20 / 04 / 2024

En kısa amortisman süresi hangi şehirde

En kısa amortisman süresi hangi şehirde

2019 yılı konut satış ve kira rakamlarına bakılarak yapılan ‘konutta amortisman süresi’ araştırmasına göre en avantajlı iller belli oldu. İşte o iller...

Arsa, konut ve borsa yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Bu yatırım aracı kısa sürede zengin eder!

Yatırımcılar, yatırım tercihlerini arsa, konut ve borsadan yana yapmaya devam ediyor. Peki hangi yatırım aracı kısa sürede kazandırır? Borsa yorumcusu yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. İşte en kısa sürede zengin edecek o yatırım aracı...

‘Kripto paralar, kısa sürede en fazla kazanç sağlayan yatırım aracı oldu’

Bitcoin, hafta sonu yüzde 5’den fazla yükselerek yatırımcılarını morallendirdi. Bu sayede, kısa sürede en çok getiri sağlayan yatırım aracı oldu.

Kısa vadeli dış borç stoku mart sonu itibarıyla yüzde 8,7 arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), martta kısa vadeli dış borç stokunun, geçen yılın sonuna kıyasla yüzde 8,7 yükselerek 161,4 milyar dolara çıktığını duyurdu.

Borsada 2020'den sonra en kötü ilk çeyrek!

BIST 100 endeksi, 2023 yılının Ocak-Mart döneminde yüzde 12'nin üzerinde bir düşüş kaydederek, 4.900 puanın altına geriledi. Bu, pandemi sürecinden bu yana borsanın en kötü ilk çeyrek performansı oldu. Önceki 10 yılın ilk çeyrekleri için ise borsa genellikle yüzde 3,2 getiri sağlamıştı.

Beko’da çamaşır makineleri 1000 TL indirimde! Kısa süreli indirimleri kaçırmayın!

Beko’da çamaşır makineleri 1000 TL indirimle satılıyor. Kısa süreli indirimleri kaçırmayın tavsiyesi gelirken en uygun çamaşır makinelerinden M 8101 BB Çamaşır Makinesi ve birçok üründe 1000 TL indiriminin geçerli olduğu belirtildi.

Tuvalet kağıdı fiyatları kısa süreliğine dibe vurdu! İşte Migros 27 Kasım 2022 fiyat listesi…

Migros’ta tuvalet kağıdı fiyatları dibe vurdu. Zam furyasından en çok etkilenen ürünler arasında yer alan tuvalet kağıdı ve kağıt havlu gibi ürünler kısa bir süre için Migros’ta indirimli satılacak. İşte Migros 27 Kasım 2022 fiyat listesi…

Okul servis ücretleri ne kadar? İşte en kısa ve en uzak mesafe servis ücretleri!

Okulların açılması ile birlikte servis ücretleri de araştırılan konular arasına girdi. İşte en kısa ve en uzak mesafe servis ücretleri!

Dev buz dağının ucu göründü! Bunu yapan kısa vadede paraya para demeyecek

Dünya üzerinde artan ekonomik fay hatlarındaki hareketlilik kısa vadede büyük depremlere neden olabilir. Risklerin arttığını gören yatırımcı ise elindeki taşınmazları hızla nakite çevirmeye başladı. Paranın yönünü takip edenler bu adımın kayıp riskini en aza indireceğini öngörüyor.

Gümüş rüzgarı kısa sürdü! Gümüş fiyatlarında son durum! İşte gümüş fiyatı 23 Nisan 2022...

Gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta yükselişe geçen gümüş bu hafta değer kaybediyor. Gümüş fiyatlarındaki yukarı yönlü rüzgar kısa sürdü. Peki gümüş fiyatı bugün ne kadar oldu? Gümüş fiyatlarında son durum...

Kurban bayramına kısa süre kala koyunlara büyük zam! Sektör yetkilisi olacakları çekinerek açıkladı

Kurban bayramına 3 aydan kısa bir süre kalan fiyatlar da merak edilmeye başlandı. İzmir Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Osman Civil, bu sene az talep beklediklerini belirterek, "Geçen sene 2 bin 500 TL olan küçükbaş 4 bin TL'den satılır" dedi.

Petrol fiyatlarında şok! 3 haftanın en düşük seviyesinde! İşte yeni fiyatlar...

Petrol fiyatlarında hızlı bir düşüş yaşandı ve Salı günü, geçtiğimiz 3 haftadaki en düşük seviyeyi gördü. Yaşanan bu hızlı düşüşe Rusya tarafından İran nükleer anlaşmasıyla ilgili görüşmelerin en kısa sürede başlamasından taraf olduğuna dikkat çekmesi etki etti.

Konutta en kısa amortisman süresi hangi illerde?

Kovid-19 salgını sırasında gayrimenkul sektöründe de dalgalanmalar yaşandı. Türkiye'de ortalama konut metrekare satış fiyatı 3 bin 113 Türk Lirası, ortalama ev fiyatı 404 bin 690 Türk Lirası olarak belirlendi.

Vaniköy Camisi en kısa sürede ayağa kaldırılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yanan Vaniköy Camisi'nin en kısa zamanda aslına uygun olarak ayağa kaldırılacağını söyledi.

En kısa amortisman süresi hangi şehirde Haberi

En kısa amortisman süresi hangi şehirde

Konut kredi faiz oranlarındaki düşüşler ve yapılan kampanyaların etkisiyle konut sektörü hareketlenme başladı. Konut fiyatlarının dip seviyeyi gördüğünü düşünen vatandaşlar bu fırsatı değerlendirmek için konut alımına yöneldi. Peki aldığınız konut kendini kaç yılda amorti eder?

Gayrimenkul Borsası (GABORAS), konut yatırımında fiyat kadar etkili bir parametre olan kira geri dönüş sürelerini tespit etti. 30 büyükşehirinde yapılan incelemede kira geri dönüş süresi en uzun olan il 314 ay ile Trabzon oldu. Trabzon’u sırasıyla Kayseri, Malatya, Ordu, Erzurum ve Kocaeli takip ediyor.

Hürriyet'de Gülistan Alagöz'ün haberine göre; 2019 yılı konut satış ve kira fiyatlarına bakılarak yapılan değerlendirmede, 30 büyükşehirde amortisman süresi 14 yıldan başlıyor, 26 yıla kadar yükseliyor. Amortisman süresinin en hızlı olduğu il 14 yıl ile Van oldu. Büyükşehirler arasında kira geri dönüş...