28 / 03 / 2024

en pahalı lüks ev

en pahalı lüks ev

Tek Borsa dergisinden dev araştırma! İstanbul'da inşaatı ve satışı devam eden ultra lüks konut projeleri hangileri? Fiyatları ne kadar? Konutların özellikleri neler? Satışı yeni başlayan lüks projeler hangileri? Kimler satın alıyor?

Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller belli oldu! İlk sırada Mercedes var!

Türkiye'de 2023 senesinde otomobil satışları açısından rekorların olduğu bir dönem olduğu belirtildi. Buna göre, Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller hangileri?

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'tan yeni otomobil! Elektrikli lüks Suv HONGQI E-HS9 Türkiye'de!

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'un lüks markası elektirkli HONGQI E-HS9 modelinin Türkiye lansmanını Swissotel Bosphorus’da yapıldı.

Yüksek enflasyona rağmen lüks tüketim tam gaz devam ediyor! Lüks tüketim geçen yılı ikiye katladı!

E-ticaretten gerçekleşen alışverişlerde lüks tüketimin arttığı gözleniyor. Uzmanlar, önceki yıllar ile karşılaştırıldığı zaman lüks tüketim harcamalarının katlanarak büyüdüğüne işaret ederken, en fazla alışverişin saat, mücevherat ve lüks moda kategorilerde gerçekleştiği görülüyor.

Ünlülerin lüks evlerinin fiyat etiketleri ağızları açık bırakıyor! Kimisi 100 milyon kimisi 200 milyon dolar!

Ünlülerin şaşırtıcı derecede lüks evlere sahip oldukları ve bu evlerin hayal edilemeyecek kadar pahalı olduğu herkesçe bilinen bir gerçek. Peki, en pahalı evlere sahip ünlüler kim? İşte ayrıntılar...

İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu: Megakent sıralamada 95 sıra yükseldi!

ECA International'ın kentleri hayat pahalılığına göre sıraladığı Hayat Pahalılığı Raporu'na göre, İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu. İşte ayrıntılar...

Yok böyle bir zam! Bir zamanların en ucuz çorbası da lüks oldu!

Dünya genelinde gıda enflasyonunda 5’inci olan Türkiye’de artık geleneksel damak tatlarımızın da lüks olduğu ortaya çıktı. Bunlardan biri de, kısa bir süre öncesine kadar dar gelirlinin en fazla rağbet ettiği kelle paça. Enflasyonla birlikte bu geleneksel lezzetimizin artık yanına yaklaşmanın mümkün

Ekrem İmamoğlu açıkladı! İşte İstanbul’daki hayat pahalılığı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hayat pahalılığının kentteki etkilerini açıkladı. İmamoğlu, bahsi geçen pahalılığın bir yılda yüzde 112 arttığını ifade etti. İmamoğlu, 4 kişilik bir ailenin temel ihtiyaçlarının maliyetinin 27 bin 596 lira olduğuna dair açıklamalarda bulundu.

Güya kriz var ama o otomobil satış rekoru kırdı!

Pandemi ve Rusya ile Ukrayna savaşının ardından dünyanın her yerinde kriz çanlarının çaldığı bildirilirken, zenginlerin yaşantısından hiç bir şey değişmediği ortaya çıktı. Dünyanın en pahalı lüks otomobillerinden olan Rolls-Royce geçtiğimiz yıl satış rekoru kırdı!

Meyve yemek de lüks oldu! İşte en çok tüketilen meyveler!

Vatandaşlar birçok şeyden kıstığı gibi temel ihtiyaç ürünlerinden de kısıyor. İstanbullunun meyve tüketiminin azalması verilere de yansıdı. Meyve yemek lüks olurken en çok tüketilen meyveler de belli oldu…

Lüks konut yatırımında rota Türkiye ve KKTC gibi gelişen ülkelere çevrildi!

Pandemi öncesi yıldızı parlak finans merkezi küresel kentler lüks konut yatırımında geriye düşüyor. Emlak profesyoneli Aylin Pelin Onar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada lüks konut yatırımlarının gelişen ülkelere kaydığını söyledi.

En pahalı katlanabilir elektrikli scooter İnokim Oxo'nun fiyatına inanamayacaksınız! 23 Eylül 2022 İnokim fiyat listesi

Katlanabilir, elde hatta çantanızda taşınabilir elekrikli scootarlar son yıllarda şehir yaşamında ulaşımın en büyük yardımcısı oldu. Martı, binbin gibi şirketlerin de devreye girmesiyle kullanım ağı genişleyerek oldukça büyük bir Pazar haline geldi. Bu da beraberinde talebi ve pahalılığı da getirdi.

Dünyanın en pahalı ve lüks NFT'si satışa çıktı! Satın alan gerçeğine de sahip olacak

Dünyanın en pahalı NFT'si 400 milyon dolara satışa çıktı. Cyber Yachts, satışa sunduğu mega yat NFT’sini alana gerçeğini de verecek

Otomotiv sektöründe lüks talep patlaması! İşte en çok satan modeller

Otomotiv sektörü çip krizi ve artan enflasyon nedeniyle orta sınıf model araba satışlarında gerileme yaşadı. Fakir daha fakirleşirken zenginin daha zenginleştiği ortamda lüks sınıf arabalara ilgi arttı. Lüks sınıfta en çok satan model Audi oldu.

en pahalı lüks ev Haberi

en pahalı lüks ev

İstanbul Sapphire

Türkiye'nin en pahalı projesi

Biskon İnşaat'ın Levent'te yatırımını gerçekleştirdiği Sapphire,

ultra lüks kategorisinde inşaatı devam eden projeler arasında en pahalı olanlar arasında bulunuyor. Rezidans olarak inşa edilen projede dairelerin satışı ekim ayında başlıyor. Sapphire'de daireler 700 bin dolarla 5 milyon dolar arasında değişen fiyatlardan satılacak. Yatırım maliyeti 150 milyon dolar olan proje, 158 bin m2 alan üzerinde, 54 katlı toplam 157 rezidanstan oluşuyor. Dairelerin büyüklükleri 120 ile bin 100 m2 arasında bulunuyor. 1+1'den 5+1'e kadar 22 farklı tipte daire seçenekleri var. Projenin 2009'da bitirilmesi planlanıyor. Birçok ilkin gerçekleşeceği projede her üç katta...