05 / 05 / 2024

enerjia metal ve ereğli demir çelik davası ne zamana ertelendi

enerjia metal ve ereğli demir çelik davası ne zamana ertelendi

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş, Enerjia Metal Maden Sanayi ve Ticaret A.Ş, ile devam eden davası hakkında Kamuyu Aydınlata Platformu'na yazılı bir açıklama yaptı...

Özbaşaksan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşaksan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yaman tarafından kuruldu.

Epetpet Akaryakıt Otomotiv İnşaat Reklam Organizasyon Metal Ve Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Epetpet Akaryakıt Otomotiv İnşaat Reklam Organizasyon Metal Ve Plastik Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Bariş tarafından kuruldu.

Akelsan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akelsan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Çolak tarafından kuruldu.

Fsy Danışmanlık Bilişim Hizmetleri Metal Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsy Danışmanlık Bilişim Hizmetleri Metal Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Aslan tarafından kuruldu.

Bakan Çelik Konstrüksiyon Metal Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakan Çelik Konstrüksiyon Metal Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Bakan tarafından kuruldu.

Yotaz İnşaat Otomotiv Tekstil Kimya Metal Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi Kuruldu!

Yotaz İnşaat Otomotiv Tekstil Kimya Metal Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ekşi tarafından kuruldu.

Farabi Danışmanlık İnşaat Metal Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farabi Danışmanlık İnşaat Metal Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Tufan Öztol tarafından kuruldu.

Özkağan Asfalt İnşaat Metal Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Asfalt İnşaat Metal Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Şakar tarafından kuruldu.

Hatik İnşaat Metal Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hatik İnşaat Metal Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Atik tarafından kuruldu.

Mersan İnşaat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mersan İnşaat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Numan Yasavul tarafından kuruldu.

Vulsan İnşaat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vulsan İnşaat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Numan Yasavul tarafından kuruldu.

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent İpal tarafından kuruldu.

Görüşmeler tamamlandı! Maaşlara yüzde 34 ek zam! 180 bin kişiyi etkiliyor!

Türk Metal, Birleşik Metal-İş ve Özçelik-İş sendikalarından yapılan ortak açıklamaya göre; metal sektöründe çalışan 180 bin kişi için toplu sözleşme oranının üstünde yüzde 34 ek zam yapılacağı duyuruldu. İşte açıklamanın detayları...

enerjia metal ve ereğli demir çelik davası ne zamana ertelendi Haberi

enerjia metal ve ereğli demir çelik davası ne zamana ertelendi


Ereğli Demir Çelik'ten yapılan açıklama şöyle:


Enerjia Metal Maden Sanayi ve Ticaret A.Ş. unvanlı bir şirketin başvurusu üzerine Ankara 31. İcra Müdürlüğü tarafından Şirketimize 68.411.344,82 USD meblağlı iflas yoluyla adi ödeme emri tebliğ edilmiş olduğu 29.03.2010 tarihinde; Şirketimizce bu takibe yasal süresi içerisinde ve usulüne uygun bir şekilde itiraz edildiği, 02.04.2010 tarihinde; adı geçen şirketin, başlatmış olduğu takibin devamını teminen, Ankara 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde Şirketimize karşı 68.312.520,00 USD meblağlı bir iflas davası açmış olduğu (2010/259 E.), 22.04.2010 tarihinde; Mahkemenin, kısa kararını açıklayarak davayı reddettiği, 23.06.2011 tarihinde, gerekçeli kararın ve Enerjia Metal Maden Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin temyiz dilekçesinin 25.08.2011 tarihinde Şirketimize tebliğ edilmiş olduğu da 26.08.2011 tarihinde kamuya duyurulmuştur. Bahsi geçen temyiz talebi üzerine Yargıtay 23. Hukuk Dairesi'nin 06.04.2012...