25 / 04 / 2024

Elektrik süpürgelerinde en yeniler ve özellikleri. 14 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Elektrik süpürgelerinde en yeniler ve özellikleri. 14 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Piyasaya yeni sürülen akülü ve robotik elektrik süpürgeleri çoklu fonksiyonlara sahip. İşte o ürünlerin özellikleri...



Patili dostlarınızın tüylerini etkili şekilde süpüren Stuurvnee ve pratikliğiyle öne çıkan Jajibot akülü süpürge yılın son çeyreğinde satışta. 

Elektrikli süpürgelerin özellikleri ve fiyatları: 

Stuurvnee Robot Süpürge: -%5 483,21TL

Etkin emiş ve özel giriş tasarımı, evcil hayvan tüylerini süpürür, çöker, kir ve döküntüler gibi Bu robot elektrikli süpürge günlük ev temizliği içindir, böylece daha fazla ailenin tadını çıkarabilirsiniz.
Çok fonksiyonlu 3'ü 1 arada vakumlama ve paspaslama (su tankı olmadan), ıslak bezi takan robotik vakumu kullanabilirsiniz, zemini doğrudan paspaslamak için kullanabilirsiniz, çok kullanışlı ve kullanımı kolay fonksiyonlu, tek bir geçişte iki kat daha temiz kalır.

Elektrik süpürgelerinde en yeniler ve özellikleri. 14 Ekim 2022 fiyat listesi... 

  • Vakum robotu yeterince sessizdir, çalışırken veya evde uyurken elektrik süpürgesi yapsanız bile, gürültüyü hissetmeyeceksiniz. Uzun ömürlü, 90 dakikalık aralıksız temizlik büyük evleri tek bir temizlikte kaplayabilir.
  • Süper ince tasarım, yatakların, kanepelerin ve diğer mobilyaların altında ve etrafında kayar. En büyük kapasiteli çöp kutusu, her biri temizlendiğinde daha fazla kir tutabilir. Sert ahşap, fayans, düşük havlı halı, laminat veya taş için tasarlandı. 
  • Robot süpürgesindeki tek dokunuşla otomatik temizleme düğmesi ile kolay kullanım. Temizlemeye başlamak için düğmeye bir kez tıklayamak yeterli. 

Geri Dön