19 / 04 / 2024

En İyi Kapak Tasarımı akfen gyo

En İyi Kapak Tasarımı akfen gyo

Faaliyet Raporlarının Oscar’ı olarak bilinen Amerika merkezli bağımsız Mercomm kuruluşu tarafından düzenlenen ARC Awards yarışmasının sonuçları açıklandı. Akfen GYO 2012 Faaliyet Raporu “Best of Turkey” dahil olmak üzere toplam 4 ödül kazandı...

'En iyi ticari proje'de Canpa imzası!

Cityscape Global'da "En İyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor. İşte ayrıntılar...

Vialand Avrupa'nın En İyi Beşinci Tema Park'ı seçildi!

Türkiye'nin önde gelen tema parkı olan ve 2.5 yıl önce kapılarını açan Vialand, "Avrupa'nın En İyi Beşinci Tema Park'ı" seçildi.

EVA, En İyi Gayrimenkul Danışmanlık Kuruluşu ödülünü aldı!

2015 European Property Awards danışmanlık kategorisinde "Türkiye'nin En İyi Gayrimenkul Danışmanlık Kuruluşu" ödülüne layık görülen EVA Gayrimenkul Değerleme, uluslararası ödüllerinin sayısını dokuza çıkardı.

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Türkiye'nin En İyi Şirketi seçildi!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Euromoney"s Real Estate Awards 2015'te, 'Danışmanlık' kategorisinde "Türkiye'nin En İyi Şirketi" ödülüne 2014 yılının ardından bir kez daha değer bulundu.

TSKB en iyi değerleme şirketi seçildi!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Euromoney’s Real Estate Awards 2015’te, farklı alanlarda faaliyetlerini sürdüren şirketlerin katılımıyla ‘Danışmanlık’ kategorisinde “Türkiye’nin En İyi Şirketi” ödülüne 2014 yılının ardından bir kez daha değer bulundu.

En iyi değerleme şirketi seçildi!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Euromoney’s Real Estate Awards 2015’te, ‘Danışmanlık’ kategorisinde “Türkiye’nin En İyi Şirketi” ödülüne 2014 yılının ardından bir kez daha değer bulundu.

En İyi Gayrimenkul Değerleme Şirketi TSKB seçildi!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Euromoney Dergisi tarafından düzenlenen Euromoney Gayrimenkul Ödülleri 2015’te “Türkiye’nin En İyi Gayrimenkul Değerleme Şirketi” seçildi.

Qent İstinye Cityscape 2015'in En İyi Konut Projesi seçildi!

Eski İstanbul Konakları’nın çağdaş yorumu Qent İstinye mimarlık dünyasının en büyük buluşmalarından biri olan Cityscape Global’de “En İyi Konut Projesi” seçildi.

Qent İstinye, Cityscape Global’de en iyi konut projesi seçildi!

Eski İstanbul Konakları’nın çağdaş yorumu Qent İstinye mimarlık dünyasının en büyük buluşmalarından biri olan Cityscape Global’de “En İyi Konut” projesi seçildi.

Hilton Kozyatağı Türkiye’nin en iyi şehir oteli şeçildi!

Dünyanın Turizm Oscarları olarak gösterilen “World Travel Awards 2015”in sahipleri açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, “World Travel Awards”da “Türkiye’nin En İyi Şehir Oteli” seçildi.

Hilton Kozyatağı'na Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli ödülü!

Dünyanın "turizm Oscarları" olarak gösterilen 'World Travel Awards 2015'in kazananları açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, World Travel Awards'da 'Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli' seçildi.

Hilton İstanbul Kozyatağı Türkiye'nin en iyi şehir oteli seçildi!

Dünyanın "turizm Oscarları" olarak gösterilen 'World Travel Awards 2015'in kazananları açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, World Travel Awards'da 'Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli' seçildi.

Hilton İstanbul Kozyatağı'na, En İyi Şehir Oteli ödülü!

Dünyanın turizm oscarları olarak gösterilen ‘World Travel Awards 2015’in sahipleri açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, ‘World Travel Awards’ta ‘Türkiye’nin En İyi Şehir Oteli’ seçildi. İşte ayrıntılar...

En İyi Kapak Tasarımı akfen gyo Haberi

En İyi Kapak Tasarımı akfen gyo


Faaliyet Raporlarının Oscar’ı olarak bilinen Amerika merkezli bağımsız Mercomm kuruluşu tarafından düzenlenen ARC Awards yarışmasının sonuçları açıklandı. Akfen GYO 2012 Faaliyet Raporu bu yıl 27.si organize edilen ARC Awards yarışmasında “Best of Turkey” dahil olmak üzere toplam 4 ödül kazandı.


“Akfen GYO’nun kapıları yeni başarılara açılıyor!” temasıyla hazırlanan Akfen GYO 2012 Faaliyet Raporu, 34 ülkeden 2 bin 260 başvurunun yapıldığı, dünya çapında kurumsal yıllık faaliyet raporlarının değerlendirildiği ARC Awards yarışmasında 4 ödül birden aldı.


Türkiye’nin En İyi Faaliyet Raporu Akfen GYO’nun

Kamu kurumları, özel şirketler, sivil toplum örgütleri ve derneklerin katıldığı uluslararası yarışmada Akfen GYO, özgün konsepti ve tasarımıyla “Türkiye’nin En İyi Faaliyet Raporu” ödülünü kazandı.


“En İyi Kapak Tasarımı”nda ALTIN Ödül

Şehir otelciliği konseptine odaklanan Akfen GYO, yarışmanın “En İyi Kapak Tasarımı” kategorisinde...