20 / 04 / 2024

Emrullah İşler kimdir

Emrullah İşler kimdir

Başbakan Yardımcısı İşler, adli ve idari tüm soruşturmaların başlatıldığını, kim olursa olsun Soma'daki maden faciasının sorumlularının hak ettikleri cezayı alacaklarını bildirdi. Soma'da şehit olan madencilere Allah'tan rahmet diledi...

Bora Çermikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Mali İşler Grup Başkanı (CFO) Bora Çermikli kimdir? Kaç yaşında? Bora Çermikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Bora Çermikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Güler Sabancı Kimdir?

Güler Sabancı kimdir? Güler Sabancı’nın mesleği nedir? Güler Sabancı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Onur Çevikel kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Mali İşler Başkanı Onur Çevikel kimdir? Onur Çevikel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Onur Çevikel'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Onur Çevikel'in hayatına dair merak edilenler.

Erdal Karagül kimdir?

Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Erdal Karagül kimdir? Erdal Karagül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erdal Karagül'ün biyografisi...

Baykal Karacaoğlu kimdir?

Eski Deniz GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Baykal Karacaoğlu kimdir? Baykal Karacaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Baykal Karacaoğlu'nun biyografisi...

Güler Aras kimdir?

Doğuş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Güler Aras kimdir? Güler Aras daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Güler Aras'ın biyografisi...

İbrahim Güler kimdir?

İbrahim Güler, 2019 yılı yerel seçimlerinde Ak Parti'den Hatay Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, İbrahim Güler kimdir? İbrahim Güler, hangi işlere imza attı?

Mehmet Hilmi Güler kimdir?

Mehmet Hilmi Güler, 2019 seçimlerinde AKP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mehmet Hilmi Güler kimdir? Mehmet Hilmi Güler, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ankara Millet Bahçesi için çalışmalar 2019'da başlayacak!

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Avrupa'nın en büyüğü olacak Ankara Millet Bahçesi'yle ilgili açıklamalarda bulundu. İşler, dev park alanı için çalışmalara 2019'da başlanacağını söyledi.

Pursaklar Bayram Öztürk Hastanesi açıldı!

AK Parti Milletvekili Emrullah İşler ve Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ilçenin ilk hastanesi olan Bayram Öztürk Hastanesi’nin resmi açılışını yaptı

Kızılcahamam Çeştepe Camisi törenle hizmete açıldı!

KIZILCAHAMAM Çeştepe Mahallesi sakinlerinden Hacı Dursun Demir tarafından yaptırılan Çeştepe Camisi törenle hizmete açıldı. Açılışa çok sayıda davetli ve Bölge Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler katıldı.

Emrullah İşler kimdir Haberi

Emrullah İşler kimdir

Başbakan Yardımcısı İşler, adli ve idari tüm soruşturmaların başlatıldığını, kim olursa olsun Soma'daki maden faciasının sorumlularının hak ettikleri cezayı alacaklarını bildirdi.


Emrullah İşler, Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, Soma'da şehit olan madencilere Allah'tan rahmet, ailelere ve millete başsağlığı diledi.


Ekmeklerini kara kömürden çıkaran madencilerin bembeyaz bir yürek taşıdıklarını "Çizmelerimi çıkartayım mı?" diyerek gösterdiğini ifade eden Emrullah İşler, açıklamasında, "1999 depremindeki hantallığın aksine Soma'da hükümet olarak derhal harekete geçilmiş, devletimizin bütün imkanları seferber edilmiştir. Enerji Bakanımız, olay günü Soma'ya intikal ederken, Sayın Başbakanımız da yurt dışı gezisini iptal ederek ertesi gün Soma'ya gitmiştir. Devlet millet dayanışması sergilenirken, muhalefet liderleri başta olmak üzere sağduyulu hareket eden bütün milletimize teşekkür ediyorum" ifadesine yer verdi.


Faciayla ilgili adli ve idari tüm soruşturmaların başlatıldığını, Meclis'in de harekete geçtiğini...