26 / 04 / 2024

en büyük otel

en büyük otel

MNG Grubu'nun yaklaşık 80 milyon dolarlık yatırımla tamamladığı otel ve kongre merkezi kompleksi seçimlerden sonra açılacak. Kompleks Lütfü Kırdar Kongre merkezinden daha büyük

Merkez Ankara, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma projesi!

Gayrimenkulde önemli yatırımlar yapılan Ankara'da, AVM, otel, ofis ve konuttan oluşan bir karma proje inşa ediliyor. Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Merkez Ankara'nın, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma kullanım projesi olduğunu söylüyor.

Uludağ Büyük Otel yıkıldı, arsası otopark oldu!

Türkiye'nin en modern kayak tesislerine sahip olan Uludağ'daki Büyük Otel yıkıldı, otelin arsası otopark olarak kullanılıyor.

Fatma Toru: Meram'daki en büyük imar hamlesini gerçekleştirdik!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Augustus Otel’de düzenlenen programda AK Parti Meram İlçe Teşkilatı ile Meram Belediyesi Meclis Üyelerine sunum yaptı. Toru, "Meram'daki en büyük imar hamlesini gerçekleştirdik" dedi.

2006 yılında en büyük otel ve kongre merkezi Bomonti'ye!

2006 yılında Global ve Çelebi grupları, İstanbul'un en büyük oteli ve en büyük kongre merkezini Bomonti'ye inşa edilecekmiş. Bira Fabrikası'nın tarihi binası da restore edilerek eğlence ve gezi mekanı haline getirilecekmiş.

Dünyanın en büyük oteli 3,5 milyar dolara Mekke'ye inşa edilecek!

Suudi Arabistan'ın Mekke kentinde dünyanın en büyük oteli inşa ediliyor. Dev otel, her yıl 2 milyon müslümanın ziyaret ettiği kutsal mekan Kabe'ye sadece iki kilometre uzaklıkta yükselecek.

İstanbul'un en büyük oteli: Hilton İstanbul Bomonti!

Hilton İstanbul Bomonti, 85'i süit olmak üzere 829 odası ile İstanbul'un en büyük oteli unvanını 2014 yılında da korudu. Bir yıl önce açılan otel, dünyanın dört bir yanından 236 binin üzerinde konuğu ağırladı.

Hilton İstanbul'un en büyük oteli!

İstanbul Bomonti, 85'i süit olmak üzere 829 odası ile İstanbul'un en büyük oteli unvanını 2014 yılında da korudu. Bir yıl önce açılan otel, dünyanın dört bir yanından 236 binin üzerinde konuğu ağırladı.

Piyalepaşa özel sektörün en büyük dönüşüm projesi olacak!

Piyalepaşa'da hayata geçecek olan bu projeye Türkiye'de özel sektör tarafından geliştirilecek en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliği taşıyor. Projede 902 konut, ticari üniteler, ofis alanları, otel ve alışveriş sokağı bulunacak.

Dünyanın en büyük Legoland Parkı Güney Kore'ye yapılacak!

GÜNEY Kore'ye, dünyanın en büyük Legoland eğlence parkının yapılacağı duyuruldu. Chuncheon kentindeki gölün ortasında bulunan bir adaya yapılması planlanan eğlence parkında otel, su eğlence parkı, alışveriş merkezleri yer alacak...

1959 yılında Türkiye'nin en büyük oteli Taksim'de inşa edilecekmiş!

1959 yılında Türkiye'nin en büyük oteli, Taksim Belediye Gazinosu sahasında inşa edilecekmiş. 40 bin metrekarelik sahada inşa edilecek otel 16 katlı ve 425 odalı olacakmış.

1957 yılında Türkiye'nin en büyük oteli Kuruçeşme'de yapılacakmış!

1957 yılında Vakıflar İdaresi Türkiye'de yedi tane otel inşa ettiriyormuş. İstanbul'da da iki tane otel yaptırmayı karar alan İdare, 450 yataklı bir otel ile Türkiye'nin en büyük otelini Kuruçeşme'de inşa ettirecekmiş.

Pyongyang'da dünyanın en büyük oteli açılacak!

Kuzey Kore'nin başkenti Pyongyang'da dünyanın en büyük oteli açılacak. Otel 105 katlı ve 3 bin odalı olarak yükseliyor.

İhlas Yapı, Bizim Evler 5 ile Ispartakule'nin en büyük yatırımcısı oldu!

Emlak Konut GYO tarafından nitelikli konut bölgesi olarak belirtilen Ispartakule'ye yaptığı yatırımlarla bölgenin gelişimine katkı sağlayan İhlas Yapı AŞ, beşinci projesiyle Ispartakule'nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıktı

en büyük otel Haberi

en büyük otel

Havaalanına 700 metre mesafedeki kompleks, Türkiye'nin en büyük otel ve kongre merkezi kompleksi olacak. Genel Müdür M. Coşkun Karapınar, bu yatırımla Yeşilköy'ün, `İstanbul kongre vadisi' olarak nitelendirilen Taksim-Şişli-Beşiktaş bölgesine alternatif olacağını belirtiyor.

Havaalanı bölgesinin başka yatırımcıların da ilgi odağı konumunda olduğunu ve buradaki otellerin doluluk oranlarının yüksek olduğunu ifade eden Karapınar, "Holiday Inn ve Crown Plaza'nın yatırımları devam ediyor. Önümüzdeki dönemde bölgeye başka büyük gruplardan talep olacak. Bu hareket bizi memnun ediyor. İstanbul'da kongre vadisi dışında ikinci bir destinasyon oluşuyor" diyor. İstanbul'un 2008, 2009 ve 2010'u kongreler açısından...