19 / 04 / 2024

en büyük fuar alanı ne zaman yapılacak

en büyük fuar alanı ne zaman yapılacak

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM), 500 milyon dolarlık yatırımla Türkiye'nin ve havzanın en büyük fuar alanını yapacak.

Türkiye'nin en büyük fuar alanının inşaatı bu ay başlayacak!

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM), Türkiye'nin en büyük fuar alanını inşa edecek. 500 milyon dolarlık merkezin inşaatı bu ay başlayacak.

İDTM'den İstanbul'a Türkiye'nin en büyük fuar alanı!

İDTM, 500 milyon dolarlık yatırımla Türkiye'nin en büyük fuar alanını yapacak. 65 bin metrekarelik mevcut alana sahip İstanbul Fuar Merkezi, yeni düzenlemelerle 700 bin metrekarelik fuar alanına dönüştürülecek

Cityscape Turkey en büyük lansman organizasyonu oldu!

24-25-26 Mart2016 tarihlerinde istanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Cityscape Turkey, 7 bin metrekarelik fuar alanında 60'ın üzerinde şirketi ağırlayarak fuarın tarihindeki en büyük lansman organizasyonu oldu.

İDTM, 500 milyon dolarlık yatırımla en büyük fuar alanını yapacak!

Türkiye'nin en büyük fuar alanlarına sahip İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM), 500 milyon dolarlık yatırımla Türkiye'nin ve havzanın en büyük fuar alanını yapacak.

İDTM, Türkiye’nin en büyük fuar alanı yatırımını hayata geçiriyor!

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi A.Ş. (İDTM), Türkiye’nin en büyük fuar alanı yatırımını hayata geçiriyor. 500 milyon dolarlık yatırım, Avrupa’nın da en büyük fuar merkezlerinden birisi olmaya aday.

İDTM Türkiye'nin en büyük fuar alanını yapacak!

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM), 500 milyon dolarlık yatırımla Türkiye'nin ve havzanın en büyük fuar alanını yapacak.

Türkiye'nin en büyük fuar alanı İstanbul'a inşa edilecek!

Türkiye'nin en büyük fuar alanı için 500 milyon dolar harcanacak. Fuar, İstanbul'da yeni havalimanına yakın bir yerde 300 bin metrekarelik bir sahada inşa edilecek.

Cityscape Global Fuarı'nın en büyük satışını Ağaoğlu yaptı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Dubai'deki Cityscape Global'de fuarının en büyük satışını yaptı. Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Maslak 1453'ten bir kuleyi 67 milyon dolara sattıklarını açıkladı.

İnegöl'de en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum açıldı!

Türkiye’nin sektörel kümelenme örneği en büyük mobilya AVM’si “Mobiliyum” İnegöl’de açıldı. 200 mobilyacının bir araya gelerek kurduğu Mobiliyum, 365 gün fuar konseptiyle müşterilerini ağırlayacak.

Pakpen 38. Yapı Fuar'ı büyük ilgi gördü!

Yapı sektöründe birçok ilke imza atan Pakpen, 21 - 25 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen 38. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul'a katıldı. Pakpen, Türk yapı sektörünün en büyük fuarı oldu.

İnşaatçıların en büyük iş platformu: Yapı Fuarı!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Fethi Hinginar, 21 Nisan'da başlayacak Yapı Fuarı'nın inşaat malzemeleri sektörünün bölgedeki en büyük buluşma ve iş platformu olduğunu belirtti..

Türkiye'nin en büyük fuar merkezi Fuar İzmir açıldı!

Türkiye belediyecilik tarihinin en büyük yatırımlarından biri olan Fuar İzmir, adına yakışan bir törenle hizmete açıldı. Aziz Kocaoğlu Fuar İzmir'in, A'dan Z'ye her şeyiyle İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını belirtti.

Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı: "Fuar İzmir, Türkiye’nin en büyük ve en nitelikli fuar kompleksidir" dedi. Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can: "Fuarlar, ülkeler arası ilişkilerin gelişmesinde büyük öneme sahiptir" şeklinde konuştu.

en büyük fuar alanı ne zaman yapılacak Haberi

en büyük fuar alanı ne zaman yapılacak

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM), 500 milyon dolarlık yatırımla Türkiye'nin ve havzanın en büyük fuar alanını yapacak. Yüzde 41.47'si İstanbul Ticaret Odası'na (İTO), yüzde 27.24'ü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (TOBB), yüzde 23.89'u İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB), geri kalan kısmı da Bakırköy Belediyesi, İstanbul Ticaret Borsası, İstanbul Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı'na ait olan İDTM, Avrupa'nın en büyük ilk 10 fuar merkezi arasında olacak dev bir yatırımı hayata geçirmeye...