyüz tarafından kuruldu.

Togg’da nefesler tutuldu! Yarın akşam 19.23’te tarihi anlar yaşanacak!

Türkiye’nin yerli otomobil Togg’da yarın akşam tarihi bir heyecan yaşanacak. Togg’un 2023 adetlik ön satış hakkını kazanmak için açık artırma Türkiye’de bir ilke sahne olacak.

İstegelsin online market yüzde 15 indirimi duyurdu, 27 ürünün fiyatı çakıldı! 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

İstegelsin online süper market yeni kampanyasını duyurdu.  İlk alışverişinize özel yüzde 15 İndirim le 17 ürünün fiyatı dip yaptı. Peki İstegelsin'de hangi ürünler ne kadar, kaç TL indirime girdi? İşte 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

Pae Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Pae Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Bağcılar’da Muhammed Baki ve Şükrü Aküzüm ortaklığında kuruldu.

İŞKUR duyurdu: 81 ilde 124.000 personel alımı başladı! Vasıflı- vasıfsız, 19 - 59 yaş arasında olan herkes başvurabilir!

İş arayan vatandaşları sevindirecek haber İŞKUR'dan geldi. İŞKUR 81 ilde 124.000 personel alımı başladı. Peki hangi branşta alım yapılıyor, başvuru şartları ve koşulları neler? İşte detaylar...

Beko'dan 19 Mayıs'a özel iPhone 12'de inanılmaz kampanya! İndirime inanamayacaksınız!19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Beko'dan 9 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na özel olarak Apple'ın en beğenilen telefonlarından biri olan iPhone 12'ye büyük bir indirim geldi! Peki, Beko'da iPhone 12 fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Wolga Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wolga Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Melisa Aküzüm tarafından kuruldu.

Naci Görür'den Malatya depremi sonrası korkutan uyarı!

Dün akşam 19:06'da Malatya'da bir sarsıntı meydana geldi. Ünlü deprem profesörü Naci Görür, Malatya Battalgazi'de yaşanan depreme ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Çankaya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çankaya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Sedat Koryol, Mustafa Doğan, Cengiz Yamaner, Memduh Öztürk, Ekin Özoran, Halil Alper Aköz, Esra Ulcay, Hüseyin Altaş ve Ersin Türk ortaklığında kuruldu.

Evka Emlak Yapı İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Evka Emlak Yapı İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Can Evsen ve emre Karayanız ortaklığında kuruldu.

Şerefoğulları Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şerefoğulları Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yarız tarafından kuruldu.

Emre Aköz 19 aralık Haberi

Emre Aköz 19 aralık

Geçen hafta sonunu, gastronomi dünyasından arkadaşlarla birlikte Tokat'ta geçirdim... 

Organizasyonu Vali Cevdet Can ve Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun yanı sıra, Mutfak Dostları Derneği Başkanı Zeynep Kakınç ve Anadolu Halk Mutfağı Derneği Başkanı Adnan Şahin yapmıştı, dediğimde... 

Haklı olarak etkinliğin, bir "yöre lezzetlerinin tadımı" olduğunu düşüneceksiniz. 

Halbuki, "Tokat yemekleri" olayın sadece bir bölümünü teşkil ediyordu. 

Asıl amaç farklıydı: Vali Can ile Başkan Eroğlu'nun ortak hayali olan, "Tokat'ı marka kent yapmak" çabasına katkıda bulunmaktı...Birçok kent yöneticisi, şu anda aynı hayali paylaşıyor. (İki yıl önce aynısına Bayburt'ta şahit olmuştum.) Bunun için de "tanıtımın" çok önemli olduğunu düşünüyorlar. 

Karşılaştığınızda tarihi eserlerden mutfak kültürüne, tarımsal ürünlerden, doğa sporlarına kentlerinin güzelliklerini sayıp döküyorlar. Tokat'ın şu anki durumu da çok farklı değil: Yukarıda saydıklarımın tamamı ve daha da fazlası Tokat'ta var. 

Peki...