17 / 04 / 2024

En düşük konut kredisi hangi bankada

En düşük konut kredisi hangi bankada

Ev almayı düşünen vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri de konut kredisi faiz oranları. Peki en düşük konut kredisi hangi bankada?

Singapur'da konut satışları son 15 yılın en düşük seviyesinde!

Singapur'da yeni özel konut satışları 2023 yılında son 15 senenin en düşük seviyelerine geriledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Yabancıya konut satışı resmen çakıldı: Son 31 ayın en düşük seviyesi!

Yabancıya konut satışları koronavirüs salgını nedeniyle kapanma önlemlerinin artırıldığı 2021 Mayıs'tan bu yana en düşük seviyeye gerilerken 2023'ün ilk 11 ayındaki toplam satışlarda da son 6 senenin en düşük satışı gerçekleşti. 

Amerika'da mortgage faizleri yaklaşık 4 ayın en düşük seviyesinde...

ABD'de 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,17 ile ağustos ayından bu zamana oranla en düşük seviyesine gerilediği kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

ABD'de bekleyen konut satış rakamları 22 yılın en düşük seviyesinde gerçekleşti

ABD'de bekleyen konut satış rakamları endeksi, ekim ayında yüzde 1,5 düşerek 2001'den bu yana en düşük seviyesini gerçekleştirdi. İşte haberin ayrıntıları...

ABD'de ikinci el konut satışları 13 yılın en düşük seviyesinde seyrediyor

Amerika'da ikinci el konut satış fiyatları, eylülde yüzde iki azalarak Ekim 2010 yılında bu yana en düşük seviyelere indi. İşte haberin ayrıntıları..

Kredili konut satışları eylülde dip yaptı! 2019'dan bu yan en düşük oran görüldü! 

Yüksek faiz oranları, konut satışlarını etkiledi. Kredili konut satışları dip yaparken, geçmiş yılların aynı dönemleri ile kıyaslandığında son 8 yılın en düşük eylül ayı satışı kaydedildi.

ABD'de ikinci el konut satışlarında görülmemiş düşüş! 7 ayın en düşük seviyesine indi!

ABD'de ikinci el konut satışları, ağustos ayında yüzde 0,7 oranında azaldı. Böylece ocak ayından bu yana en düşük seviyesini gördü.

ABD'de konut başlangıçları Haziran 2020'den bu yana en düşük seviyeye indi!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Ağustos ayında yüzde 11,3 azaldı ve 1 milyon 283 bine geriledi. Söz konusu rakamlar Haziran 2020'den bu yana görülen en düşük rakamlar...

ABD'de mortgage başvuruları son 27 yılın en düşük seviyesinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de mortgage (konut kredisi) başvuruları, mortgage faiz oranlarındaki gerilemelere rağmen geçen hafta 1996 yılının Aralık ayından bu yana kaydedilmiş olan en düşük seviyelere indi.

İngiltere konut satışlarında sert düşüş! Pandemiden beri en düşük seviye

İngiltere'de konut satışları Temmuz ayında yüzde eksi 44'e düştü. Bu rakam pandemiden beri görülen en düşük seviye oldu.

ABD'de konut fiyatları 2012'den bu yana en düşük yıllık artışı kaydetti!

Açıklanan rakamlara göre, ABD'de S-P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, Şubat ayında yıllık bazda yüzde 2 arttı ve 2012 yılının Temmu ayından bu yana en düşük yıllık artışı kaydetti.

ABD'de mortgage faizleri 7 haftanın en düşük seviyesinde!

Açıklanan son dakika rakamlarına göre, ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, geçen hafta yüzde 6,4 ile 7 haftanın en düşük seviyelerine indi.

ABD'de mortgage faizleri 6 haftanın en düşük seviyesinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, geçen hafta yüzde 6,45 ile son 6 haftanın en düşük seviyesine geriledi.

En düşük konut kredisi hangi bankada Haberi

En düşük konut kredisi hangi bankada

Konut kredisi kısa sürede birikim yapmadan ev sahibi olmak için en fazla tercih edilen yöntemlerden biri olarak görülüyor. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, konut kredisi ile çok fazla kişi konut sahibi olmuştur. Fakat bu kredi türünü kullanmak için bankanın gerekli gördüğü bazı şartları sağlamanız gerekiyor. Ev almayı düşünen vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri de konut kredisi faiz oranları. Peki en düşük konut kredisi hangi bankada?

ZİRAAT BANKASI 2020 FAİZ ORANLARI!
Konut kredisi: 0.94

VAKIFBANK FAİZ ORANLARI:
Konut kredisi: 1.09

HALKBANK FAİZ ORANLARI:
Konut kredisi: 0.94

AKBANK FAİZ ORANLARI:
Konut kredisi: 0.95

İŞ BANKASI FAİZ ORANLARI:
Konut kredisi: 1.75

TEB FAİZ ORANLARI:
Konut kredisi: 0.99

GARANTİ BANKASI FAİZ ORANLARI:
Konut kredisi: 0.96

YAPIKREDİ FAİZ ORANLARI:
Konut kredisi: 1.05

QNB FİNANSBANK FAİZ ORANLARI:
Konut kredisi: 1.23

İNGBANK FAİZ...