25 / 04 / 2024

en iyi gökdelen projeleri hangisi

en iyi gökdelen projeleri hangisi

Emporis tarafından yayınlanan dünya çapında 300’den fazla gökdelen arasından seçilen en iyi 10 bina listesi açıklandı. Dünyanın en iyi 10 gökdelen projesi sıralandı. Sıralamada “Soyak Kristalkule” 7. sırada yer aldı.

Arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehir!

Arsa yatırımına ilgi hız kesmeden devam ederken, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehri açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren kuruluşa göre İstanbul dünyanın en iyi 19’ncu şehri!

Kentsel uzmanlık kuruluşu Resonance Consultancy’nin yaşanabilirlik, sevilebilirlik ve refah düzeyini kriter alarak gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Londra dünyanın en iyi şehri oldu. İstanbul ise listede 19’ncu sırada yer aldı.

Altında son 6 yılın en iyi performansı! Uzmanlar: Ons altın 3 bin dolara kadar yükselecek!

Altın 2023 yılının ilk çeyreğinde son 6 yılın en iyi performansını gösterdi. Ons altın ilk üç ayda yüzde 8 değer kazandı. Uzmanlar, 20 Mart’ta tarihi zirvesini yapan ons altının seyrine ilişkin önümüzdeki aylarda getiri potansiyelinin yüksek olduğunu belirtiyor.

Samsung iddialı! Sosyal medyada en iyi fotoğraflar ondan sorulacak!

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, kullanıcılarına sosyal medya için en iyi fotoğrafları çekme imkanı vermek için kolları sıvadı. İlk hangi telefona o özelllik konulacak?

Yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler hangileri? Türkiye kaçıncı sırada?

İyi eğitim görmüş, uluslararası firmalar da çalışabilecek, yüksek nitelikli beyaz yakalılar için yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler tespit edildi. 12 bin üst düzey çalışanla yapılan ankette yaşam kalitesi, bireysel ilişkiler, ulaşım, kariyer fırsatları ve maaş gibi kriterler değerlendirildi.

En iyi ekrana sahip telefonlar belli oldu! Zirve iPhone'un oldu! 

DxOMark, cihazları belirli kriterlere göre test ederek karşılaştırdı ve en iyi ekrana sahip akıllı telefonlar listesini güncelledi.

En iyi pile sahip 20 akıllı telefon! 18 Kasım 2022 fiyat listesi...

DxOMark en iyi pillere sahip akıllı telefonları duyurdu. Bu 20 telefonun bataryası çok güçlü liste başında ise iPhone yok! Peki, en iyi pile sahip olan akıllı cep telefonları hangileri?

Fotoğraf düşkünlerine müjde! En iyi 25 kameralı telefon!

DxOMark, en iyi kameralara sahip akıllı telefonlar listesini belirli kriterlere göre test ederek ve cihazları karşılaştırarak güncelledi.

En iyi ekrana sahip telefonlar!

Cihazları belirli kriterlere göre karşılaştıran DxOMark, en iyi ekrana sahip akıllı telefonlar listesini güncelledi.

En iyi pillere sahip 20 telefon!

Cihazları belirli kriterlere göre karşılaştıran DxOMark, en iyi pillere sahip akıllı telefonlar listesini güncelledi.

2022’nin en iyi telefonları belli oldu! Hemen bakın..

Cihazları belli standartlara göre test ederek en iyileri belirleyen DxOMark 2022 Ekim ayının en iyi özelliklere sahip telefon listesini belirledi. İşte Ekim ayına dair listelenen en iyi ve en kaliteli 25 telefon modeli..

İstanbul Havalimanı’ndan büyük başarı! Dünyanın en iyi havalimanı seçildi

Dünyanın en önemli seyahat dergilerinden biri olan Condé Nast Traveler Dergisi’nin yapmış olduğu ankette İstanbul Havalimanı, Singapur ve Güney Kore'yi geride bırakıp dünyanın en iyi havalimanı seçildi. İşte detaylar…

Kamerası en iyi telefonlar açıklandı! Apple bu listeyi görmesin! Bakın zirveye kim geçti! 19 Ağustos 2022 fiyat listesi

DxOMARK kamerası en iyi telefonları açıkladı! Bu listeyi Apple'dan saklayın! Bakın kamerası en iyi telefon hangisi oldu! İşte kamerası en iyi 10 telefon ve 19 Ağustos 2022 fiyat listesi...

en iyi gökdelen projeleri hangisi Haberi

en iyi gökdelen projeleri hangisi

Dünyanın dört bir yanından gökdelenler ve nefes kesen mimari projeler hakkında bilgi paylaşımı sağlamak amacıyla hizmet veren Emporis tarafından yayınlanan dünya çapında 300’den fazla gökdelen arasından seçilen en iyi 10 bina listesi açıklandı. Sıralamada Pekin’deki Wangjing SOHO binasının birinci, NewYork’daki Dünya Ticaret Merkezi’nin 4. sırada yer aldığı dünyanın en iyi binaları arasında “Soyak Kristalkule” 7. sırada yer aldı.İstanbul Levent’te, 104 bin metrekare kapalı alan olarak inşa edilen, Soyak Kristalkule, biri 169 metre diğeri 63 metre yüksekliğinde iki ofis binasından oluşuyor



İşte dünyanın en iyi 10 projesi:



1) Wangjing SOHO / Pekin, Çin




2) Bosco Verticale / Milano, İtalya