25 / 04 / 2024

en düşük ihtiyaç kredisi

en düşük ihtiyaç kredisi

Nakit paraya ihtiyacı olan milyonlarca vatandaş giderlerini bankaların sunduğu krediler ile karşılıyor. Bankalar ise bunun üzerine ihtiyaç kredisi faiz oranlarını açıkladı. İşte İş Bankası, Ziraat Bankası, Garanti Bankası ve diğer tüm bankaların güncel faiz oranları...

Yeni yıl öncesi en düşük faizle kredi veren banka hangisi? İşte banka banka ihtiyaç, konut, taşıt kredisi...

Yeni yıl gelmeden kredi çekmek istiyorsanız dikkatli olun! İhtiyaç kredisi, konut kredisi ve taşıt kredisi gibi en düşük faiz oranlı bankalara haberimizde yer verdik.

İngiliz sterlininde tarihi düşüş! Dolar karşısında tüm zamanların en düşük seviyesi

İngiliz hükümetinin 45 milyar sterlin büyüklüğündeki  vergi indirim paketinin vatandaşlara duyurması sonrası İngiliz sterlini, dolar karşısında 1, 0350 seyri ile tüm zamanların en düşük seviyesini gördü. İşte detaylar…

Sterlin dolar karşısında tepetaklak oldu! 37 yılın en düşük seviyesi görülüyor

İngiltere'de Maliye Bakanı Kwasi Kwarteng'in mali teşvik açıklamalarından sonra sterlindeki toplam kayıp yüzde 2'yi aştı ve sterlin dolar karşısında tepe taklak olurken 37 yılın en düşük seviyesini gördü.

Emekli maaşında yeni zam yolda! Herkesin gözü yeni rakama çevrildi. İşte en düşük emekli maaşı...

Peki, en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 1 Ocak 2023 emekli maaşı ne kadar olacak? İşte emekli maaşında son dakika...

Emekliye üçüncü zam müjdesi geldi, duyan inanamadı! En düşük emekli maaşı işte bu kadar olacak! Hemen bakın!

Piyasa uzmanı ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu ile SGK Uzmanı Özgür Erdursun emekli zammı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 

ABD’de konut satışları 2 yılın en düşük seviyesinde!

Amerika Birleşik Devletleri’nde konut kredilerinde yaşanan faiz artışları ile birlikte, 2. El konut satışları Haziran 2020'den beri en düşük seviyeye geriledi.

Konutta sıfır satışların payı son 10 senenin en düşük seviyesinde!

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Türkiye’de toplam konut satışlarında sıfır tabir edilen yeni konutların payının 10 yılın en düşük seviyelerinde olduğunu söyledi.

Bağ-Kur, Emekli Sandığı, SSK emekli zammı için alarm zilleri çalıyor! En düşük maaş ne kadar olacak?

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen emekli maaşları için detaylar da yavaş yavaş netleşiyor. Peki Bağ-Kur, Emekli Sandığı, SSK emeklileri ne kadar zam alacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Emekli yılbaşı zammı için çekmecedeki rakamlar ortaya çıktı! En düşük maaş ne kadar olacak?

Emekli yılbaşı zammı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Emekli yılbaşı zammı için çekmecedeki rakamlar da ortaya çıktı. En düşük maaş ne kadar olacak?

En düşük emekli maaşı 5 bin lira! Asgari ücret 7 bin 500 lira! Rakamlar bir bir ortaya çıkıyor! Çalışan herkes bu habere

Yıl sonunun yaklaşması ile birlikte yeni asgari ücret ve en düşük emekli maaşı ile ilgili ayrıntılar da ortaya çıkıyor. İşte detaylar…

En düşük memur emekli maaşı 6 bin 990 TL'ye çıkıyor! Resmen tarih verildi, maaş hesaplarınızı şimdi yapın

Ocak ayının yaklaşmasıyla birlikte emeklilere ne kadar zam yapılacağı soruları da gündeme gelmeye başladı. Enflasyon rakamlarına göre en düşük emekli memur maaşının en düşük ihtinmaller 6 bin 990 TL'ye çıkacağı ifade edildi.

Emekli maaş zammı ne kadar olacak? Ocak zammı ile en düşük ve en yüksek memur maaşı kaç TL olacak?

Emekli ve memur maaşlarının ne kadar olacağı gündemde yer alıyor. İşte Ocak zammı ile en düşük ve en yüksek memur maaşı!

Bitcoin popülerliğini yitirdi! Google aramalarında son iki senenin en düşük seviyesinde!

Google aramalarında "bitcoin satın al" anahtar kelimesine ilgi 2 senenin en düşük seviyesini gördü!

en düşük ihtiyaç kredisi Haberi

en düşük ihtiyaç kredisi

Ramazan Bayramı öncesinde bankalar ihtiyaç sajibi vatandaşlar için güncel ihtiyaç kredisi faiz oranlarını açıkladı. Düşük faiz oranları ve kolay geri ödeme imkanları ile milyonlarca vatandaş bankaların güncel faiz oranlarından faydalanabilecek. 

Mynet'te yer alan habere göre; faiz oranları kişiden kişiye değişmektedir. Her kişinin kendisine ait bir kredi notu var bu kredi notu  alınan krediye ve vadesine göre değişkenlik göstermektedir. 


İşte 25 Nisan 2022 güncel ihtiyaç kredisi faiz oranları...

İŞTE 25 NİSAN 2022 GÜNCEL İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI 

Bankaların 25 Nisan 2022 tarihi itibariyle ihtiyaç kredi faiz oranları şu şekilde;

Enpara.com İhtiyaç Kredisi 1.000 - 120.000 TL 1 - 36 Ay  yüzde1,63

DenizBank İhtiyaç Kredisi 1.000 - 100.000 TL 1 - 36 Ay yüzde 1,49 - yüzde 1,69

Yapı Kredi İhtiyaç Kredisi 1.000 - 500.000 TL...