20 / 04 / 2024

en çabuk satılan konutlar

en çabuk satılan konutlar

Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa’da alıcısını en hızlı bulan ilçelere ilişkin araştırma gerçekleştirdi. Satılık evlerde ilanlar İstanbul’da 65, İzmir ve Antalya’da 67, Ankara ve Bursa’da 72 gün yayında kalarak alıcıyı buldu.

En çok satılan ikinci el otomobil markaları belli oldu! O marka bayrağı devretti! 

En çok satılan ikinci el otomobil markaları peş peşe açıklandı. Türkiye 2. el çevrim içi araç pazarında geçen ay en çok tercih edilen marka Volkswagen oldu.

ODMD açıkladı! Şubat ayında en çok satılan elektrikli otomobiller neler?

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verileri ile ilgili olarak buna göre, 2024 Şubat ayında Türkiye’de en çok satışı yapılan sıfır elektrikli otomobil modellerini tek tek duyurdu.  İşte en çok satılan 10 elektrikli otomobil modelleri.

Kiracılar dikkat! Resmen açıklandı: Oturduğu evi satılan kiracıların kira sözleşmesi sona erer mi?

Son günlerde en merak edilen konulardan biri, oturduğu evi satılan kiracının tahliye edilip edilemeyeceği oldu. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, X sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı. İşte o açıklama ve gelen yorumlar... 

Arabasını satmayı düşünenler dikkat! En hızlı satılan ikinci el otomobil markası belli oldu!

Arabasını satmayı düşünenler en hızlı satılan otomobil markalarını merak ediyor.  Türkiye’de ikinci eli en hızlı satılan otomobil markası belli oldu. Peki En hızlı satılan ikinci el otomobil markası hangisi?

Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller belli oldu! İlk sırada Mercedes var!

Türkiye'de 2023 senesinde otomobil satışları açısından rekorların olduğu bir dönem olduğu belirtildi. Buna göre, Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller hangileri?

2023'te en çok satılan 2. el otomobil markaları belli oldu!

2023'te 1 milyon 881 bin 97 ikinci el araç satıldı. Peki en çok hangi otomobil markaları tercih edildi? 

İtalyan gazeteciden çarpıcı açıklama! Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlası Türkiye'de!

Yabancılara en az 400 bin dolar değerinde gayrimenkul satın alarak verilen Türk vatandaşlığı dünya basınına da yansıdı. İtalyan gazeteci ve sosyolog Marco D'Eramo Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlasını Türkiye'nin yaptığını açıkladı.

Türkiye'nin en çok ve en az konut satılan illeri belli oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilerine göre, Kasım 2023'te satışlar yüzde 20.6 gerileyerek 93 bin 514 oldu. Peki, en çok konut satılan iller hangisi oldu?

Kasım ayında en çok satılan otomobil markaları açıklandı

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında kasım ayında en çok satışı gerçekleştirilen markalar sırası ile Fiat, Renault ve Volkswagen olarak gerçekleşti.  Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verileri ve haberin ayrıntıları...

Yabancılara en çok konut satılan 10 il!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre yabancılara ekim ayında 2 bin 535 konut satışı gerçekleşti. İşte yabancılara en çok konut satılan 10 il...

Ekim ayında en çok konut satılan iller peş peşe sıralandı! İstanbul yine zirvede...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ekim ayı konut satış verilerini açıkladı. Bu kapsamda ülke genelinde en çok konut satılan iller merak konusu oldu. Peki, Türkiye'de Ekim ayında en çok konut hangi illerde satıldı?

Togg T10X V2 ekim ayında en çok satılan elektrikli otomobil oldu! Togg T10X V2 zirvede...

Türkiye’de ekim ayında en çok satılan elektrikli otomobil Togg T10X olarak gerçekleşti. Yapılan açıklamada, Togg’un SUV modeli T10X V2'de zirvedeki yerini aldı. İşte haberin detayları...

En çok satılan otomobiler belli oldu! Merakla bekleniyordu! Bu otomobiller peynir ekmek gibi satıldı! İşte o liste...

Araba satışlarında ekim ayı raporu belli oldu. Elim ayında hafif ticari araç pazarı yüzde 55,4 otomobil pazarı yüzde 74,1, hafif ticari araç pazarı ise yüzde 5,5 oranında arttı. Peki en çok hangi otomobiller satıldı? En çok tercih edilen otomobil hangisi? İşte o liste...

en çabuk satılan konutlar Haberi

en çabuk satılan konutlar

Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa’da alıcısını en hızlı bulan ilçelere ilişkin araştırma gerçekleştirdi. Satılık evlerde ilanlar İstanbul’da 65, İzmir ve Antalya’da 67, Ankara ve Bursa’da 72 gün yayında kalarak alıcıyı buldu. Kiralık ev ilanlarında ise İstanbul 37 günle ilk sıraya yerleşen İstanbul’u 39 gün ile Bursa, 46 gün ile İzmir, 50 gün ile Antalya ve 62 gün ile Ankara izledi. 

İstanbul’da satılıkta Ümraniye, kiralıkta Sultangazi öne çıkıyor

Hepsiemlak tarafından yapılan araştırmaya göre; İstanbul’da satılık evlerde Ümraniye, 52 gün ile ilanların en kısa süre yayında kaldığı ilçelerin ilk sırasında yer alıyor. Ümraniye’yi 53 gün ile Ataşehir, 54 gün ile Pendik, 55 gün ile Kartal, 56 gün ile Sultangazi izliyor. İlanların en kısa süre yayında kaldığı ilçelerde...