24 / 04 / 2024

Endüstriyel gayrimenkul nedir

Endüstriyel gayrimenkul nedir

Geçtiğimiz günlerde kuruluş sürecini tamamlayan Ultra Sanayi Platformu (USP), endüstriyel gayrimenkul satışlarına yenir soluk kazandırmayı planlıyor. Peki endüstriyel gayrimenkul alıp satarken nelere dikkat edilmeli? İşte ayrıntılar...

Endüstriyel gayrimenkul alıp satarken nelere dikkat edilmeli?

Geçtiğimiz günlerde kuruluş sürecini tamamlayan Ultra Sanayi Platformu (USP), endüstriyel gayrimenkul satışlarına yenir soluk kazandırmayı planlıyor. Peki endüstriyel gayrimenkul alıp satarken nelere dikkat edilmeli? İşte ayrıntılar...

Linamaks Yapı Ve Endüstriyel Sanayi Ekipmanları İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Linamaks Yapı Ve Endüstriyel Sanayi Ekipmanları İmalat Pazarlama Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Furkan Doğanay tarafından kuruldu.

Exa Group Endüstriyel Ürünler Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Exa Group Endüstriyel Ürünler Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün İstanbul'da kuruldu.

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'na son başvuru 14 Ağustos!

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması için başvurular başladı. Son katılım tarihi 14 Ağustos olarak açıklanan yarışmanın bütün süreçleri online olarak gerçekleştirilecek...

Remtes Mühendislik Endüstriyel İmalat Montaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Remtes Mühendislik Endüstriyel İmalat Montaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eser Pul, Utku Kepcen ve Emin Korkut ortaklığında kuruldu.

Kamon Endüstriyel Makine Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamon Endüstriyel Makine Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli Nuri Yiğit tarafından kuruldu.

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Önalan ve Volkan Burak Uzun tarafından kuruldu.

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Önalan ve Volkan Burak Uzun tarafından kuruldu.

İnergo Endüstriyel Akustik İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnergo Endüstriyel Akustik İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Kılavuz tarafından kuruldu.

Merka Yapı Endüstrisi Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Merka Yapı Endüstrisi Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Söğütlü ve Damla Söğütlü tarafından kuruldu.

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile bugün Erdoğan Bitnel, Mustafa Çelik ve Nur Sözer Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Şems Endüstriyel Ürünleri Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şems Endüstriyel Ürünleri Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Hossein Abbasi, Karım Jazaeri Shooshtarş ve Mohammadtaghş Noorian tarafından kuruldu.

Ömer Özuzun İnşaat Endüstriyel Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömer Özuzun İnşaat Endüstriyel Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Özuzun tarafından kuruldu. 

Endüstriyel gayrimenkul nedir Haberi

Endüstriyel gayrimenkul nedir

Geçtiğimiz günlerde kuruluş sürecini tamamlayan Ultra Sanayi Plaformu (USP), endüstriyel gayrimenkul satışlarına yenir soluk kazandırmayı planlıyor. Dünya Gazetesi'nden Barış Sedef'in haberine göre; endüstriyel gayrimenkul danışmanlarının buluştuğu toplantıda açıklamalarda bulunan platformun kurucusu ve yönetim kurulu üyesi Fatih Demir, ilk etapta 15 kişiyle yola başladıklarına ve sanışman sayısını en fazla 40 kişiyle sınırlandıracaklarına dikkat çekti.

Plaform üyelerinin farklı markalarda olan yalnızca endüstriyel gayrimenkul satış ve kiralaması gerçekleştiren gayrimenkul danışmanlarından meydana geldiğini dile getiren Demir, üyelerinin tamamının endüstriyel tesis ve lojistik satışı ve kiralamaları yaptığını vurguladı. Gayrimenkul satışı alanında üyelerinin senelik satış tutarının 2 milyar TL seviyesinde olduğu ifade eden Demir, "Türkiye'de sadece endüstriyel gayrimenkul alanında yer almak istiyoruz. Ülkemizde endüstriyel yatırımların öneminin daha fazla artacağını düşünüyoruz. Özellikle endüstriyel gayrimenkul alanında almak...