18 / 04 / 2024

Enerji sektörü temsilcileri

Enerji sektörü temsilcileri

Zorlu Enerji Genel Müdürü Ak: "Alaşehir'de 45 megavatlık jeotermal enerji santralimizin 33,73 megavatlık gücünü ulusal sisteme bağladık. Sarıtepe ve Demirciler rüzgar enerjisi santrallerimizin inşaatına başladık" dedi.

Araba almak isteyenlere kötü haber! Sektör temsilcileri duyurdu! 1 ay sonra büyük zam geliyor...

Otomobil fiyatlarındaki artış devam ederken, sektör temsilcileri otomobil fiyatlarına bir ay sonra büyük zam geleceğini duyurdu.

İnşaat sektörü temsilcileri 2024 yılından tedirgin! Arz sıkıntısı yaşanabilir!

Eflasyonist ortam, inşaat sektöründe kendini en çok konuta erişim zorluğu ve fahiş kira artışlarında gödterdi. İnşaat temsilcileri 2024'e karşı vatandaşları uyarıyor, uzmanlar 2023 yılının zorlu geçtiğini, 2024’e ise daha temkinli baktıklarını belirtti.

Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi! Sektör temsilcileri Bursa'da bir araya geldi!

MAPEI’nın organize ettiği Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi. Bursa’da gerçekleştirilen toplantıda sektör temsilcileri bir araya geldi. 

Gayrimenkul sektörü temsilcileri BDDK'nın konut kredileri kararını değerlendirdi! Konut fiyatlarındaki artış frenlenecek

İlk konutunu alacaklara yönelik yapılan kredi düxzenlemesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Gayrimenkul sektörü temsilcileri bu kararla birlikte konut fiyatlarındaki artışın frenlenebileceğini söyledi. 

Konut satışları neden geriledi? Seçim ve deprem piyasayı nasıl etkiledi? Sektör temsilcileri tek tek açıkladı!

Tüketicinin yatırımda ‘güvenli liman’ gördüğü konut sektöründe satışlar nNisan ayında sert geriledi. Sektör temsilcileri, düşüşün sebebini “Seçim sürecinde ‘bekle-gör’ dönemi, krediye erişimin neredeyse imkansızlaşması ve arz sıkıntısının fiyatlar üzerindeki baskısı” şeklinde işaret etti. 

İş Bankası Grubu’ndan faaliyet alanında yenilik! Enerji sektörünü de dahil etti

İş Bankası Grubu’ndan faaliyet alanında yepyeni bir yenilik geldi. İŞ Bankası Grubu faaliyet alanına enerji sektörünü de dahil etti. İşte detaylar…

Otomotiv sektöründe tedarik krizi sürüyor! Sektör temsilcileri, kimsenin duymak istemediği haberi verdi

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş, otomobil satışlarını vurdu. Dünya genelinde tedarik krizi devam ederken, sektör temsilcileri fiyatların kademeli olarak yükselmeye devam edeceğini belirtiyor.

İnşaat Sektörü Temsilcileri İzmir’de bir araya geliyor!

İnşaat Sektörü Temsilcileri, 12-13 Kasım’daki Karşıyaka Yapı Üreticileri ve Yapı Malzemeleri Fuarı’nda buluşacak.

Yılın en başarılı konut sektörü temsilcileri!

Fortune Türkiye'nin "Yılın İş insanları” 2020 listesi konut sektöründe isimler yer aldı. İşte ekonomiye katma değer yaratan ve başarılı işlere imza atan konut sektörü temsilcileri...

İnşaat ve enerji sektöründe kredi krizi!

Bankalar ve şirketler inşaat ve enerji sektöründe 20 milyar dolara yakın sorunlu kredinin yeniden yapılandırılmasında ilerleme kaydetmekte zorlanıyor.

Sektör temsilcileri istikrarlı kurdan yana!

Türk iş dünyasının dolarla imtihanı devam ederken pek çok ihracatçı ve iş adamı istikrarlı kur istiyor. Sektör temsilcileri ise kurun enflasyon oranında kademeli artmasından yana...

Bursalı inşaat sektörü temsilcileri öğrencilerle buluştu!

İMSİAD, üniversite-sanayi işbirliği kapsamında Uludağ Üniversitesi ile imzaladığı protokol kapsamında, Bursa inşaat sektörün önde gelen temsilcileri öğrencilerle bir araya geldi.

İzmirli inşaat sektör temsilcileri 2019'dan umutlu!

İzmirli inşaat sektör temsilcileri özellikle ekonominin gidişatı ve gelişmeler konusunda iyimser olduklarını, 2019 yılına umutla baktıklarını söyledi.

Enerji sektörü temsilcileri Haberi

Enerji sektörü temsilcileri

 Enerji sektörü temsilcileri, 2015 yılının iyi geçtiğine dikkati çekerek, 2016 yılından umutlu olduklarını ifade etti.


AA muhabirine 2015 yılının bitmesine sayılı günler kala değerlendirme yapan enerji firmalarının üst düzey yöneticileri, sektörün 2016 yılına ilişkin hedefleri hakkında da bilgi verdi.


Zorlu Enerji Genel Müdürü Sinan Ak, Türkiye'nin enerjide, gerek kendi bölgesinde gerekse dünyada söz sahibi olabilmesi adına özel sektör yatırımlarının giderek ivme kazanıyor olmasının, tüm bölge şirketleri adına oldukça değerli bir deneyim olduğunu söyledi.


Ak, 2015 sonu itibarıyla üretim portföylerinde yurt içinde 7 hidroelektrik, 1 rüzgar, 3 jeotermal ve 3 doğal gaz santrali ile Pakistan'daki 1 rüzgar santrali ve İsrail'de 2 doğal gaz çevrim santrali bulunduğu bilgisini aktardı.


2015 yılının Zorlu Enerji için iyi bir yıl olduğunu ifade eden Ak, "Hayata geçirmek istediğimiz projeler...