20 / 04 / 2024

en yeni elektrik süpürgeleri 2022

en yeni elektrik süpürgeleri 2022

Piyasaya yeni sürülen akülü ve robotik elektrik süpürgeleri çoklu fonksiyonlara sahip. İşte o ürünlerin özellikleri...

DAP Yeni Levent projesinde 120 aya varan vade fırsatı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme vizyonu ve Emlak Konut güvencesi ile hayata geçen Yeni Levent projesinde yüzde 1,39 faizli 60 ay ya da yüzde 1,89 faizli 120 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Oasis Marina Yeni Foça hizmete açıldı!

Türkiye'nin en yeni ve modern yat limanları arasında yer alan Oasis Marina Yeni Foça hizmete açıldı. İşte detaylar...

Peugeot'dan yeni E-3008! Peugeot elektrikli ürün gamına yeni modeller ekledi

Peugeot, Zürih Otomobil Fuarı'nda aralarında Peugeot E-3008'in de yer aldığı ve elektrikli ürün gamına eklediği en yeni modelleri sergilemeye başladı. İşte merak edilen o modellerin detayları...

Honor Pad X9 sahnede: İşte yeni tablet modelinin göz alıcı özellikleri ve inanılmaz fiyatı! Bu fiyata tablet kalmadı!

Teknoloji dünyasının öncü isimlerinden Honor, en yeni tablet modeli Pad X9'un özelliklerini açıkladı. Hepsiburada'da kısa sürede en çok satan tabletler arasına giren Pad X9, eğlence ve kullanım deneyimini bir adım öteye taşıyor.

Yeni Huawei MateBook serisinde indirim fırsatları başladı! Online Mağaza’ya özel 1.000 TL indirim imkanı!

Huawei, en yeni ve güçlü işlemcilerden birine sahip olan ultra hafif MateBook D16 ve MateBook 16s dizüstü bilgisayarlarını satışa çıkardı. Online Mağaza’ya özel 1.000 TL indirim imkanı sunuldu.

Threads’e eklenecek yeni özellikler açıklandı!

Twitter'ın rakibi olarak Meta tarafından piyasaya sürülen Threads’a yeni eklenecek özellikler açıklandı. İşte yeni popüler platform Threads’a gelecek en yeni  özellikler…

Elektrik tarifesi değişiyor: Ev ve ticarethane aboneleri zamlı faturalarla karşılaşacak!

EPDK'nın duyurusuyla birlikte ev ve ticarethane aboneleri için geçerli olan yeni elektrik tarifesi yürürlüğe giriyor. Kilovatsaat başına fiyatlar güncellendi ve aboneler zamlı faturalarla karşılaşacak. Detaylar haberimizde!

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! TOKİ'nin İstanbul'daki en yeni projesini kaçırmayın!

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... TOKİ'nin İstanbul'daki en yeni projesini kaçırmayın... İşte TOKİ İstanbul projesi detayları...

Fiat en yeni ve ucuz elektrikli otomobilini tanıttı; Efsane geri dönüyor

Fiat, ikonik Topolino ismini yeni küçük elektrikli otomobil modeli yeniden pazara çıkarıyor. İşte yeni Topolino'nun detayları...

Dolar fırlayınca İslam Memiş yeni yatırım aracı olarak bunu önerdi! Bakın ne diyor?

Çok kısa bir süre önce doların artmasıyla tüm gözler ekonomist İslam Memiş’e yöneldi. Bu konuda uzman olan Memiş, yepyeni rotayı işaret etti! İşte, seçim öncesi en yeni bilgiler, en önemli ipuçları burada...

Yeni yüzü meydana çıktı! Makyajlı BMW 5 serisi herkesi hayran bıraktı

BMW'nin amiral gemilerinden biri olan 5 Serisi en yeni tasarımı ile hayranlarına sunuldu. G60 kasa kodlu yeni nesil 5 Serisi şimdiden tartışmalara sebep olurken birçok vatandaş ise aracın yeni görünümüne alışmakta güçlük çekiyor.

Emekli maaş tablosu sil baştan değişti! Emekli maaşlarına ilişkin en yeni bilgiler burada!

Emekli maaş zammı konusunda yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bir taraftan, Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi sonucunda oranlar güncellenmeye devam ederken, diğer taraftan da TÜİK’in açıkladığı rakamlar sonucunda emekli maaş zammına yönelik hesaplamalar sürüyor.

İşte Huawei'nin en yeni amiral gemisi P60 Pro özellikleri

Çinli çok uluslu teknoloji şirketi Huawei, geçtiğimiz günlerde Avrupa ve Kuala Lumpur'da en yeni amiral gemisi akıllı telefonu P60 Pro'yu tanıttı. Telefon şimdi Malezya'da satışa sunuldu ve tüketiciler arasında son derece popüler olduğunu kanıtladı. 

en yeni elektrik süpürgeleri 2022 Haberi

en yeni elektrik süpürgeleri 2022

Patili dostlarınızın tüylerini etkili şekilde süpüren Stuurvnee ve pratikliğiyle öne çıkan Jajibot akülü süpürge yılın son çeyreğinde satışta. 

Elektrikli süpürgelerin özellikleri ve fiyatları: 

Stuurvnee Robot Süpürge: -%5 483,21TL

Etkin emiş ve özel giriş tasarımı, evcil hayvan tüylerini süpürür, çöker, kir ve döküntüler gibi Bu robot elektrikli süpürge günlük ev temizliği içindir, böylece daha fazla ailenin tadını çıkarabilirsiniz.
Çok fonksiyonlu 3'ü 1 arada vakumlama ve paspaslama (su tankı olmadan), ıslak bezi takan robotik vakumu kullanabilirsiniz, zemini doğrudan paspaslamak için kullanabilirsiniz, çok kullanışlı ve kullanımı kolay fonksiyonlu, tek bir geçişte iki kat daha temiz kalır.

Vakum robotu yeterince sessizdir, çalışırken veya evde uyurken elektrik süpürgesi yapsanız bile, gürültüyü hissetmeyeceksiniz. Uzun ömürlü, 90 dakikalık aralıksız temizlik büyük evleri tek bir temizlikte kaplayabilir. Süper ince tasarım, yatakların,...